Eskişehirspor Başkanı Akgören: FIFA'ya ödeme yapamayız dedik

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanı Akgören: FIFA'ya ödeme yapamayız dedik
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, küme düşürme yetkisini artık eline alan Pinto ve puan silme cezası ile kulübün kapısına dayanan oyuncular hakkında açıklamada bulundu. Akgören, “Bu süreçte ödeme yapamayacağımızı hem FIFA’ya hem de oyunculara söyledik. Başka çaremiz yok, olağanüstü bir süreçten geçiyoruz” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: ESGROUP Spor Servisi’ne konuşan Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, olağanüstü bir dönemden geçtiklerini söyledi. Pinto’nun son olarak 500 bin Avro alacağının ödenmesi için FIFA’dan kulübe yazı gönderdiğini belirten Akgören, “FIFA futbolcuyla anlaşmamızı yoksa küme düşürme talebinin uygulanacağına dair yazı gönderdi. Bu yüzden günlerdir uykularımız kaçıyor” ifadelerine yer verdi.

Kampanya ilgi görmedi
Kampanyalardan hayal kırıklığı yaşadıklarını söyleyen Akgören, “Herkesin bildiği gibi bu ödemeyi ve diğer FIFA dosyalarından bazılarını çözmek için Kurtuluş Kurtuluşta kampanyasını başlatmıştık. Fakat şehit haberleri ve ardından gelişen virüs salgını nedeni ile bu kampanya tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Gerekli parayı bulamadık ve FIFA’dan gelen Pinto dosyasına zaman kazanma adına itiraz yapılmıştı” dedi.

Ödeme imkanı yok
Alacaklı olan herkese bir yazı gönderdiklerini söyleyen Akgören, “Bugün içinde bulunduğumuz tabloya bakıldığında ise, ne Pinto, ne de Boffin’in yanı sıra diğer alacaklı dosyalara ödeme yapma imkanımız yok. Bu yüzden FIFA’ya, alacaklı futbolcular ve avukatlarına bir yazı gönderdik. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan deprem, şehitler, virüs salgınından bahsettik. İyi niyetimize rağmen ödeme yapmamızın mümkün olmadığını söyledik” dedi.

FIFA’ya yazı gönderdik
“FIFA’nın bunu anlayışla karşılayacağını” söyleyen Akgören, “Bze önümüzdeki sezonun ortasına kadar müsaade etmesini resmi yazı ile bildirdi” dedi. Ülke olarak zor günler geçirdiklerini de aktaran Başkan Akgören, “Bu süreçte ülke sporumuz büyük kayıplar yaşayacaktır. Ekonomik anlamda artık eski paralar ve ödemeler yapılamayacaktır. Bunun etkileri uzun bir süre devam edecektir” şeklinde konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esesliiii 8 Nisan 2020 13:21

Ona ödeme yapamazsınız buna ödeme yapamazsınız. Siz naparsiniz. Ne işe yararsiniz. Akredite kartlarını takip standlarda boy gosteririsiniz. Medya önünde reklamınızı yaparsiniz. Sizi oraya icraat yapın diye seçtik. Boy gösterip reklam yapın diye değil başkan. Yapamayacaksanizki yapamiyorsunuz Birakin bu işi

0 0 Cevap Yaz
Nikola 2 Nisan 2020 13:31

Ağla ağla göz bebeğim, ağlamaya doymadın sen.... Emrah'ın böyle bir şarkısı var, sana hediye ediyorum Sn Akgören.. Geldiğinden beri 1 tane olumlu işin yok.. İlk fırsatta geçen yıl devre arasında yalvar yakar açtırılan transfer tahtası ile oynamaya başlayan yetenekli oyuncuları gönderdin.. Bizim çocuklar yeter dedin, takımın başına eşini dostunu getirdin, Fuat Çapa döneminde evinde bir kere mağlup olan aynı takımı rezil ettin.. Pirana bunlar dedin iki üç maçı şut atmadan şansımızla kazandık sonrasında lepistes oldular.. Teknik taktik anlayışı olmayan bir teknik direktör ile bu oyun (iki pas yapamayan takımın oyunu) bile mucize.. Kampanya şu sebeple bu sebeple tutmadı dedin.. Sorarım sana bu şehrin ekonomik durumunu bilmiyor muydun da kampanya yaptın? Taraftarın %80'i fabrika çalışanı, iş adamını eski yönetimler yeterince keriz yerine koymuş.. Daha ne kampanyası yapıyorsun? Ama tebrik ederim amacına adım adım gidiyorsun.. Tebrikler Sn Akgören..

0 13 Cevap Yaz
Eseses

Bu takım taraftarın. Taraftar takıma sahip çıkması için bu adamlar ( başkan, hoca ve diri ) gidene kadar boykot edelim zaten iş adamları boykot etmiş, takımda düşmüş .

0 7
Tatar 2 Nisan 2020 10:15

Baskan Etiden , Kalabak suyundan ,Vestelden arti bircok yerden azda olsa paralar geldi. Oyunculara prim verdin eyvallah hadi 8 mac diyelim 1.6 milyon yapar. Gecenlerde 6 milyon para koyduk dedin nerde bu paralar? Bir yere odeme yaptiysan cik acikla. Ama kendi soylemine gore 4.4 milyon nerde bu para pintonun borcunu oder.

0 16 Cevap Yaz
Haklı

Eti 1 milyon çadır 700 bin kalabak 600 reklam panoları 300 2965 kampanya 1 milyon aidat bağış vecibe ????? Paralar nerde Başkan

0 13
pompeo 2 Nisan 2020 07:33

birakin gidin be ... sizin yaptiginiz yöneticiligi kayyum da yapar ... ama kulüp kayyuma kalirsa aabileriniz ensenize biner ... öyle degil mi baskann ??

0 12 Cevap Yaz
bilek26 2 Nisan 2020 07:28

ta baştan bu kafadalar hiç kimseye ödeme yapamayacagız diyorsun hatta fifa ya dahil diyorsun, daha yeni de lisans almaya çalışıyoruz demiştiniz, istifa edin istifa . Bu taraftarın aklıyla dalga geçmeyin çekin gidin sizsiz de küme düşeriz size ihtiyacımız yok zira faydanız yok.

0 14 Cevap Yaz
Eses26 2 Nisan 2020 01:10

Aynı tas aynı hamam değişen hiç bi şey yok kampanya patladı

0 12 Cevap Yaz
EKREM DOGRU 1 Nisan 2020 23:34

“BIze önümüzdeki sezonun ortasına kadar müsaade etmesini resmi yazı ile bildirdi” ????????????? Kim bildirdi??? yine yalan yanlis!!! fifa size 6 Nisan da disiplin komitesinin toplanacağını ve verecegi kararini bildirecegini yazdi. o kadar.eger musaade edin diye resmi yazi gonderdiyseniz o da yalan,cunku fifa ya oyle bir yazi gitmedi,gitse bile adama gulerler ,iki bucuk sene bir kurus odeme ama gelecek sezonun ortasinda odiyecegim de!!!!

0 16 Cevap Yaz
EKREM DOGRU 1 Nisan 2020 23:25

BASKAN ,FIFA SANA NE DEDI????? HE COK GUZEL YAZMISSIN DOSYAYA ILAVE EDELIM 6 NISAN DA KARAR VERECEK HAKİM SORMAZ MI: ARKADAS BU ANLATTIKLARIN KI SONUNCUSU HARİÇ(.VIRUS OLAYI) DIGERLERI BİZLERİ ILGILENDIRMIYOR VE HEPSI SU GEÇEN 5 VEYA 6 AY ICINDE OLMUS. SENIN BU ADAMA BORCUN IKI SENE EVELINE DAYANIYOR VE BUGÜNE KADAR 1 KURUS!!!! EVET BIR KURUS ODEMEMISSIN,SEN MI COK UYANIKSIN YOKSA FIFAYI MI APTAL YERINE KOYUYORSUN.YA DA BIZ KOYUN MU GORUYORSUN ESKISEHIRSPORU GERCEKTEN SEVIYORSAN .BIR AN EVVEL GELEN PARALARIN HESABINI VER VE BU ISI BIR BILENE BIRAK LUTFEN

0 16 Cevap Yaz
Para ne arar eseste 1 Nisan 2020 20:36

Reklamlardan gelen 2 yada 3 milyon TL gibi bir para buda 28 kişilik futbolcu ve teknik ekibin aylık maaş ödemelerine yetmemiştir bile. Ortada çok para varmış gibi yazan arkadaşları anlayamıyorum.

13 3 Cevap Yaz
Esesli

Futbolculara prim disinda odeme yapildi mi? Yapilsa haberleri cikardi. Toplanan paralar ortada yok!!!

0 10
Ha ha ha

Eti 1 milyon çadır 700 bin kalabak 500 bin reklam pano 400 Vecibe aidat bağış jesse 1965 kampanya yazayım mı daha

0 9
Bilse yaz

Hiç bir futbolcu ve teknik heyet maaş almadı sadece 2 şer bin harçlık dağıtıldı

0 7
Sıddık 1 Nisan 2020 19:46

Rahmetli deli İbo da ödemem derdi.

0 17 Cevap Yaz
262647 1 Nisan 2020 19:24

Merak ettiğimiz Halil Ünal ve bazı eski başkanların kulupden alacağı var gözüküyor mu?

2 7 Cevap Yaz
Hasan 1 Nisan 2020 19:23

Önümüzdeki sezon ortasına kadar müsaade ettiler diyelim.. Söz verdiğiniz tarihe kadar parayı nereden bulacaksınız..Yine verilen sözler tutulmadı diyecekler.Kardeşim işin doğruru ne ise o yapılır.Misal EsEs battı.kimseye beş kuruş ödeyemeyiz diye alacaklılara birer yazı gönderin. Yeni bir kulup kurulur oradan devam edilir.Alacaklılar da biraz da kendileri ceremeyi çeksin.Takımı küme düşüren onlar.Ayrıca çıkmasını da engellediler.Süper lige çıksaydık paralarını alırlardı.Şimdi avuçlarını yalasınlar.Nasılmış -9 puan cezası verdirmek.Takımı küme düşürmek.

4 8 Cevap Yaz
Muharrem 1 Nisan 2020 18:49

Beğenmedeğiniz osman taş bile bu yönetimden daha iyiydi adam hic olmazsa birseyler ödedi siz ne yaptiniz tek dediginiz gece gūndūz ugrasiyoruz ne var ortada koskoca bir hiç destek beliyoruz falan filan eti destek verdi kalabak su destek verdi bunlar bilinenler ya bilinmeyen nerde oturmus sunuz masa başina gece gūnduz bu takimi nasil kūme dūsūruruz diye dūsūnuyorsunuz bu yönetimden hanginizin cebinden para cikti sizden onceki adam evini barkini satip göstermelik bile olsa ortaya kiydu bu yönetim 2 kisiye caluşiyor TIRCI ve PANCARCIYA maşa olmayi burakin yada yönetimi birakin

1 11 Cevap Yaz
Haklı

Beğenmediğiniz Osman taş da bir adam vardı yardımcısı sakallı 10 tl bin bile hesabını veriyordu

0 9
pompeo 1 Nisan 2020 18:33

zaten batmisiz ... keske bi kayyum gelse de eski dümenlerin hesabi sorulsa ... kongre diyen bir üye de yok sanki .. koruma dernegi falan ... nerrdesinizz ?

0 10 Cevap Yaz
Bülent 1 Nisan 2020 17:02

Paramız yok, veremiyoruz deyin kapatın konuyu. Yakışıyor mu Eskişehirpsor başkanına ağlamak. Durumumuzun depremle, çığla, şehitlerimizle ne ilgisi var. Veremiyoruz o kadar.

0 8 Cevap Yaz
Halil26 1 Nisan 2020 16:51

Ona ödeme yapamayacaksınız buna ödeme yapamayacaksiniz neden siz oradasinizki? Bırakın bu işleri yapamadiniz yapamayacaksınız.. Bırakın gidin

3 24 Cevap Yaz
260626 1 Nisan 2020 16:49

Başkan dosyaları odeyemeyecektinizde neden yönetime geldiniz? Kampanyadan Kalabaktan Etiden gelen paralar nerede? Hangi yönetici cebinden kaç para kulübe hibe etti?Yoksa herkes süs icin mi reklam icin mi yönetime geldi? Neden seffaflik yok? Akgoren Bu işi yapamacaksiniz anlaşılan ekibini al git.

2 27 Cevap Yaz
bilek26

vestel reklamı da var o para ne kadar nereye gitti o da hiç açıklanmadı

0 6
Pinto çarpsın 1 Nisan 2020 16:19

Başkan paralar nerde? Eski alacaklarınız duruyor mu ?

2 25 Cevap Yaz
Halil 2626

yönetimdekiler kesin gelen paralardan eski alacaklarını almışlardır. Size katiliyorum. Zaten Prim dışında topçulara ödeme yapmıyorlar. Zaten son 6-7 maçta kazanilmadi. Yönetim medya önünde.bas bas bağırıyorlar calisanlarin maaşları belediyeden ödeniyor diye. Eski calisanlarin alacaklarida ödenmedi. Peki yönetim size sorarım . Gelen paralar nerede ?

0 11
Başkan 1 Nisan 2020 16:00

Başkan paralar nerde şeffaflık nerde Verdiğiniz paralar (verdiyseniz) neden açıklanmıyor Eski alacaklarda düşme yok değil mi )))

2 24 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi