Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören: O maçı unuttuk

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören: O maçı unuttuk
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, ESGROUP Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu. Akgören, “Osmanlı maçını geride bıraktık. Şimdi ADS maçını düşünüyoruz. Mücadelemiz sürüyor. Taraftarımızın olmaması çok kötü olacak. Eskişehirspor taraftarı ile var olan bir camiadır” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

Her maç final
Her biri final niteliği taşıyan maçlar öncesi alınan bu kararı, spor servisimize değerlendiren Başkan Mustafa Akgören, Eskişehirspor’un maçlarını Nisan sonuna kadar taraftardan mahrum oynayacak olmasının üzüntü verici olduğunu belirterek, “Devletimizin Koronavirüse karşı aldığı tedbirler çerçevesinde Nisan sonuna dek yapılacak bütün spor müsabakalarının seyircisiz oynanmasına kararı verildi. Halk ve sporcu sağlığı açısından alınan bu karara bizlerde uyacağız. Ligde artık son haftalara giriyoruz. Her biri final niteliği taşıyan kalan maçlarımızda, taraftarımızın olmayışı, adeta bir kolumuzun yok demesi anlamına geliyor. Eskişehirspor büyük taraftarı ile olan var olan bir camiadır. Bu da bizim en önemli gerçeğimiz.

Tehlike kapıda
FİFA dosyaları hakkında konuşan Akgören, “Her an her şey başımıza gelebilir. Futbolcu ve avukatları tarafından kulübe verilen süre doldu. Ödemeler yapılamadı. FİFA dosyalarını çözmek için başlattığımız Kurtuluş Kuruluşta kampanyası ilgi görmedi. Yaptığımız görüşmeler ile puan silme cezası gelmemesi için uğraşıyoruz. Artık futbolcu ve avukatların insafına kalmış durumdayız” dedi.

Kendimize gelemedik
Şartlar ne olursa olsun takımın yanında olan taraftarımız, zor günler geçirdiğimiz bu süreçte dik duruşu ile oyuncularımızı hep motive etti. Hayati öneme sahip kalan maçlarda taraftarımızdan ayrı kalacak olmamız üzüntü verici. Maalesef göreve geldiğimiz günden beri başımıza gelmeyen kalmadı. Stadyumda yaşanan hasar, şehit haberleri, hacizler, icralar, FİFA dosyaları, gereken ilgiyi görmeyen bağış kampanyası. Bir türlü kendimize gelemedik. Bakalım sırada ne var.”

Bu maça odaklandık
Adana Demirspor maçını da değerlendiren Başkan Akgören, “Önümüzde her biri final sayılan 7 maçımız kaldı. Osmanlıspor maçında son dakikalarda gelen golle galibiyetten olduk. Teknik kadro ve futbolcularımız, bu maçı geride bıraktı. Tamamen sahamızda oynayacağımız Adana Demir maçına odaklanmış durumdalar. Şartlar ne olursa olsun ligin sonuna kadar, son düdük çalana kadar mücadelemize devam edeceğiz” dedi.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 18 Mart 2020 18:50

yönetimin asil hedefi aabilerin kellesini kurtarmak ... bunun icin de kulübün ölmesi gerekiyor ... tribün liderleri bu yönetime ses cikaramaz ...

0 1 Cevap Yaz
pompeo 18 Mart 2020 18:46

bu duygusal kardesimizin camia üzerindeki etkisi güclü ... kulüp ölürken tepkiler frenlensin diye ... baskanliga getirildi ... bir de kulüp kayyuma kalirsa ... aabilerin kellesi gidebilir ... tribün liderleri ile tepkileri engellemek veya yumusatmak ... bunlarin görevi .. kongre falan olursa ... kayyum gelebilir ...

0 1 Cevap Yaz
Ekrem 17 Mart 2020 01:22

O maçı değil başkan galibiyeti unuttuk

0 1 Cevap Yaz
Esesliii 16 Mart 2020 19:42

Başkan şu an itibarıyla getirdigin hocanla birlikte istifa et ve sen sanayine hocada evine dönsün. Takımı elbirliği icerisinde dusurdun. Maalesef oyunun kuralları bilmediğin için oynadığın kumar tutmadı. Daha hangi yüzle oradasin. Abinin yarım kalan işini bugün tamamlayarak tescilledin. Baskankik sana çok büyük geldi. Burak başkan yapamıyorsun bu işi. Yazık çok yazık elbirligi içerisinde düşürdünuz. Hocan hala yola devam de. Sanko gidilecek yol kaldı. Sizde geçen maçı unutuk dersiniz... Elveda.. 1. Lig . Bay başkan sorumlusu sizsiniz bir başkası değil....

0 3 Cevap Yaz
Eseslimm 16 Mart 2020 14:36

Başkan sen bu isi birak koşa koşa hayalim dedigin başkanlık koltuğuna oturdun. Herşey fos çıktı. Hocayı getirdin fos çıktı. Takımı sen ve senin yönetimin düşürdü. Paramız yok diye elindeki tecrübeli topculari gönderdin. Sonra şansa alinan bir kaç maç . Sonra piranalarinin lepites olmasi. Abinin yarım kalan isinide tamamladin.Paranız yoktu neden geldiniz. Bırakın gidin artık. Sanayine dön.

0 5 Cevap Yaz
bilek26 16 Mart 2020 13:04

MUSTAFALAR İSTİFA ETMELİ DERHAL

0 4 Cevap Yaz
ss 16 Mart 2020 08:35

Geçmiş yönetimleri akladın, son bir işin kaldı kulübün kapısına kilidi vurmak.. Haydi bakalım Mustafa..

0 9 Cevap Yaz
Başkan 15 Mart 2020 23:45

Ne oldu şu senin bir milyona Priena gibi lepistes mi oldu o da Takımı düşürdünüz be ne amaçla geldin bu koltuğa Abinin yarım kalan işini bitirmek için mi eski alacaklarını tahsil etmek için mi En beğenmediğiniz adamlar bile mali konularda açıklama yapıyorlardı Size gelen paralar nerde ????

0 10 Cevap Yaz
Gezen Tavuk 15 Mart 2020 20:31

Başkan yönetiminin ne kadar uğursuz olduğunu kabul etmiş,bu bile önemli gelişme. :)

0 11 Cevap Yaz
Cifteler li 15 Mart 2020 20:09

Tatar esesimiz i dusurdunuz.cocukluk hayaalindi herhalde.tatar baskan sende eskisehiri terket.

0 9 Cevap Yaz
Es dk es 15 Mart 2020 19:41

Esesi kimseye yedirtmem dedin,sanayiden kosa kosa geldin. Tehlike kapida diyorsun,borclari odeyemedik diyorsun. Sormazlarmi adama ; sen ne ayaksın diye, Yazık,hani hocayı satıp para kazanabilirdin,kazansana.

0 11 Cevap Yaz
Hakan 15 Mart 2020 17:26

Yeni oluşumu engellediniz ne oldu. Kendinizde takımı düsürdünüz. Paranız yoktu da yeni oluşumun Önünü niye kapattınız. Soruyorum şimdi Eses’e son Olarak en buyük kötülüğü kim yaptı. Bir sorun kendinize. Takım’daki iyi oyuncuları da göndererek Kaçınılmaz sonu siz ve yönetiminiz hazırladı.

0 10 Cevap Yaz
Gerçekci 15 Mart 2020 15:46

HEPİNİZİN YORUMU KADAR KLAVYENİZ VAR. NAPTINIZ DA ESES E BUGÜNE KADAR? YOK TAKIMI BOZMA YOK BERBERİ GÖTÜR YOK 2.LİG BAŞKANLIĞI YOK MURAT DİRİ V. SSSS ELİNİZİ TAŞIN ALTINA SOKUN MADEM. BANADA HİÇÇÇÇ YORUM YAZMAYIN.

16 4 Cevap Yaz
Eses 15 Mart 2020 15:14

Başkan kapatın takımı kendinize başka oyuncak bulun. En son cık konuş bu takım bu hale nasıl geldi kimler getirdi. Kim hangi oyuncuya kac para verdi satılan oyunculardan ne alındı ne oldu sen bilirsin bu taraftara yapacağın iyilik budur cesaretin varsa.

0 19 Cevap Yaz
Erol engec 15 Mart 2020 14:41

Hergelen bos umut saclyo temes kurduk reklam alacaz fasafiso duzluge clkacaz olum 2 b desiniz bu coluk cocukla hatta bal likinde ucunuz kaplslrslnlz 1 lihbile size cok luks

0 12 Cevap Yaz
Sıtkı Sıyrılmış 15 Mart 2020 14:14

Büyük Başkan gene döktürmüş! Taraftarın olmaması çok büyük kayıp demiş,demek ki taraftarın maça gelip canlı canlı üzülmelerini istemiş, haftalardır taraftar geliyor da ne oluyor, adaşınla beraber el ele düşürdünüz takımı, adaşında oyun okuma yok , oyuna müdahale yok ,oyuncu değiştirmede isabet yok, burası Cizre spor veya Çemişgezek spor olsa belki hoca başarılı olurdu, sende iyi bir Başkan olur gruplarda kulağın çınlatılmazdı. Yeter artık umut sattığınız.

0 18 Cevap Yaz
Eseslii 15 Mart 2020 13:56

Bay Mustafa Unutulacak maç önüne bakılacak macmi kaldı. Uzatmalarida oynadınız. Artık birakim. Verdiğiniz Arar yeter. Takımı düşürdünuz

0 16 Cevap Yaz
Taraftar 15 Mart 2020 13:30

Başkan son düdük çaldı farkında değilsin galiba senin prinalar akvaryum balığı oldu artık hangi maçı almayı planlıyorsun

0 15 Cevap Yaz
Dik Duruş 15 Mart 2020 13:19

Tatar Mustafa hazir takımı bozdun yardım var acikliycam dedin kimse yok cebinde para yok çocukluk hayali peşinde başkan oldun ee yok takımı korudun istanbul dan başkan istemedin sonuç Eskişehirspor 2 ligde bir sen kalmıştım başkan olmayan şimdi sıra diri baskanda galiba

1 23 Cevap Yaz
Selim 15 Mart 2020 12:19

Takım bu halde ise sorumlusu sizsiniz, berberi de al git de bizde sizi unutalım. 7 hafta kalmış hala önümüzdeki maça bakıyoruz, bakacak maç mı kaldı.

2 26 Cevap Yaz
Orhan şafak 15 Mart 2020 12:17

Kesin kurtulacak eskişehir büyük es es ha gayret az kaldı.

10 5 Cevap Yaz
Esesliii 15 Mart 2020 12:05

Beceremediniz bırakın başkan . EsEs başkanlığı size büyük geldi .

0 21 Cevap Yaz
Çelik 15 Mart 2020 12:00

Bay Mustafa, mazeret arama. Mazeret üretme. Yönetime gelirken bu dosyaları bilmiyormuydun? paranız yoktuda sen ve yönetim kurulun boy gostermeyemi geldiniz yonetime.? Parasızlıktan elindeki topculari tutamayip gönderirken amaçları sadece evlerine ekmek parası götürmek olan personeli yollarken çok rahattiniz. basın önünde havanizdan civanizdan gecilmiyordu. Kimsenin ahi kimsede kalmaz . Şimdi ağlama. Takke dusru. Jel gorundu misali Kulübü basiretsizce yonettiniz ve takımı düşürdünuz Şimdide bahanemi uretiyorsun. Paranız yoktu neden geldiniz. Tek suçlu sen ve yönetimin.

3 22 Cevap Yaz
SELÇUK

Kayyum gelmesin, Halil ünaldan, mesut hoşcandan hesap sormasın diyerekten, mustafayı başkan yaptılar. parası pulu olan tüm borçları kapatacağını söyleyen bir oluşuma da sırtlarını döndüler. sanki esesin düşmanıymış gibi gösterdiler. o halde esesi bu bataklıktan kurtaracaksınız. halil-mesut-ilaveten tatar mustafa sen de sorumlusun.

0 5
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi