Eskişehirspor Başkanı Akgören: Başımıza gelmeyen kalmadı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanı Akgören: Başımıza gelmeyen kalmadı!
A
a

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mustafa Akgören, ES TV’ye önemli açıklamalarda bulundu. Çok büyük sıkıntılar yaşadıklarını söyleyen Akgören, “Başımıza gelmeyen kalmadı. Çatımız çöktü, şehit haberleri, şimdi virüs. Dünya karantinaya giriyor. Bir kampanya başlattık kıyametin kopmadığı kaldı” dedi

Sütiş Eskişehir
Can sağlığımız önemli
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Başkanı Akgören ESTV'ye konuştu, “Virüs Dünya’nın ve ülkemizin başına bela olmuş.  Öyle genelgeler var ki. Öncelikle Allah tüm insanlığa yardım etsin. Birçok işletme kapalı durumda. İnsan sağlığını göz önüne alarak maçların seyircisiz oynatılmasına karar verildi. Ayrıca virüs nedeniyle yaşananları görünce taraftarımızın, camiamızın, futbolcularımızın, teknik kadromuzun, sizlerin, bizlerin can sağlığından daha önemli ne olabilir” diye konuştu.

Allah yardımcımız olsun
Akgören, “Hangi üç puan, hangi ligde kalma, şampiyonluk, kupa ne kadar önemli olabilir ki. Dünyanın başına bela olan bir virüs var.  Birçok yer kapatılıyor. İnanılmaz bir ekonomik sıkıntı getirecek. Herkesin borcu harcı var. Herkes zincir ölçüsünde birbirine bağlı. Allah yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Çok üzüntülüyüm
Diğer taraftan Eskişehirspor’un bugün içinde bulunduğu ve gelinen noktanın herkes tarafından bilindiğini aktaran Başkan Akgören, “Çok güzel başlayan ikinci yarı, ardından kaybedilen maçlar ve bugün içinde bulunduğumuz duruma baktığımızda, tüm camiamızla birlikte yaşadığımız üzüntü. Benim bile sağlığım bozuldu” dedi.

Başımıza gelmeyen kalmadı
 “Çok sıkıntılıyım. Camiaya ne söyleyebilirim ki” diyen Akgören, “Göreve geldikten sonra yaşadıklarımız biliniyor. Başımıza gelmeyen kalmadı. Çatımız çöktü, şehit haberleri, şimdi virüs. Dünya karantinaya giriyor. Bir kampanya başlattık kıyamet kopmadığı kaldı. Ne yapabiliriz. Allah sonumuzu hayır etsin” ifadelerini kullandı.

Şehir ilgisiz 
Göreve geldikleri günden itibaren şehirden manevi destek gördükleri fakat, maddi anlamda destek göremediklerinin belirtilmesine de cevap veren Akgören, “Şehrin ilgisizliğini anlatacağım. Uzun uzun anlatacağım. Söyleyecek çok şeyimiz var. Şuanda buradan ayaküstü konuşmayacağım. Zamanı gelince anlatacağım” diye konuştu.


 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esgüdüm 20 Mart 2020 19:15

Mustafa başkan istifa et balata dükkanına dön. Takımı hocanla sportif direktörü le yönetiminle birlikte el ele 2. Lige düşürdünuz. Şansa alinan 2-3 maç sonucunda birden topcularini Pirana yapman (sonra lapitese dönüştüler ) yetersiz hocayi takımın başına getirmen ,Berkay, Issah, Marko ve Sissoko yu hakanı gondermen bu senin ve yönetiminin is bilmezligi oldu. Kısaca kumariniz tutmadı. Elinizdeki kozlariniz bitirdiniz. Tek yapacağınız İstifa etmeniz.

0 5 Cevap Yaz
2626 Es 20 Mart 2020 19:06

Bay Mustafa ne diyorsunuz? Ne söylüyorsunuz ? Bilmiyor muydunuz şehrin ne kadar ilgili olduğunu veya olacağını? Kime güvendiniz de aday oldunuz? Bırakın "kampanya başlattık başımıza gelmeyen kalmadı" hikayelerini.. Başımıza birşey gelmesydi de kimse destek olmayacaktı zaten.. Berkay, Issah, Marko ve Sissoko kalsaydı bu takımda şimdi böyle bir tablo olmayacaktı.. delikli meteleğiniz yok kişisel arzularınız ile başkanlık kovalıyorsunuz.. Sen bu taraftara hiçbir şeyi açıklayamazsın.. sadece yandaslarina aciklarsiniz. Herkes yaşananları görüyor biliyor.. Kimse inanmaz masallarıniza. elindeki as oyuncuları takımdan uzaklaştır.kariyersiz bir hoca getir.....kulup çalışanlarını kapıya koy...kaşkolu tak geç basının önüne laf laf ve laf..kimseyi kandıramazsın.....milletten para istiyeceğine..önce kendi yönetiminden iste. Oda olmayacağına göre tek çözüm beceriksiz yönetiminle İSTİFA..

0 4 Cevap Yaz
Gezen Tavuk 20 Mart 2020 15:06

Uğursuz geldiniz

0 7 Cevap Yaz
Orhan şafak 20 Mart 2020 13:14

Düzelir düzelir her şey düzelir ya amatöre düşseydi büyük Eskişehir 2. Lig de iyidir.Ya bir de 3. Lig falan diyorlar doğrimu acaba ne kadar üzülüyorum ya koskoca Eskişehir böylemi olacaktı? Neden acaba?

2 4 Cevap Yaz
kerem alp 20 Mart 2020 08:37

Mustafa Bey ne yapıyorsunuz? Sizin diliniz ne söylir? Bilmiyor muydunuz şehrin ne kadar ilgili olduğunu veya olacağını? Kime güvendiniz de aday oldunuz? Şehire mi? Bırakın "kampanya başlattık başımıza gelmeyen kalmadı" hikayelerini.. Başımıza birşey gelmesydi de kimse destek olmayacaktı zaten.. Berkay, Issah, Marko ve Sissoko kalsaydı bu takımda şimdi böyle bir tablo olmayacaktı.. delikli meteleğiniz yok kişisel arzularınız ile başkanlık kovalıyorsunuz.. Sen bu taraftara hiçbir şeyi açıklayamazsın.. Herkes yaşananları görüyor biliyor.. Kimse inanmaz masallarına.. Şimdi istifa edin gidin demenin de anlamı yok aslında.. Bu saatten sonra kim gelirse gelsin toparlayamaz.. Eskişehir 2. Amatör Kümede alacağız soluğu..

0 51 Cevap Yaz
erolll 20 Mart 2020 00:49

elindeki as oyuncuları takımdan uzaklaştır.kariyersiz bir hoca getir.....kulup çalışanlarını kapıya koy...kaşkolu tak geç basının önüne laf laf ve laf..kimseyi kandıramazsın kardeş......milletten para istiyeceğine..önce kendi yönetimindeki arkadaşlarından kişi başı 1 milyon dolar topla..sonra vatandaşa gel yetmedi diye....vessselam

0 50 Cevap Yaz
Dik Duruş 19 Mart 2020 20:14

Sen düşün ce bol bol anlatacak lafın var TRT spora çık anlat amigolar toplaniyorda 🙂

0 45 Cevap Yaz
Dik Duruş 19 Mart 2020 20:13

Tatar bunlar bahane değil başına ne gelcekti başka kim dedi sana başkan ol diye pirenalar nerde luferleri yolladin cebinde para yok tattiravelliyle geldin başkan olmaya. Arkadaş nerde kendini yonetemeyen insan varsa esk sporu yönetmeye calisiyo arkadaş git kendi ekmeginizi için çalışın.

1 62 Cevap Yaz
İlgi derken 19 Mart 2020 19:05

Ne oldu koyacağınız 1 milyon Gelen paralar ne oldu (eti kalabak çadır ) hiç hesapmverdiniz mi? Osman taş bile sizden şeffaftı

1 37 Cevap Yaz
Cifteler li 19 Mart 2020 16:27

Tatar ne anlatican.bu isi beceremiycektinde neden geldiniz.eses imiz dustu. Yanina o diri denen amigoyu da al bi uzayin ya.pancar ciyida al.hoscan ida al.begiter ide al.topluca arkaniza bakmsdan gidinnnnnn

4 37 Cevap Yaz
Neden Acaba 19 Mart 2020 16:11

İlgi olması için başarı gerek, Amigoları kulübün dışına çıkarmadan destek alamazsın.

0 31 Cevap Yaz
erhan 19 Mart 2020 16:11

o zaman bu zaman, ne varsa anlat, yoksa inanılırlığı kalmaz, ayrıca hiçbirşey olmasaydıda pek bir şey değişmezdi. önce yönetenler verecek sonra şehir ve taraftar

0 27 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi