Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay ES TV'ye konuştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay ES TV'ye konuştu
A
a

Eskişehirspor'un Gençlerbirliği'ni yenmesinni ardından Eskişehirspor Kulüp Başkanı Kaan Ay ES TV'ye özel açıklamalar yaptı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Kaan Ay, Gençlerbirliği karşısında alınan 3-2’lik galibiyetin ardından ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Ay, “Bu şehrin yükü omuzlarımda demiştim çok şükür bu yükü kaldırdık transfer yasağını açtık. Takımımız ilerleyen haftalarda daha iyi yerlere gelecek” dedi.

Ay, “Tarifi imkansız duygular yaşıyorum. 15 gün önce bu şehrin yükü var omuzlarımda demiştim. İnşallah bu yükü kaldırırım demiştim. Çok şükür bunu kaldırabildim. Bunu sadece ben değil, yönetici arkadaşlarım, taraftarımız ile birlikte yaptık. Takımımız daha yeni. Zaman geçtikçe takım oturmaya başlayacak ve daha iyi sonuçlar alarak üst sıralara tırmanacağız. Bunun en güzel örneğini sahada verdiler. Daha iyi yerlere geleceğiz.

Eski başkanların maça gelmesiyle ile konuşan Kaan Ay, “Biz herkesi maça davet ediyoruz. Bu kulüpte küskünlükler, dargınlıklar olmamalı. Eğer biz birlik ve beraberliği sağlarsak başarı o zaman gelir. Bu kulüp kenetlenerek başarıya ulaşır. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Ay ayrıca Jesse ile ilgili “Bu hafta içinde sorunu halledip aramıza katılacak” ifadelerine yer verdi.

Bundan sonra rakipler düşünsün

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Hasan Hüseyin Köksal maçın ardından açıklamalarda bulundu. Köksal, “Eskişehirspor camiasına 2 buçuk yılın ardından transfer yasağının kaldırılması sevincini yaşattığı için başta Kaan Ay başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Yıllar önce Süper Lig’de oynadığımız son Gençlerbirliği karşılaşmasında yaşadığımız acıyı bugün unutturmuş olduk. Eskişehirspor taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir destek verdiler. Bu oluşturulan sinerjiyle çok daha iyi yerlere geleceğiz. Bundan sonra rakipler düşünsün” dedi.

Taraftarın arasında izledi

18 Ocak’ta gerçekleşen Eskişehirspor seçiminde başkan adayı olan Mustafa Topkaya Gençlerbirliği oynanan karşılaşmayı taraftarların arasında izledi. 2 hafta önce oynanan Giresunspor karşılaşmasını protokol tribününde Kaan Ay ile birlikte izleyen Topkaya bu hafta maçı taraftarlar arasında izlemeyi tercih etti. Efeler Tribünü’nde izleyen Topkaya alınan galibiyet sonrası büyük mutluluk yaşadı.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi