Eskişehirspor Başkanı Akgören: Lisans için çalışıyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanı Akgören: Lisans için çalışıyoruz
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören ESGROUP Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu. Akgören yaptığı açıklamada, “Şu an hiç kimseye ödeme yapamayız. Yönetim olarak 2020-2021 sezonu için kulüp lisansı almak için  gece gündüz çalışıyoruz” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberiESGROUP Spor Servisi’ne konuşan Akgören, “Süresiz ertelenen liglerin ne zaman başlayacağı konusunda kimse bir şey bilmiyor. Federasyonla iletişim halindeyiz fakat virüs artarak devam ettiği için lig tarihi konusunda bir karar verilemiyor. Ayrıca lig maçlarında bu süreçte alınacak sonuçlar ne kadar sağlıklı olacak tartışılır” ifadelerine yer verdi.

Eskişehirspor altyapısına yeni tesis
Eskişehirspor yönetimi olarak, altyapı tesislerinde hummalı bir çalışma yapmak istediklerini söyleyen Akgören, “Öncelikli olarak mevcut altyapı tesisleri ile ilgili önemli bir proje hazırladık. Altyapı tesisleri tamamen yıkılacak. Yanında bulunan spor salonu da. Günümüz şartlarına uygun, modern hazırlanan projeye göre yeni bir tesis yapılacak” dedi.

Kaynak bekleniyor
“Bu konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu ile görüştük ve gerekli kaynak için başvuruyu yaptık” diyen Akgören, şunları söyledi; “Bu ödenek çıktığı zaman proje hayata geçirilecek. Tabi ki tesis için yeterli bir kaynak gelmeyecek. Önemli olan başlamak. Ardından şehirden alt yapı tesisleri için destek isteyeceğiz.”

Gece gündüz çalışıyoruz
“Ayrıca mevcut tesislerde, şuanda teknik kadro ve futbolcular olmadığı için yapılması gereken tadilatlar yapılıyor. Antrenman sahalarının da ilave çim ekimi ve bakımları yapılıyor. Ligler dursa da, ara da verilse kulübün geleceği adına yönetim olarak gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz.”

Sorun çıkartanlar da var
Kulüp lisansı için çalışmaya başladıklarını söyleyen Akgören, “Kulübümüzü bekleyen önemli sorunlardan biri de, 2020-2021 sezonu için kulüp lisansı alınması. Mali kriterlerle ilgili muhasebemiz ve kulüp müdürümüz çalışmaları yürütüyor. Alacaklılardan gerekli imzaların alınması içinde yönetim olarak çalışıyoruz. Yaptığımız görüşmelerde birçok olumlu sonuç alıyoruz. Sorun çıkartan alacaklı futbolcular da var.”

Nisana kadar süre var
Kimseye şu durumda ödeme yapamayacaklarını söyleyen Akgören, “Eskişehirspor kulübünün içinde bulunduğu durum ortada. Kimseye ödeme yapacak durumumuz yok. Kulüp yaşarsa onlarda alacaklarını alabilir. Bu yüzden anlayış göstermelerini ve imza konusunda yardımcı olmalarını bekliyoruz. Kulüp lisansı için Nisan sonuna kadar süremiz var” ifadelerine yer verdi.

Allah yardımcımız olsun
Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören son olarak virüs nedeniyle ülke olarak zor günler geçirdiklerini ve ekonomik olarak önemli kayıplar yaşandığını da aktararak, “Ülkemiz adına hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Spor camiası da bu süreçten olumsuz etkilenecek. Allah yardımcımız olsun” dedi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sonuç mu? 2 Nisan 2020 14:18

Sonuç..............lisans almak için uğraştık..ama maalesef alamadık.

0 1 Cevap Yaz
Gurbetçi 2 Nisan 2020 11:43

Bu kulübün yiyicisi bitmez. Kulup kayyuma düşmez. Düşerse SSK borçları falan mesutla haliyle kalır. Onlar oturur konuşur kulup amatöre düşer fakat kapanmaz mutlaka ağzı kokan birini başkan yaparlar. Eskişehirspor başkanı artık çok kolay.

0 0 Cevap Yaz
Hakan 1 Nisan 2020 13:52

Ey yönetim...siz bu söylediklerinizi gerçekten inanarak mı söylüyorsunuz.? Başarabileceğinize azıcık inancınız var mı.?

0 7 Cevap Yaz
pompeo 1 Nisan 2020 12:58

bu yönetim hesaplar sorulmasin diye getirldi zaten ... balataci aabilerinden hesap mesap soramaz .... berber de balataci dan hesap soramaz ...

0 9 Cevap Yaz
Dik Duruş 1 Nisan 2020 10:50

Tatar kardeşim sen ne peşindesin yok fedarasyon alt yapı parası vercek sonra şehir vercek bı düşün su taraftarın yakasından neden hiç bir başkan cikipda arkadaş bu sorumlu iki kişi mesut ve Halil diye miyo ikisinde gelsin takımı kurtarsın ..

1 12 Cevap Yaz
EKREM DOGRU 1 Nisan 2020 01:47

Sayin Baskan 6 nisan da Fifa disiplin komitesi .Pinto icin karar veriyor,sen hala alt yapi ust yapi sayikliyorsun,Basarili! hocamiz ,lig boyle tescil edilsin diye dua eiyor, kimse demiyor mu yahu hoca lig tescil boyle edilse dahi Fifa bizi kumeye gonderiyor diye.artik milleti ve kendinizi kandirmayi birakin kulup yonetmek beceri ve profesyonellik gerektirir,bir an once ceketinizi alip ,tum amigolarla beraber kulubun yakasindan dusun.

0 8 Cevap Yaz
Gökhan çatal 31 Mart 2020 22:28

Tüm dünya zor günlerden geçiyor. Kulüpte zaten ekonomik sıkıntıların olduğunu herkes biliyor. Bizler evimizden dışarı bile rahatlıkla çıkamıyorken bu adam zamanını parasını emeğini harcıyor.ondan daha iyi yönetecek paralı birileri gelmek isterse zaten o da orda durmayacaktır. Öyle birileri olmadığına göre emeğe saygılı olalım.

9 10 Cevap Yaz
Gökhan

Delikanlı adam verdiğini iddaa ettin parayı açıklar yada toplanan paraların nereye gittiğini

2 7
bilek26 31 Mart 2020 22:06

SORUN SİZSİNİZ EY BECERİKSİZ YÖNETİM. Aldığınız paraları ne yaptınız kimseye para vermiycez ee llisans alacağız bu kadar aleni sallama da bu amigolara nasip olur tabi.

1 9 Cevap Yaz
escemes 31 Mart 2020 19:57

halil mesut şakşakçısı hadi ordan...

8 17 Cevap Yaz
cevap

sanırım sen tatar la amigoların şakşakcısısın galiba.

0 8
260626 31 Mart 2020 19:52

Tatar boş hayallere kürek cekiyorsun. Kulubu dusurdunuz. Hiç utanmanız yok hala görev basindasiniz. Amacın kulübü düşürmekti başardın. Burası balata değiştirmeye tribünde liderlik yapmaya benzemez .Bir spor kulübünü yonetmek için gerekli donanıma, bütçeye, bilgiye sahip değilsin. İstifa et. Gerekli donanimli lobisi kuvvetli olan birileri gelsin, senin ne paran ne lobin nede fazla bilgin var. Amigolarini hocani oyuncakciyi kısacası getirdiklerini al arkana bakmadan git. Eskisehirspora yapacağın en büyük iyilik bu. Geldiğinden beri Hiçbir şeyin altindan kalkamadın kalkamayacaksin. Sadece bu işler Radikal kararlar deyip topculari gönderip takımı düşmeye mahkum etmekle calisanlarin işlerine son vermekle olmuyor. Açıklama yap sen ve yönetimin topculari ve çalışanları göndermenin dışında ne yaptınız? Bence koca bir HİÇ. .

3 22 Cevap Yaz
Başkan 31 Mart 2020 18:06

Eti 1 milyon çadır 350X2 kalabak reklam 1965 kampanya vs vs Paralar nerde nereye harcandı kime verildi niye açıklanmıyor

0 28 Cevap Yaz
pompeo 31 Mart 2020 17:42

bu yönetimle yeni altyapi tesisleri yarim kalir .. kulüp lisansi da büyük ihtimal alinamaz .. bizim cocuklar da ceker gider ... kulüp de kayyum atanamadan kapaniverir ... aabiler de rahat bi nefes alir ...

0 22 Cevap Yaz
Sıddık 31 Mart 2020 16:51

Senin dediklerini deli İbo da yapardı, rahmetli oldu. Kulübü kapatmaya gelmiş koca tatar.

1 34 Cevap Yaz
Tatar İstifa 31 Mart 2020 15:51

Sen bu işi beceremedin Tatar, gerekli donanıma, bütçeye, bilgiye sahip olan birileri gelsin, Tatar hayal kurmakla olmuyor bu işler, amigolarınıda al ve git kardeşim

1 28 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi