Eskişehirspor Başkanı Taş, nakit arayışında

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanı Taş, nakit arayışında
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman Taş, geçtiğimiz günlerde Almanya’ya gitmişti. Ödeme yapılacak futbolculara nakit para bulmak için giden Taş’ın salı günü Türkiye’ye dönerek aynı gün İstanbul’da TFF yetkilileriylede bu konuyla ilgili olarak görüşeceği öğrenildi

Sütiş Eskişehir
ESKİŞEHİRSPOR CAMİASINDA TEDİRGİNLİK VAR
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor’un  Şilili eski futbolcusu Sebastian Pinto’dan gelen 6 puan silme cezasının ardından camiada oluşan olumsuz hava, yeni sezon öncesi herkesi tedirgin ediyor. Sıcak para konusunda büyük sorunlar yaşayan Osman Taş ve yönetimi arayışlarını sürdürüyor. Başkan Osman Taş, bir dizi görüşme için geçtiğimiz gün apar  topar Almanya’ya gitti. 

SPONSORLUK GÖRÜŞMELERİ
Halen Almanya’da bir dizi görüşmeler yapan  Başkan Osman Taş’ın bazı firmalarla sponsorluk konusunda da görüşeceği öğrenildi. Taş’ın ayrıca sıcak para bulma konusunda da hamleler yapacağı gelen haberler arasında. Genel Kurul salonunda dilenci gibi kapı kağı gezip para toplamayacaklarını belirten Taş’ın projelerle hareket ettiği düşünülüyor. 

TFF'Yİ ZİYARET EDECEK
Salı günü (yarın) Türkiye’ye dönecek olan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Osman Taş, Siyah-Kırmızılı bazı yöneticileri de yanına alarak Türkiye Futbol Federasyonu’na gidecek. Burada yeni başkan Nihat Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunacak ekip ardından Eskişehirspor’un rahat nefes alabilmesi adına Özdemir’le projeleri görüşecek. 


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
erolll 2 Temmuz 2019 15:56

biryere falan gittiği yok...hikaye bunlar.taraftarı oyalıyorlar..yemez bunu kimse sayın başkan..

0 1 Cevap Yaz
Eses 2 Temmuz 2019 12:31

Taraftarın seçtiği yönetim alın hayrını görün elele gidin kümeye

0 2 Cevap Yaz
Muharrem 2 Temmuz 2019 07:48

Bu baskan hepsinden daha kötü yapacak kulübü baskanda para yok tek işi şow göreceksiniz elinde olan futbolcularda gidecek gecen sezondan daha da kötü olacak dilenci olmuycaz bilmem ne olmuycaz baskanda da hic bir sey yok maddiyat o zaman sen neyin baskanisin.

0 2 Cevap Yaz
pompeo 1 Temmuz 2019 17:14

hadi hayirlisi ... madem paraniz yok .. ne diye geldiniz o makama ...

0 3 Cevap Yaz
bilek26 1 Temmuz 2019 14:15

fuat capa ne demişti cebinde 10 milyonu olmayan başkanlığa aday olmasın yoksa ben bu sene yaşadıklarımı tekrar yaşamak istemiyorum imza atmam demişti. Gecen imza attı, sayın fuat hoca başkandaki şu 10 milyonu bi göstersin taraftara da gerekli yerlere harcadıklarını görelim yoksa imzalamıyacaktı değil mi?

0 4 Cevap Yaz
gülce 1 Temmuz 2019 13:34

komedi gibi almanyada paramı dağıtıyorlarmışda bizim haberimiz yok ...başkan nerde bura bizede söyle bizde gidelim..3 beşte biz alaım :)

0 7 Cevap Yaz
hasan 1 Temmuz 2019 12:36

GERÇEKTEN AKLI BAŞINDA FUTBOLSEVERLER ESKİ ŞEHİR VE BURSADAKI GELİŞMELERİ İBRET VE ÜZÜNTÜYLE SEYREDİYOR İKİ TAKIMIDA MAHVEDENLERİN RAHATÇA DOLAŞMALARİ DA İNSANIN İÇİNİ ACITIYOR ARKADAŞIMI PASSOLİG DEN ARAMİSLAR YENİLEYECEKMİSİNIZ DIYE DEMİŞKİ K.PAŞA'YA ALANYAYA G.BİRLİĞİNE GAZİSEHİRLİLERE SATIN DEMİŞ PASSOLİGLERİNİZİ

0 8 Cevap Yaz
Kadir 1 Temmuz 2019 11:17

Pazartesi dönecek Salı dönecek Çarşamba dönecek falan filan..

0 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi