Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş: İstifaya hazırım

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanı Osman Taş: İstifaya hazırım
A
a

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş, kendisine ve yönetiminin yoluna taş koyanlar olduğunu söyledi, onlara 24 saat süre verdiğini belirtti. Osman Taş kulübün önündeki engel bensem, istifaya hazırım dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son dakika haberi: Eskişehirspor Başkanı Osman Taş, Mustafa Topkaya ile düzenlediği basın toplantısında sert ifadeler kullandı. Osman Taş, kendisine ve yönetiminin yoluna taş koyanlar olduğunu söyledi, onlara eski dosyaları açmak için 24 saat süre verdiğini belirtti. 
Yönetiminin iş yapmasına engel olmak isteyenler olduğunu, insanları kendileri hakkında kötüye yönlendirdiklerini belirten Osman Taş, eğer Eskişehirspor'un önündeki engelin kendisi olduğunu düşünen varsa istifaya hazır olduğunu söyledi.
Düzenlenen kampanyalardan Eskişehirspor'a gelir sağlanmasının ardından kulübe 2015 yılından 4 tane icra dosyasının geldiğini söyleyen Osman Taş, özellikle eski yönetimleri eleştirerek, geçmiş dosyaları basın önünde açıklayacağı tehdidinde bulundu.
"Yoluna taş koyanlara" 24 saat süre veren Osman Taş, 24 saat sonra da engellemeler devam ederse, geçmiş yönetimlere dair dosyaları tek tek açıklayacağını söyledi.
Başkan Taş, Eskişehirspor'un önündeki engel kendisiyse, istifa etmeye hazır olduğunu konuşmasının sonunda yineledi.

 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yuh ya 30 Temmuz 2019 16:01

Bir gün de EsEs için güzel haberler verin.

0 1 Cevap Yaz
Cc 30 Temmuz 2019 15:49

Açıklamak lazım şeffaf yönetim bu demek ama başkan seni tanımayan bizler sen böle deegince. Çelişkili düşünüyoruz acaba yapamadım diye lütfen açıkla yoksa soru işaretleri var kafada

0 1 Cevap Yaz
Es Es 26 30 Temmuz 2019 15:36

Sayin başkan yap bir iyilik. İSTİFA yok kulübü bu duruma düşürenlerin yakasına yapışın. Buharlaşmış paraların hesabını sorun. Eger siz yapmazsanız onlar sizi hırsızlıkla suçlayacak. Halktan toplanan paralarla Paris geceleri yaşamış, kulübü maddi ve manevi çok büyük zarar vermiş olanlar hesap versin.

0 2 Cevap Yaz
Emre şan 30 Temmuz 2019 15:20

Geldiğin günden beri aynı nakarat

1 3 Cevap Yaz
izmir 30 Temmuz 2019 15:04

En büyük yanlış,geçmişi görmezden gelmeye çalışmak.Yakın geçmiş şeffaf bir şekilde kamuoyuna açıklanmadığı ve hesap sorulmadığı sürece her şey boşuna.Bu gün Osman başkana yapılanlar yarın bir başkasına yapılır.Geçmiş yönetimler her yönü ile sorgulanmalı aklanmayanların hem hesabı sorulmalı hemde kulüple ilişiği kesilmelidir.Maalesef başka çözüm yok...

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi