Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay'dan önemli açıklamalar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay'dan önemli açıklamalar
1000
icon
Es 11 Mayıs 2019 13:23

Eskişehir’liler ve Gerçek Sayın Eskişehirspor taraftarları. Eskişehirspor’un iyiliğini düşünüyorsanız öncelikle Murat diri ve kendisiyle aynı fikir ve düşünceye sahip kişileri kulüp’ten uzak tutun.Yoksa Eskişehirspor’un başarıya ulaşması imkansız. Biz taraftarlar da böyle çırpınarak her sezon saçımızı yolar Kendimizi avuturuz.

0 2 Cevap Yaz
Es 10 Mayıs 2019 16:48

Kaan ay ve yönetimi disiplinli ve çok düzenli olarak Eskişehirspor ‘u bir şirket gibi başarı ile yönetmişlerdir.Ve kongreye kadar da yöneteceklerini belirtmişlerdir. Sayın Murat diri Afyon maçından sonra bir takım açıklamalar yaparak başkan ve yönetimini kongre kararı Alması yönünde gerek yerel medya ve sosyal medya da açıklama yaparak çağrıda bulunmuştur. İstekleri olmasına az kalmıştır.Kongre kararı alınmıştır. Maalesef Sayın Murat diri bu davranışıyla Eskişehirspor ‘a iyilik yapmamıştır.

0 5 Cevap Yaz
es58 10 Mayıs 2019 16:03

Allah razı olsun sayın başkan ve yönetim kurulu üyeleri çok kısa zamanda çok büyük hizmetler yaptınız lütfen hakkınızı helal edeniz. Anladığımız ve gördüğümüz kadarıyla ES ES çok büyük hizmetler yaptınız ligde tutunuz, borçlarını arttırmadınız bilakis düşürdünüz çok çalıştınız sizleri unutmayacağız keşke devam edebilseyidiniz...

0 6 Cevap Yaz
serhat 10 Mayıs 2019 11:51

Başkan seçimlerden önce Sakallı seçilmez ise bırakırım diyordu. Delikanlı adammış. Sözünü tutuyor.

2 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi