Eskişehirspor Başkanlığı için Bahattin Şeker sesleri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanlığı için Bahattin Şeker sesleri
A
a

Eskişehirspor’da olağanüstü seçimli genel kurulun yapılıp yapılmayacağı henüz netleşmezken kongre yapıldığı takdirde eski spor bakanı Bahattin Şeker’in başkan adayı olacağı öğrenildi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son dakika haberi:
Es Es’te Bahattin Şeker sesleri

Eskişehirspor’da olağanüstü seçimli genel kurulun yapılıp yapılmayacağı henüz netleşmezken kongre yapıldığı takdirde eski spor bakanı Bahattin Şeker’in başkan adayı olacağı öğrenildi. Bahattin Şeker ismine şehrin önde gelen isimlerin sıcak baktığı belirtildi.

Bahattin Şeker
Eskişehirspor başkanlığına talip

Tam bir kaos ortamında kalan Eskişehirspor’da büyük bir yönetim sorunu yaşanıyor. Osman Taş, yöneticiler ve Fuat Çapa arasında yaşanan kriz kulübe büyük bir zarar verirken camia artık bu isimlere güvenmemeye başladı. Herkesin güvenini alacağı bir başkan isteyen Eskişehirspor camiasını heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Eski spor bakanı Bahattin Şeker’in kongre olduğu takdirde başkanlığa talip olacağı öğrenildi.

Şehrin önde gelenlerinden destek
1996-1997 yıllarında Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini yürüten Bahattin Şeker ismine şehrin önde gelenlerinin sıcak baktığı ve her türlü desteğin verileceği öğrenildi. Listesinin şu an için hazır olduğu belirtilen Şeker’in yılan hikayesine dönen kongre kararının kesin olarak alınmasını beklediği öğrenildi. Bu gelişme camiayı heyecanlandırırken, Bahattin Şeker’in her kesimden destek göreceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Bahattin Şeker kimdir?
Bahattin Şeker, 20 Haziran 1956'da Bozüyük'te doğdu. Samsun Maarif Koleji mezunudur. Bursa İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi 2. sınıfından ayrılarak ticaret hayatına atıldı. Bozüyük Belediye Meclis Üyeliği, Bozüyükspor Yöneticiliği, Bozüyük Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı, Bilecik Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu.19 ve 20. (24.12.1995-16.03.1999) Dönemde Bilecik Milletvekili seçildi. 54. Hükümette Devlet Bakanı oldu. Eskişehir Atatürk Stadyumu’nun ışıklandırılması onun döneminde yapılmıştır. Şeker Bakanlığı döneminde Eskişehir milletvekili gibi hareket etti. Eskişehir’e önemli hizmetlerde bulundu.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
furemen 11 Eylül 2019 15:39

Kulübün ticari işletmeye dönüştürülme süreci başlamıştır.Yapılan fizibilite çalışmalarında yatırım yapılabilir kategorisinde olduğu görülmüştür.İyi bir yatırım ve planlama ile bir kaç sene içerisinde iyi bir ürün haline gelecektir.Bize de bu ürünü satın almak düşüyor.Hatta çeşitli trübün şovları etkinlikleri ile ürünün pazarlamasına katkıda bulunup yatırımcılara bedava reklam imkanı sunabiliriz.Hadi hepiniz uslu bir tüketici olun bakiiim.

1 3 Cevap Yaz
Es 11 Eylül 2019 11:37

Mevcut yönetim koltuk sevdalısı.Her kesimi Kendilerinden soğuttular camia gitmelerini İstiyor.Ama duymazlıktan geliyorlar.Eskişehirspor’a her geçen gün faydaları olması gerekirken maalesef zarar veriyorlar. Umarım bu tutumlarından en kısa zamanda vazgeçerek Yeniden genel kurul kararı alırlar.

0 6 Cevap Yaz
pompeo 11 Eylül 2019 10:20

Berrrberrrr Basgann .... EsEs sanpiyonn ....

3 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi