Eskişehirspor Başkanı'ndan kritik açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanı'ndan kritik açıklama
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören: Biz Pinto’nun borcunu ödedik, Kulach’ı ödeyeceğiz

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören: "Mali genel kurulun seçimli genel kurula dönme ihtimali yok. Biz 27 ay daha görevdeyiz bunu geçenlerde de söyledim. Bütün planlarımızı buna göre yaptık. Biz Pinto’nun borcunu ödedik, Kulach’ı ödeyeceğiz. Sponsorluk imzaları atıyoruz. Bu bağlamda hiçbir bir şey yokmuş gibi çalışıyoruz."

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Külyutmaz 3 Eylül 2020 23:54

yazdım ben bunu dert köşesine

0 1 Cevap Yaz
ESES 1965 3 Eylül 2020 23:51

http://www.anadolugazetesi.com/eskisehirspor-baskani-ndan-kritik-aciklama-138009.html

0 0 Cevap Yaz
ESES 1965 3 Eylül 2020 23:46

Pinto'nun taksidini mi ödediniz yoksa borcunun tamamını mı ödediniz?

0 0 Cevap Yaz
davut 3 Eylül 2020 23:15

oncekı yonetımlerden nıye ıstıfa ettın yada neden hesap sormuyosun sımdı

0 3 Cevap Yaz
Eseslii 3 Eylül 2020 20:57

Başkan Büyük lokma ye ama büyük konusma. EsEs kongre üyeleri isterse gerekli imzalari toplayarak seçimli genel kurul kararı aldırir size. İnanıyorumki sizin iş bilmez, beceriksiz yönetiminizin gitmesi için böyle bir harekata çok imza verecek genel kurul üyesi vardır.

0 1 Cevap Yaz
Genel kurul 3 Eylül 2020 19:34

Başkan, Genel kurul kararı alsanda almasanda şu an görevde olan kulüp başkanı sensin . Bu sponsorları bulup bu anlaşmaları yapmakla yükümlüsun. Bu sizin asli göreviniz. Bunu bile medya önünde reklam yaparak anlatmaniza daha 27 ayım var demenize gerek yok. . Bu sizin ve yönetimin acizligini gösterir. Başkanlığı yapamayacağınız belli. Gecikmeden mali kurulda seçimli genel kurulu kararı alın. Varsa babayiğit kendine guvenen aday olur. Yoksa sizde listenizi yeniler. Genel kuruldan güven oyu alir. Herkes susar. En güzeli bu.

0 1 Cevap Yaz
Eses 3 Eylül 2020 18:12

Kayyum yönetsin diyen bilmezlerse kayyum takım yönetmez kayyum gelir işin başına kulübü kapatma işlemi başlatır önce ligden çeker sonrada alacağına borcuna bakar sonucunda ödenen ödenir ödenmeyen kalır sadece devlet alacakları (SGK vergi dairesi beden terbiyesi ) gibi borçlar Başkan ve yönetim kurulunun dönemlerine rücü eder sürekli kayyum atansın diyenlere kesin bilgi

0 0 Cevap Yaz
Hmm... 3 Eylül 2020 15:19

Geldiniz para yok, Kimseden hesap sormadınız, Kulüplere her zaman bi para girişi oluyor. Bunlar bankalar tarafından kesilse bile, yardımlar ve sponsorlukları elden aliyosaniz biz ne deseniz o kadar biliyoruz. Kolay mı bu borç biter mi sanmam. Ama 90 imza toplayan Başkan da gördük yani. Bi icraat Bi şeyler için çabalayın gidin gerekirse Arapların kapısına yatın bi yerden para bulun. Ama sizde çalmayın. Elde ki oyuncuları da kaybediyosunuz yapmayın kimisi ile sözleşme imzalamanız gerekti en azından boş girmezlerdi. Oturup burda destan yazar hatalarınızı sayarım. Ama kalkipta aman çok eleştiri var ama cart aman curt diye ağlamayın. Yapamiyorsaniz kayyum ha yapıcaz diyorsanız da icraat öyle 3 gün sonra eksi 20 falan yersek ki bu muhtemel yapacağınız açıklamalar adam gibi olsun lafı geveleyip dolandırmayın. Sayın başkan.

2 14 Cevap Yaz
EsEs 3 Eylül 2020 14:55

Mustafa Bey EsEs başkanısın ..kolay değil...elbette eleştiri olacaktır.Eleştirenler kızma...alınma..

4 16 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi