Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal yol haritasını çiziyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal yol haritasını çiziyor
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal yol haritasını belirlemeye çalışıyor. 10 Haziran'da yapılacak olan Mali Genel Kurul'a kadar kaynak arayan Ünal, eğer bu hedefine ulaşırsa seçim yapmayarak göreve devam edecek. Aksi bir durumda ise mali genel kurulunu seçimli genel kurul olarak gerçekleştirecek

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor yönetiminin hedefi 25 milyon
12 Milyon TFF, 5 Milyon Ana Sponsor ETİ ve diğer gelirlerden gelecek toplam 25 milyon lirayı kulübün kasasına koymaya çalışan Halil Ünal yoğun bir kaynak arayışında. Başkan Halil Ünal bu kaynağı bulduğu takdirde olağanüstü genel kurul kararı almayacak. Ancak aksi takdirde ise Başkan Halil Ünal haziran ayında yapılacak olan mali genel kurulu, seçimli genel kurula çevirmeyi planlıyor. 

Mali genel kurul hazırlığı
Ayrıca Eskişehirspor yönetimi, Mali genel kurul hazırlıklarına da başladı. Kulübün mali tablosunu çıkarmak için kolları sıvayan Es Es yönetimi önümüzdeki günlerde basının karşısına geçerek kamuoyunu bilgilendirmeye hazırlanıyor. Yönetimden bazı isimlerin şehir dışında olması nedeniyle, dün yapılması gereken yönetim kurulu toplantısının ilerleyen günlerde yapılacağı öğrenildi. 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Cuneyt 9 Mayıs 2018 11:18

Arkadas yapmayin bole para bulursam kalir yoksa giderim bu borclar halil baskanin ve mesut baskanin zamanindan kalma nerde onca para nereye gitti hadi bi zahmet takimin borcunu ikiniz bir kapatin da sonra istediniz yere gidin olmuyosada etiye verin takimi.

0 0 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 8 Mayıs 2018 14:13

Yapın artık şu takımın geleceği ni bee Yeter artık.....

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi