Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay'dan ilk mesaj

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay'dan ilk mesaj
A
a

Eskişehirspor’un 19’uncu farklı başkanı Kaan Ay, zafer sonrası yaptığı konuşmada tüm camiaya seslendi. Ay, “Eskişehirspor sahipsiz bırakılmadı ama bu kulübe herkesin desteği gerekiyor. 15-20 kişinin yönetebileceği bir yük yok. Tüm şehrin bu kulübe desteği lazım” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Seçimli Olağanüstü Kongresi'nde Mustafa Topkaya’yı geride bırakan yeni başkan seçilen Kaan Ay yaptığı konuşmada, “Bu takım buraya nasıl geldi ne yapıldı bunları geride bırakmamız lazım artık. 54 yıllık tarihimizde hiçbir kadar kötü olmamıştık. Bugün bu kulübü zor durumdan kurtarmak için buradayım. Kulübümüzün belediyelerimizden, iş adamlarımızdan ve siyasilerimizden destek istiyorum. Bu kulübe bir şey olursa çok üzülürüz” dedi.

“Kongremiz çok güzel geçti. Mustafa Topkaya’ya teşekkür ediyorum. Kulübün sahipsiz kalmaması için adaylığını ortaya koydu. Bugün kazanan Eskişehirspor’dur. Kulübümüz çok zor günlerden geçiyor. Bu iş sadece yönetimlerin kaldırabileceği bir iş değil. Belediyelerimiziz, siyasilerimiz ve iş adamlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bu kulübü hep birlikte hak ettiği Süper Lig’e çıkarmalıyız. Transfer tahtasını açacağız” dedi.

Mustafa Topkaya: Mali disipline ihtiyaç var

Eskişehirspor’da başkanlık için yarışan Mustafa Topkaya delegelere seslendi. Topkaya, “Kulübün kurtulma modeli mali disiplindir. Kulübümüzün buna ihtiyacı var. Bunu biz yapacağız” diyerek delegelerden oy istedi.

Topkaya kongrede yaptığı konuşmada, “Kulübün kayyuma kalmayacağını bir kez daha belirtmek istiyorum. Kara günlerden kurtulmamızın çok basit yolları var. Kulüp mali disiplinle yönetilirse hiçbir sorun kalmayacaktır. Bizim Eskişehirspor sevdamız çok büyük. Koltuk kavgasına girmeyeceğimizi belirtiyorum. Burada bugün Eskişehirspor kazanacak. Transferimiz kapalı, puan silme cezası tehlikesi var. Transfer tahtasının açılacağına inanıyorum. SGK ve Vergi konusunda girişimlerimiz hala devam ediyor. Pazar günü transfer tahtası açılır diye bir şey diyemiyorum. Kulübü ciddi bir mali disiplinin içine alacağız. Önemli olan birlik ve beraberlik içinde olmak. Biz Eskişehirspor’u hak ettiği yere getireceğiz. Biz ümitsiz olursak bize her yer zindan olacaktır. İçimizde ümitsizlik yok” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
B paşalı 21 Ocak 2019 11:49

Eskişehir kazandı diyorlar hiçte öyle gözükmüyor istemem istemem çep aynı çep sağa diyilde sola koy hesapta halo ağa gitmiş halime gelmiş abe kardeşim pofpofla yürümez kardeşim bu işler taşıma suyla bu değirmen dönmez daka bir gol bir İstemeyle Halil ağa Yılların deneyimi beceremedi kendi kaynakların yoksa akşam yatarken düşün sabaha bırakma sana söz veren olduysa kimseye inanma söz eskidendi söz Çanakkale'de kaldı Kaynak yoksa küllübü oyalamayın çocukların hayallerini yıkmayın sonuç Halo Halime'yi ...............? Ceremesini taraftar çekmesin

0 0 Cevap Yaz
Mehmet EMİR 20 Ocak 2019 15:55

Mali disiplin için, takımın kurtuluşu için, yönetimin başarılı olabilmesi için öncelikle kulübün kanını emen bütün asalakların temizlenmesi şart. Bunu beceremeyen hiç bir yönetim bu kulübü düzlüğe çıkaramaz.

0 0 Cevap Yaz
PERA2 20 Ocak 2019 03:33

Eyy ahali sezon sonu kongrede tekrar görüşürüz ,bu arada dipnot umarım sene sonu takım küme düşmüş olmaz .BU FİLMİ GÖRMÜŞTÜM BEN

0 0 Cevap Yaz
pera 20 Ocak 2019 03:29

Kaan Başkan seçimden önceki konuşmasında Belediyelerden , sivil toplum kuruluşları ve siyasiler v.s yardım ve destek istedi.Nedense çok etkilendim

0 0 Cevap Yaz
Serdar 19 Ocak 2019 18:43

ŞU MURAT DIRI KIM YA DIVAN BASKANI OLUYOR ESKISEHIRLI BIR COCUK OLMALI UVRAS UMUT YADA SERDAR ÇELIK GIBI...BU ADAMIN NE ISI VAR ORADA VE KENDI GURUBU U YONETSIN 200 KISIYI.BUTUN TARAFTARIN LIDERI DEYIL ESES TARAFTARININ LIDERE IHTIYACI YOK

0 0 Cevap Yaz
yanlış yerde arama 19 Ocak 2019 14:16

desteği yanlış yerde aramayın. zamanında saydığınız kişiler fazlasıyla destekte bulundular. peki sonuç ne oldu destekler cebe indirildi eskişehirspor kulübünü yönetmeyi kendi çapındaki şirketlerini yönetmek sanan kişiler tek kuruş bırakmadı. kim neden destek olsun??? yeni yönetim geçmişi inceleyebiliyorsanız inceletin bağımsız bir kuruluşa ve 54 yıllık tarihte kimin ne yaptığını ortaya dökün ama nerdeeeeeee...... hepiniz aynı taraftasınız yazık etttiniz koca kulübe

0 4 Cevap Yaz
plan 19 Ocak 2019 14:13

bir tane planınız projeniz olmadan son anda aday oluyorsunuz sonra da 15 kişi ile yapılacak iş değil diyerek sanayici esnaf ve siyasilere talepte bulunuyorsunuz. sanayici esnaf yada siyasilerin işi kulüp yönetmek yada kulübe bütçe sağlamak değildir. kulüp düzgün ve dürüst yöneticilerle kendine yeter halde yönetilmelidir ancak bizim birkaç başkan bunu kulüp soyulacak bir hazinedir algısı olarak anladığından dolayı içinde delikli kuruş bırakmadılar. hanginiz hesap sorabileceksiniz? kulübün kayyuma kalması karanlık değil aydınlıktır ancak sizler bırakamazsınız başınıza gelecekleri bildiğinizden dolayı. ne yazıkki eskişehirspor KAZANMAMIŞ KAYBETMİŞTİR!!!!!

1 7 Cevap Yaz
mesaj 19 Ocak 2019 14:09

54 yıllık kulüp tarihinde bugüne gelinmesine sebep olan kişiler bellidir sayıları 15-20 yi geçmez. nasıl dibe soktularsa 15 kişi eski günlerine taşısın kulübü. yada düşün yakasından kayyum gelip tüm geçmişi sorgulayarak hesap sorsun.... başka laf edemeden en geç 1 yıl içinde genel kurul kararı alacaksınız kulüp tamamen kapanmadan ne halil ünal ne de yandaşları rahat edemeyecek sonunda kilit vurduracaksınız kulübe.

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi