Eskişehirspor Başkanı Akgören'den transfer yasağı açıklaması!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanı Akgören'den transfer yasağı açıklaması!
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören sponsorluk ve kulübün transfer yasağının kaldırılması ile ilgili konuştu

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberiEskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, transfer yasağı ve sponsorluk hakkında çıkan iddialar hakkında konuştu. Akgören, “O işler öyle hemen kolay değil. Şu durumda transfer yasağını kaldırmamız mümkün görünmüyor. Mali durumumuz ortada” dedi.

Kadroyu korumak istiyoruz
Öncelikle kadroyu tutmak istediklerini söyleyen Akgören, “Önceliğimiz tabi ki iç transferde kadroyu korumak. Bu konuda yoğun mesai harcıyoruz. Kulübümüzün içinde bulunduğu şartlar ortada. TFF aldığı kararla bizlere bayram sevinci yaşattı. Tekrar TFF 1.Ligde yolumuza devam edecek olmamız sevindirici. Bu yüzden elimizde bulunan futbolcularımızı kaybetmek istemiyoruz” dedi.

İstedikleri süre doluyor
“İç transfer konusunda bayram öncesi gerekli görüşmeleri yapmıştık” diyen Akgören, “Oyuncular bizden süre istedi. Bayramdan sonrayı bekledik. Yarın (bugün) resmi olarak transfer dönemi başlıyor. Bizlerde hızlı bir şekilde oyuncularımızla görüşmelere devam edeceğiz. Sözleşmesi biten oyuncularımızın bizden istediği o süre dolmak üzere. Sanırım onlarda sağlıklı bir karar vererek bizimle birlikte onurlu mücadelemizde yerlerini alacaklardır” dedi.

O işler o kadar kolay değil
Sosyal medyada çıkan sponsor ve transferin açılmasına dair konuşan Akgören, “Bu sosyal medyada yazan transfer açılacak, isim sponsoru bulundu söylentileri gerçeği yansıtmıyor. O kadar kolay değil. Bizim de gönlümüzden transferi açmak ve nokta transfer yapmak geçiyor. Kesinleşmiş cezalar var. Transferin açılması mümkün değil gibi gözüküyor. Bu konuda duyulan ve yazılanlara camiamız itibar etmesin” dedi.

Daha görevimizin başındayız
Transferin açılmasını, güçlü sponsorlarla sorunları çözerek Eskişehirspor’un şampiyonluğa oynamasını herkesten çok benim temennim. Sponsorluk için bize ulaşan bir talep ve bilgi yok. Eğer sponsor olmak isteyen kurum ve kuruluşlar varsa, biz bundan son derece mutlu oluruz.  Görevi bırakacaklar, yönetim genel kurul kararı alsın gibi söylentileri de dikkate almıyoruz. Birilerinin yönetim oluşturma çabası içinde olduğu söylentileri benimde kulağıma geliyor. Biz 3 yıllığına göreve geldik. Daha 27 ay görevimizin başındayız” dedi.  

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
mihsan 7 Ekim 2020 15:30

es es sampiyon

0 0 Cevap Yaz
Nicola 5 Ağustos 2020 08:23

Paran var mı? Yok.. Lobin var mı? Yok.. Sponsorun var mı? Yok.. Geçen yıl transfer edilen oyuncuları sen gönderdin, elinde tutabildin mi? Yok.. Eksi puan cezalarını engelleyebildin mi? Yok.. Piranalarını (Lepisteslerini) elinde tutabildin mi? Yok.. Herhangi bir gelir kapsı sağlayacak projen var mı? Yok.. Buna daha fazla yorum yapmak inanın haram..

0 4 Cevap Yaz
bilek26 4 Ağustos 2020 23:51

İstifa edecek bile cesaretleri yok ben başkanım demekle olmuyor öyle yanyana dizilmiş boş resimlerle kime güçlü göründüğüzü sanıyorsunuz başarısız ve beceriksizsiniz derhal kongre kararı alıp istifa edin yoksa bu taraftar sizi asla affetmeyecek.

0 3 Cevap Yaz
Ekrem 4 Ağustos 2020 21:33

Başkan 27 ay var diyorsun yani takımı ligden düşürmeden bırakmam diyorsun

0 3 Cevap Yaz
Es esli 4 Ağustos 2020 21:20

Tatar Mustafa hemen istifa et kayyum gelsin düşün eskişehirspor un yakasından kim ne kadar yolsuzluk yapmış meydana çıksın yeter ki son on yılın hesabı verilsin

0 3 Cevap Yaz
Es Es li 4 Ağustos 2020 18:46

Başkan şu anda başarısızlık söz konusudur. Daha ne 27 ayından bahsediyorsun. Başarılı olsaydınız kulüp bu durumda olmazdı. Mevcut bütçeniz ile neyi düzelteceksiniz. Bir an önce bu kulübe paralı başkan bulup transfer yasağının kalkması gerekiyor. Mevcut takım iyi güzel di de niye küme düştü. Bu işin şakası yok seneye daha kötü durumda olabiliriz. Taraftar her şeyi çok net görüyor. Olan Eskişehir taraftarına oluyor.

0 1 Cevap Yaz
eses 4 Ağustos 2020 15:39

Başkan doğru söyledin sponsor yok neden sponsor olacaklar akıllarını mı kaybetti size para versin paramız yok oyuncular gidiyor bir şey yapamıyoruz diyorsun fakat tff den yayın gelirlerinden gelecek 20 m gözünü dikmişsin anlaşıldı. Babanın tapulu malımı orası ne amaçla orada duruyorsun ,3 sene buradayız diyorsun. Bu yıl averaj takımıyız seyircide bulamazsın amigo diri ile oturur eserinizi seyredersiniz.

0 20 Cevap Yaz
Es26 4 Ağustos 2020 15:39

Transferi açama. Devre arası mevcut kadroyu koruyama, acil çözülmeyi bekleyen boffin dosyasını çözeme takımı küme düşür,elinde oynayan genç çocuklara 10-15 bin tl gibi cüzi rakamları ödeyeme,Ee ayıptır sorması siz ne yapmak için bu görevdesiniz? Tesislerde yemek çıkarmakla stat güvenlik kumanya parası çözmeklemi iyi doğru yönetici olunuyor? Bırakın kardeşim allah aşkına her sezon aynı şeyleri yaşamaktan usandık bıktık. O transfer açılmadıkça 3,000-5,000 kişi seyirciye maç oynanır koca statta. Aktif bankada borç bitmez. Şehrinde heyecanı hevesi kalmadı artık. Her gün ölmektense bi sefer ölelim tam ölelim. Yemin billah futboldan soğudum artık

0 24 Cevap Yaz
ahmet çarıkçı 4 Ağustos 2020 15:33

aktif banka olan borç yeniden yapılandırılsa acaba biraz kulübe para kalırda borçlar yapılandırılabilirmi diye düşünüyorum.sponsor bulacak proje çıkartacak birisi gelmeden işimiz zor.öyle biride ortalarda görünmüyor.

0 14 Cevap Yaz
başkana 4 Ağustos 2020 15:25

3 yıllık göreve geldik diyorsun başkan hadi git işine teknik direktörünüde yanına al başarısız oldun niye inat ediyorsun gelenede engel olmayın amacınız takımı kurtarmakmı yoksa birilerini kurtarmakmı. Hikaye okuyorsun

0 19 Cevap Yaz
Arkadaşlar 4 Ağustos 2020 14:51

Bu takım (takım yok ) averaj takımı olur Karabükspor ‘dan beter oluruzBu yönetim bu kafayla takımın ipini çeker. Onun abisi bunun tanıdığı yok türbinden yok bilmem nerden dürüst olun sessiz kalmayın inanın biteriz

0 24 Cevap Yaz
ess 4 Ağustos 2020 13:57

yerli ömer üründülümüz; imzaları toplarsak transferi açabiliriz diyordu. millete boş yere ümit vermeyin kardeşim. sözde gazetecilere itibar etmeyin. bize para lazım, var mı? yok. hele hele bu ekonomik sıkıntıların yaşandığı dönemde kimsede para yok.

0 18 Cevap Yaz
Kaan AY yapmıştı 4 Ağustos 2020 13:42

Amigo kardeşler takımı bitirmek üzeresiniz. Kaan AY zamanında transfer yasagı kalkmıştı. Madem yapamıyorsunuz bırakın. Takımı DİRİ ve muadillerine yaktırmayacagız.

0 25 Cevap Yaz
Es26 4 Ağustos 2020 13:39

o koltuk babanın koltuğu değil.. senden ekonomik olarak çok daha güçlü birisi göreve talip olursa koltuğu bırakmak boynunun borcudur.. sadece sen eskişehirsporlu değilsin. öyle bir havalara girdinki görende seni amigo orhandan,aziz bolelden daha büyük es-es li sanar. beğenemediğimiz osman taş bile varsa kulübe ciddi talipliler buyursun gelsin diyebilmişti ki oysa....

0 21 Cevap Yaz
eses sevdası 4 Ağustos 2020 13:37

Sayın Başkan, Sayın Tatar transfer yasağını kaldırabilmeniz için güçlü lobiniz ve paranız olması gerekir. oda maalesef sizde yok. başkanlık çocukluk hayallerim demekle olmuyor. istifa edin. lobisi olan ve para bulabilecek bir yönetim gelsin

2 19 Cevap Yaz
Esesjoe 4 Ağustos 2020 13:33

Mustafa! Neyin peşindesin? Görevde olduğunuz sürece ne yaptınız? Gelir getiren hangi projeyi devreye aldınız? Sponsor , İsim hakkı, nerede? Umut yok ümit yok Neyi bekliyorsunuz?

0 17 Cevap Yaz
Esesli 4 Ağustos 2020 13:09

Baskan diyorsun ki transferi acamayiz eee o zaman niye hala oradasin acan varsa gelsin buyursun takimin onunu acalimda yok. Bu kafayda bu takim bu sene duser sonra sira sira bal ligine gideriz. Birileri bu takimin fisini cekmis.Bu sansi degerlendiremezsek yuhh olsun bizeee!!!

0 16 Cevap Yaz
eses

seyirciyide bu gidişle beceriksiz iş bilmezler tribünden soğutacaklar kimse gelmiyecek. yeterince amigolar soğuttu.

0 12
26Es26 4 Ağustos 2020 12:55

başkan Eskişehirspor'u dahada batırmak için mi görevinizin başındasınız. Tabiki 3 yıla Eskişehirspor kalırsa. Bırakın bu işi. Eskişehirspor'u toparlayacak para sponsor bulacak işin ehli gelsin. Yapamadığınızı hala kabul edemiyorsun ne hikmetse.

0 15 Cevap Yaz
Serkan Yörükoğlu 4 Ağustos 2020 12:27

27 ayımız var yani ben illa bu takımı iki senede 3..lige düşürürüm diyo Mustafa bey!

0 20 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi