Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay açıklamalarda bulundu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay açıklamalarda bulundu
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Kaan Ay konuştu. Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay gazeteniz İstikbal’e değerlendirme yaparak “Ben vicdanen rahatım” dedi. Afyon maçı sonrası eleştirilen başkan Kaan Ay geçtiğimiz hafta yurt dışına çıkmıştı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’e dönen başkan Ay dün değerlendirmelerde bulundu. Zor şartlarda göreve geldiklerini belirten Ay “Ben ve arkadaşlarım görev geldiğinde takımın durumu ortada idi. Transfer yasağı, puan silmeler, ve kulübün ne kadar borcu olduğunu herkes biliyordu.  Biz kısa süre içinde büyük sorun olarak gözüken transfer yasağını kaldırdık. Takımı güçlendirdik ve herkesin sezon başı düşer dediği takımı daha ligin bitimine 3 maç kala ligde bıraktık. Futbolcuların primlerini ödedik. Maaşlarının bir bölümünü verdik.  Puan silme cezası gelecek yabancı oyunculara ödemeler yaptık.” dedi. Vicdanen rahat olduğunu dile getiren Eskişehirspor başkanı Kaan Ay “Geriye dönüp baktığımda 4 ay boyunca Eskişehirspor için iyi işler yaptığıma inanıyorum. En zor günde göreve geldik. Yasağı kaldırdık.  Puan sildirtmedik. Buna rağmen eleştiriler aldık.  Ben vicdanen rahatım. Es-Es için güzel işler yaptık” dedi.

Genel kurul konusunda da konuşan başkan Kaan Ay “Biz yönetim olarak geldik ve kararı da yönetim olarak veririz. Arkadaşlar ile bir araya geleceğiz ve onları da tek tek dinleyeceğim. Çıkacak karara göre hareket edeceğiz. Şu anda bir şey söylemem doğru olmaz. Hesabımızı kitabımızı yaparız. Eğer faydalı olacaksak kalırız, zararımız olacaksa gideriz. Ben sevdiklerime zarar vermem. Eskişehirspor’u da seviyorum. Bunun için gerekli görüşmelerimizi yaparız sonrasında bir basın toplantısı düzenleyerek gerekli açıklamayı kamuoyuna yaparız” dedi.  Eskişehirspor yönetiminin bugün akşam saatlerinde tesislerde bir araya gelerek yönetim kurulu toplantı yapacağı öğrenildi. Büyük bir değişiklik olmaz ise saat 17.00’de başlayacak olan toplantının ardından çıkacak karara göre yönetim eni sezon için yol haritasını çizecek. 
Kaynak : İstikbal Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es58 7 Mayıs 2019 15:33

Tebrikler başkan kim ne derse desin yılmak yok göreve devam ES ES kimsenin malı değil her önüne gelen konuşuyor 5 krş ver dedinmi toz olurlar ES ES i tekrar hırsızlara teslim etmeyin

0 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi