Eskişehirspor Başkanı Akgören futbolculara ne dedi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanı Akgören futbolculara ne dedi?
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, maç sonunda futbolcularla otelde bir araya geldi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, maç sonunda futbolcularla otelde bir araya geldi. Otel lobisinde futbolcuları yanında toplayan Akgören, “Mükemmel bir zafer kazandınız. Hepinizi tebrik ediyorum. Sizin için her şeyin en güzelini yapacağız. Buna inanın çocuklar. Siz bize güvenin. Biz sizlere güveniyoruz. Sizlere en başta dediğim gibi hiçbir zaman tutamayacağımız sözü vermeyeceğiz. Kimse merak etmesin kafanız rahat olsun. Yönetim olarak sizlerin her zaman arkasında olacağız” dedi. Daha sonra yönetim kurulu üyeleri, “Yönetim sizinle gurur duyuyor” tezahüratı yaparak futbolcuları alkışladı.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bu hafta sdatyumu dolduralım dostlar 5 Şubat 2020 09:51

değerli arkadaşlar o kadar boş laf yapmışınızki okuyan herkes gülüyordur.esas siz burda başkana ve yönetime kızmakla kendi egolarınızı tatmin ediyorsunuz.güzel bir bursa galibiyetinin tadını çıkarmaya bakın bu hafta oynanacak olan aldınordu maçını düşünün sizene yönetimden onlar işini yapıyor. memnun olmayan sıkıysa gelir yapar.

0 5 Cevap Yaz
Hakan 5 Şubat 2020 07:55

Bu oyuncular şan şeref için oynuyor.Elbette yönetim haklarını göz artı Para için oynayanlar gitti.etmemeli.Gidenlere de haksızlık etmemek gerek ..paraları hiç ödenmemiş.

0 4 Cevap Yaz
EsEs'lii 4 Şubat 2020 18:11

Başkan siz kendi konustuklariniza inanıyormusunuz bence boş konuşuyorsunuz . Hayal aleminde siniz hala. Acaba bu takım 2-3 puan farkla dustugunde acaba ödemelerini yapamadiginiz ve bu yüzdende gönderdiğiniz topcular için ah keşke bir kaçıni elimizde tutabilseydik demiyecekmisiniz. Paranız yoktu topculari elinizde tutamayacaktiniz neden Yönetime talip oldunuz. Egolarinizi tatmin etmek için mi yoksa reklamınızı yapmak için mi? Özgür Tulumlu Mesut Hoscan ve siz EsEs imizi süper ligden 1. Lige düşürdü. Sizde onun ekibinin devamı olarak 2. Lige düşüreceksiniz. Bu vebalin altindan nasıl kalkacaksiniz merak ediyorum. Bakalım ozaman şakşakcilariniz alkisa devam edeceklermi?

6 0 Cevap Yaz
pompeo 4 Şubat 2020 17:31

Helall be ... adam gibi yönetim ...

0 2 Cevap Yaz
Osman Nuri Türkmen 4 Şubat 2020 16:04

Ne kadar prim verdiniz değeri para ile olmaz boş konuşma

3 2 Cevap Yaz
escemes

halil mesut dolu konuşuyor

2 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi