Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor Başkanı Akgören'den umutlandıran açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanı Akgören'den umutlandıran açıklama
A
a

Eskişehirspor’da yeni başkan seçilen Mustafa Akgören ve yönetimi ayağının uz tozuyla Siyah Kırmızılı futbolcular ve teknik kadroyla buluştu. Akgören burada yaptığı açıklamada, “Tutamayacağımız sözü vermeyeceğiz, sorunları hep birlikte aşacağız. Kadroya güveniyorum. Bu takım daha iyi işler başaracaktır” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri:  Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde yemekhanede gerçekleşen görüşmede, bir konuşma yapan Eskişehirspor’un yeni başkanı Mustafa Akgören, “İçinde bulunduğu sorunları biliyoruz. Fakat tablo beklediğimizden daha kötü… Çok zor geçecek altı aylık bir süreç var. Bu zor süreçte bu görevi kabul etmemizin iki sebebi vardı. Birincisi Eskişehirspor kulübüne olan sevdamız. İkincisi de mevcut olan kadroya güvenimiz” dedi.

Tutamayacağımız söz vermeyeceğiz

“Bu kadro çok daha güzel yerlere gelebilecek bir kadrodur” diyen Akgören, “Arkanızdayız size güveniyoruz. Önümüzdeki günlerde size güzel dönüşler yapacağız. Tutamayacağımız sözü vermeyeceğiz. Bu sorunları hep birlikte aşacağız” ifadelerine yer verdi. Daha sonra Başkan Akgören, Teknik direktör Coşkun Demirbakan ile görüştü. Akgören ve yönetimi, teknik adamdan takım hakkında bilgiler alarak, isteklerini dinledi.

Doğalgaz sorununu çözdüler

Demirbakan’ın talebi doğrultusunda bugün takıma para dopingi yapması beklenen yönetim, dün akşam tesislerde yönetim kurulu toplantısı yaparak görev dağılımı ve öncelikli yapılması gereken ödemelerin planını çıkardı. Ayrıca dün ayaklarının tozuyla tesislere gelen yeni yönetim, doğalgaz olmaması nedeni ile yaşanan ısınma ve sıcak su sorununu da anında çözdü.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es esli 27 Kasım 2019 11:17

Ah kardeslerim nasilda bakiyorlar baskan,nin agzindan cikan sozlere acaba hani dermiki futbolcularin alacaklsri ne kadar getirin listeyi odeyelim su futbol ularin paralarini ama yine husran yine husran o futbolcuda moral olurmu bunlarda ayni hep beraber basaracagiz neyii parasizligi olsa zaten dukkan senin .anlamadigim parasiz insanlar neden es es e baskan olurlar yani reklamm diyeceksini, eeeeee ne diyelim iyi reklamlarrrr

0 2 Cevap Yaz
selçuk 27 Kasım 2019 08:33

bu açıklamaların neresinden umutlandı acaba insanlar? defalarca duyduğumuz baska kalıp açıklama.

0 4 Cevap Yaz
Eses 26 Kasım 2019 17:13

Kısa bir süre rahatlar takım ama çiğde kalmak ve düze çıkmak imkansız

2 3 Cevap Yaz
serhat 26 Kasım 2019 15:57

Eskişehirdeki tüm kesimleri destekleyeceği bir başkandır Tatar Mustafa. Gurbetçi başkana verilmeyen reklamlar ve sponsorluklar verilir artık.

4 8 Cevap Yaz
sadık 26 Kasım 2019 14:54

bu doğal gaz sorunu kaçıncı kez çözüldü ben sayısını unuttum vallahi..sanırsınki para verip 5 kg doğal gaz alınıyor bitince tekrar alınıyor :)

2 8 Cevap Yaz
Ulv 26 Kasım 2019 13:17

EsEs yönetim konusunda hep sıkıntı yaşadı..hatta kabus gördü.İnşallah bu yönetim iyi işler yapar.

4 8 Cevap Yaz
sefa 26 Kasım 2019 11:25

ALLAH tüm ekibe ve inananlara yardım etsin.

6 16 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi