Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören: Başka çaremiz yoktu! Son dakika haberi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören: Başka çaremiz yoktu! Son dakika haberi!
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, ESGroup Spor Servisi'ne gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu: Radikal kararlar almak zorundaydık!

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son dakika gelişmesi: Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, ESGroup Spor Servisine önemli açıklamalarda bulundu. 9 futbolcunun ayrılığı için konuşan Akgören, “Radikal kararlar almak zorundaydık. Biz de bu duruma çok üzülüyoruz. Ancak başka çaremiz yoktu” dedi.

8-10 senelik sorun var
ESGroup Spor Servisi’ne konuşan Akgören, şunları söyledi, “Eskişehirspor’un maalesef ciddi ekonomik sorunları var. Bu sorunlar son 3-4 ayın veya 1 senenin sorunları değil. Üst üste birike birike gelen aşağı yukarı 8-10 senenin sorunları. Bu sorunları bizim veya bizim yerimize olabilecek bir ekibin birkaç ay veya 1 senede çözme ihtimali yok. Çok ekstra bir bütçe çıkmadığı takdirde bu borçların altından kısa sürede çıkmamız mümkün değil.”

Altyapıya dönmemiz lazım
“Ekstra bir bütçe bulamazsak sürekli tasarruf etme şartıyla ve tamamen altyapıya dönmek kaydıyla tahminen 2-3 yıl içinde kontrol altına alınabilir, 5 sene içinde sürdürülebilir bir pozisyona gelir. 6-7 sene içerisinde ise bu kulüp kendi kendine yetebilecek duruma gelir. Ama herkes sabretmek ve destek olmak kaydıyla...”

4 milyon tasarrufumuz var
“Kadromuzdan 9 futbolcu ayrıldı. İlk 11’imizin yüzde 80’i gitti. Bundan mutlu muyuz, elbette değiliz. Ama başkada bir çare yoktu. Futbolcular bir kaçı hariç hepsiyle anlaşarak ayrıldık. Toplama bakıldığında 4 Milyon TL’lik tasarruf söz konusu. Bütçemizi biliyoruz, ikinci yarı gelebilecek gelirleri biliyoruz ve bu doğrultuda bu kararı almak zorundaydık. Bize kızanlar olabilir. Saygı duyuyoruz. Tek kurtuluşun bu olduğunu düşünüyoruz.”

Hayati projeler var
“Projeler hakkında son prosedürlerle uğraşıyoruz. Ankara’da bakanlıkla randevumuz var. Son görüşmeleri yaptıktan sonra Eskişehir kamuoyuna açıklayacağız. Projeye bütün şehir sahip çıkarsa gerçekleşmesi yüzde 80-90’larda olur. Projeleri düşündüğüm zaman için kıpır kıpır ediyor. Bunları gerçekleştirdiğimiz zaman 2-3 sene sonra Eskişehirspor adına çok farklı şeyleri konuşuyor olabiliriz.”

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet 19 Ocak 2020 22:18

4 milyon kar edilmiş, güzel. Kaldı 196 milyon, bu borç nasıl eritilecek? Matematik bu problemi çözermi?

3 2 Cevap Yaz
bilek26 19 Ocak 2020 19:04

iyi de futbolculari suclamadan ve de devre öncesi değil hepsiyle devre arazi ayrilsaydikta 9 puanimiz daha olmazmiydi bu da sizin hataniz Bunu da kabullenin destek alin taraftara samimi olun bize yalan soylemeyi n

0 2 Cevap Yaz
Osman Taş Ak 19 Ocak 2020 17:24

Proje derken yine mi dilencilik, yoksa kermes gibi ilkokul adetleri mi?

8 7 Cevap Yaz
ibrahim 19 Ocak 2020 16:52

ESES İ YAKAN, TAKIMI SAHADAN ÇEKİP MAGLUP VE 3 PUAN CEZA ALDIRAN. ALPAY I SİYASİ GÖRÜŞÜNDEN GÖNDERİP, M.DENİZLİ Yİ GETİRİP FİNAL MAÇINI SON 5 DAKIKADA KAYBETTİREN. TRANSFER YAPIYORUM DİYE DEFOLU OYUNCULARI ALIP GENÇLERİN ÖNÜNÜ KAPATIP, KULUBÜ BU KADAR BORCA SOKAN HALİL DİR. HERKES BİLİYOR AMA SANKI KORUMA KANUNU VAR KİMSE KONUŞMUYOR. FIRSAT BULSA YİNE GELECEK.TAKIMI DAHA DA BATIRACAK AMA NEYSE Kİ BU YÖNETİM CESUR ÇIKTI DA TAKIMIN, BORÇLARINI SIRTLANDI. BEN M. TATARI TANIMAM, GÖRMÜŞ DE DEĞİLİM AMA YAPTIKLARIMI TAKDIR VE TEBRİK EDİYORUM. TEK KURTULUŞ REÇETESİ GENÇLERİ FABRİKA GİBİ YETİŞTİRMEK. GAZANIZ MÜBAREK OLSUN CESUR İNSANLAR. ,

14 16 Cevap Yaz
Basın mensuplarına sesleniyorum 19 Ocak 2020 12:52

1.Geçtiğimiz sezon Kaan Ay tarafından transfer açılmış ve giden oyuncular takıma kazandırılmıştı, amigolar ne yaptı tekere çomak soktu, sonuç Kaan Ay istifa etti, Amigolar takımı ele geçirdi sonuç ne oldu takımın yüzde sekseni gitti, bu durumda amigolardan bir başkan değilde başka biri olsa amigolar yeri göğü inletirdi. 2. Şimdi Basın mensubu arkadaşlar takımın yüzde sekseni gidiyor ve hiç bir gazetede hiç bir köşede hiç bir yazı yok. Bu amigo severlik nerden geliyor. Hani özgür basın, hani özgür gazeteciler? yazık çok yazık.

1 33 Cevap Yaz
Essen

Çok doğru tespit.Baskanin uyguladığı politikada doğru taşıma suyla değirmen dönmez Takımın bu hale gelmesinde Kaan başkanı istifaya davet edenlerde sorumlu

0 29
vatandaş

şurasını kaçırıyorsunuz, amigolardan gerek yerel basına gerek muhalif taraftarlara ciddi baskı var. ben baskı yazıyorum siz doğrusunu anlayın. tehdit var hedef gösterme var. eğer hata yapan kendilerindense çıt çıkarmıyorlar. örn; eski bir başkan bjkli idi, çıt yok. gsli biri kulübe alındı çıt yok. fenerbahçeli cemil adı geçti, amigolar neler neler yazdı. ağır küfürler etti. yani esesin bu duruma düşmesinde başrol elit bir grup var ve amigolar da bunların arasında. dik duruş dik duruş dediler, halile mesuta osmana bırak hesap sormayı laf söyletmediler. hatta osmanı son kongrede alkışladılar. yerel basına kızmamak gerek. bir tane twitter bebesini gazeteci diye aralarına aldılar. olay bu.

1 20
2626 19 Ocak 2020 12:47

6-7 sene de kendini gelir...Bu bir ömür. EsEs hedefsiz olmaz.Bir an önce Yeni EsEs kurulmalı.

5 16 Cevap Yaz
Orhan26 19 Ocak 2020 12:30

EsEs i rezil etmenin manası yok.Bir şekilde ligden çekilin.Yeni bir takım 3-4 senede süper lige çıkar.Mesela Kurtuluşspor veya bal liginde herhangi bir takımı alıp çıkarmak daha kestirme yol.Antep,Erzurum,Malatya örnekleri var.

4 17 Cevap Yaz
Celal 19 Ocak 2020 12:20

Anlamadık...Niyetiniz amatöre kadar gitmek mi.açıkça söyleyin.Taraftar da bilsin..

2 22 Cevap Yaz
Tavsiye 19 Ocak 2020 12:14

Tatar hayallerle olmadığını görmüşündür artık yönetmek, yöneticilik yapmak ekstra bilgi donanım ve deneyim gerektirir. Amigo kardeşlerinin gazıyla bu iş olmaz. Amigoların kulüp üyeliği sonlandırılmalı

3 33 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi