Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor Başkanlığı için Nebi Hatipoğlu ismi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanlığı için Nebi Hatipoğlu ismi...
A
a

Eskişehirspor'da kongre yaklaştıkça başkan adaylığı için isimler de gündeme gelmeye başladı. Dündar Ünlü'nün iddialı çıkışının ardından "kongre istemedik" demesi taraftarı üzse de Nebi Hatipoğlu ismiyle tekrar umutlandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor 27 Aralık Perşembe günü yapılacak kongre öncesi başkan adaylığı için bazı isimler gündeme gelmeye başlandı. İddiaya göre görevi bırakacağını açıklayan Başkan Halil Ünal’ın, eski başkanlardan Nebi Hatipoğlu ile görüşme yaptı. Ünal’ın bu görüşmede başkanlığı Hatipoğlu’na devredebileceği ileri sürüldü. Hatipoğlu’nun bu
konu hakkında nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

Eskişehirspor 27 Aralık Perşembe günü kongreye gidecek. Yıllardır büyük krizlerin yaşandığı kongreler hem takıma hem de camiaya büyük zararlar verdi. Şimdi ise herkesin kenetlenerek onur mücadelesi veren Bizim Çocuklara sahip çıkması gerekiyor…

27 Aralık’ta kongre var

Yıllardır seçimler yüzünden büyük yaralar alan Eskişehirspor yine 27 Aralık Perşembe günü kongreye gidecek. Başkan Halil Ünal’ın kongre kararı alması nedeniyle gözler artık kimin aday olacağına çevrildi. Ancak kongreden daha önemlisi olan konu ise bu sancılı süreçte takımın zarar görmemesi olacak. Çünkü Eskişehirspor’da yaşanılan her kongre öncesi en çok zararı takım gördü.

İhmal edilmesin

Kongreler yüzünden ihmal edilen Siyah Kırmızılı futbolculara şimdi daha fazla sahip çıkmanın zamanı… Ligde onurlu bir şekilde mücadele eden Bizim Çocuklar tüm olumsuzluğa rağmen 15 puan topladı ve küme düşme hattından uzaklaşmak için özveriyle mücadelesini sergiledi. Ligin bitimine iki hafta kala taraftar, yaşanılacak olan kongre öncesi takımın zarar görmemesini ve ihmal edilmemesini istiyor.

Önceliğimiz cezanın kaldırması​

Aslında Eskişehirspor’un önceliği kongre değil de transfer cezasının ortadan kaldırılması olmalı. Çünkü eğer transfer cezası kaldırılmaz ise Eskişehirspor bulunduğu 1. Lig’den düşecek. 4 Ocak 2019’da başlayacak olan transfer sezonu 31 Ocak 2019’da sona erecek. Eğer bu süre zarfında Eskişehirspor transfer cezasını açamaz ise yapılacak ne kongre ne de bir hamlenin önemi kalacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nani 15 Aralık 2018 09:17

Başka illerde Belediye başkanları,valiler,örtülü ödenekler önderlik yapıyor .Eskişehirspor sanki cezalı..Kulüb içerden dışardan gizli bir saldırıya uğradı,adeta yağmalanmış,yok olması isteniyor.

0 1 Cevap Yaz
EsEs 14 Aralık 2018 22:42

Koskaca EsEs...başkan bulamıyor.Güvercin sevenler derneği başkanlığına bile 3-5 başkan aday olurken EsEs rica minnet başkan bulamıyor.Niye mi borç var ya.

0 2 Cevap Yaz
262626 14 Aralık 2018 22:39

Eskişehir ileri gelenleri artık birleşin...İyi bir yönetim çıkarın.Olanlar da gelecek nesillere ders olsun,kulüp duvarlarına yazın.

0 1 Cevap Yaz
''ADAM KULÜBÜ İNEKLER GİBİ SAĞDI BİTİRDİ'' 14 Aralık 2018 14:41

YA BU HALİL KULÜBÜ HEM YÜÇELTİ HEMDE BATIRDI.ŞU DÜŞDÜĞÜMÜZ DURUMA BAKIN EGER İYİ YÖNETİLMİŞ OLSAYDIK SÜPER LİG DENİLEN YERDE BÜYÜK TAKIMLARA KÖK SÖKTÜRÜRDÜK .ŞİMDİ İSE KİM BŞKN OLACAK KULÜBÜ KİM KURTARACAK DİYE DİYE BİR ALT LİGE GİDİYORUZ.DÜNYANIN ÖBÜR UCUNDAKİ FUTBOLCULAR ES ES SİN DURUMUNA ÜZÜLÜRKEN BİZ İSE HALA YERİMİZDE SOL SAĞ SOL SAĞ DEYİP SAYIYORUZ,TEMENNİM ADI GECEN DÜNDAR ÜNLÜDE KULÜBÜN BAŞINA GEÇERDE ŞU SIKINTILARIN ÜSTESİNDE GELİR İNŞALLAH

1 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi