Eskişehirspor Başkanı Osman Taş: Yapmazsak namerdim

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanı Osman Taş: Yapmazsak namerdim
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman Taş çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Türkiye Spor Yazarları Derneği Eskişehir Şubesi üyelerinin ziyaretinde konuşan Taş, Eskişehirspor'da büyük işler yapacağını iddia etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Türkiye Spor Yazarları Derneği Eskişehir Şubesi üyeleri, Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman Taş ve Yönetim Kurulu üyelerine, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Osman Taş burada yaptığı iddialı açıklamada, “Benden söz; büyük işler yapacağız. Yapmazsak namerdim” dedi.

TSYD üyelerini tesislerde kabul eden Başkan Osman Taş ve yöneticiler, spor basını ile Eskişehirspor’un bugünü ve yarınlarını konuşma fırsatı buldu. TSYD üyelerine kulüpteki son gelişmeler hakkında bilgi veren Başkan Osman Taş, göreve geldikleri ilk günden itibaren yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirtti. Taş, “Stadyumu kiralamak önceliklerimizin arasında. Stadyumun üstü için güneş enerjisi projesi için çalışmalarımız sürüyor. Gerekli onayı aldık, yatırımcı da hazır. Bu proje ile stadyumun masraflarını karşılayacağımız gibi 160 bin TL de gelir elde edeceğiz” dedi.

Açıklamasına devam eden Başkan Taş, “Yeni sezonda elimizdeki kadroyu koruyacağız. Mevcut futbolcularımızda bir sorun yok. TFF’ye başvuran yok. Fuat hocam iyi bildiği işi yapacak. Diğer konular için kafası bulanmayacak. Yönetimden de kimse işine karışmayacak. Dilenciliği bitirip, projeler üreteceğiz. Para istemiyoruz, projelerimize destek istiyoruz. Eskişehirli hem kentini hem de Eskişehirspor’u çok seviyor. Benden söz; büyük işler yapacağız. Yapmazsak namerdim” ifadelerini kullandı.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hasan YILDIRIM 24 Haziran 2019 11:22

Eskişehirspor camiası çok büyük ve güzel bir camiadır. Bizim iyi yöneticilere ihtiyacımız var. Halkın taraftarın guveneceği yönetim olursa her türlü zorlukları aşarak gideriz. Bence bu güveni kazanmak en önemli şeydir.

0 0 Cevap Yaz
ESES 23 Haziran 2019 08:06

Para harcayacagını söyleyip başkan oldun, takip ediyoruz, ödesene puan silme ceasını önlemek için paraları, yoksa yine halil tarzımı, hiç bir şey vermeden, çok şey almak gibi mi yapacaksın. Paraları Öde yada bırak çek git, yapacak gelsin.

4 1 Cevap Yaz
Ibrahim YIGIT 23 Haziran 2019 00:43

BAŞKANIM. ÇOK CESURSUNUZ. BAŞARILAR DİLERİM. BENCE KONSER, ETKİNLİK, FUARLAR DÜZENLİYEREK GELİR ELDE EDEBİLİRSİNİZ. ETKİNLİKLERDE SANIRIM BİRÇOK SANATÇI ÜCRET ALMADAN KATILACAKTIR. AYRICA BU KADAR BORÇ YAPAN, OYNAMAYAN OYUNCULARA BU KADAR PARA VERENLERDEN DE HESAP SORUN. ESES İ, KURTARMAYA GELİPTE KENDİNİ KURTARANLAR HESAP VERSİN. NE YAPMIŞLAR? NEYİ KURTARMIŞLAR?

1 4 Cevap Yaz
Serhat 22 Haziran 2019 21:51

Başkan büyük konuşuyorsun. Allah yüzünü kara çıkarmasın. İnşallah başarırsın

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi