Eskişehirspor basın sözcüsünden önemli açıklamalar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor basın sözcüsünden önemli açıklamalar
A
a

Eskişehirspor Kulübü basın sözcüsü Hasan Hüseyin Köksal açıklamalarda bulundu. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Değerli Eskişehirspor Sevdalıları, Çok Kıymetli Basın Mensupları;

Anadolu’nun yıkılmaz kalesi endüstriyel futbolla yok olan değerlere sahip çıkan taraftarıyla şehriyle tüm dinamikleriyle geçmişten geleceğe şanlı tarihiyle birçok ilke birçok sevince ortak olduğumuz sevdamız Eskişehirspor’umuz son yıllarda zor ve meşakkatli bir süreçten geçmektedir.

Yanlış karalar yanlış yönetimler ve sizlerinde malumunuz hatalı uygulamalarla sevdamız bugün olması gerektiği yerde değil. Bizlerde zorlu bir süreçten geçtiğimiz bugünlerde yeni yönetim olarak ateşten gömlek giydiğimizin farkındayız. Aldığımız bu kutsal görevin nedenli büyük olduğunun farkındayız. Bir şehrin umutlarının, öğrenci kardeşlerimizin cebinde ki simit parasını kulübümüze destek için verdiğinin farkındayız, 7’den 70’e bir şehrin nasıl kenetlendiğini ve bizlerden gelecek haberler ne denli mutlu olacaklarının farkındayız.

Dedik ya sorumluluğumuz ve üzerimizde ki mesuliyetin farkındayız.

Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir ve birlikte çalışmak başarıdır. Bizler başlangıcı yaptık. Son maçtaki birlik beraberliği, seçimlerdeki olumlu ve senelerce beklenen özlenen tabloyu yakaladık.

Şimdi bir arada ve safları sıklaştırarak ilerleme zamanıdır.

Öncelikli hedefimiz ilk işimiz en kısa sürede transfer tahtasını açmak olacaktır. Bunun için gece gündüz demeden var gücümüz ile çalıştığımızı bildirmek isteriz.   Elbet bugünleri de atlatacağız, fakat bugünlerde sessiz kalmak tüm camiaya ihanet olur. Şehir bu sinerjiyi yakalamışken, lütfen kimsenin bu havayı bozmasına izin vermeyelim. Valisi, belediye başkanı, Milletvekili  ve adayları … Sanayicisi, esnafı  ve cefakar taraftarı … Şuan ki ilerleme safhası transfer tahtasının açılmasıyla yerini çok çalışmaya bırakacaktır. Bunun içinde projelerimiz hazır her şeyi zamanla açıklayacağız.

Kimi sosyal medya ve kimi basın mecralarında yeni yönetimimiz için bazı söylemler görmekteyiz. Sosyal medyayı Eskişehirsporumuzun geçtiği her mecrayı bizlerde efsane taraftarımız gibi çok iyi takip ediyoruz. Çünkü bizlerde o taraftarın içinden çıkmış bir yönetim kuruluyuz. O kapanmayan açığın üstünde yağan yağmurlar altında bizlerde “Sinan’a Ediz’lere Şampiyonluk” hediye ettik ve sözümüzdür o şampiyonluğu bu yönetimle bu büyük taraftara hediye edeceğiz.

Değerli Basın Mensupları

Şu konuyu sizler önünde üstüne basa basa söylemek isteriz ki bu yönetim bizler sizin aranızdan çıkmış kişiler olarak kimsenin devamı değiliz, kimsenin destekçisi değiliz. Biz hepimiz sadece ve sadece Eskişehirspor’uz, biriz, beraberiz.

Seçimlerimizde 3000’e yakın delegasyondan oy kullanabilen 800’e yakın arkadaşımızdan 400’e yakın oy kullanımı olmuştur. Kültürümüz ve temsil noktasında öncelikli hedeflerimiz arasında kulüp üyeliği sayımızı arttırmak. Şu anda kulübe üyeliklerimiz açık. Tüm renktaşlarımızı kulübe üye olmaya davet ediyoruz.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Takipteyiz 23 Ocak 2019 10:46

Vır vır vır sadece laf, hani icraat kardeşim. Bir projeniz, bir planınız yok mu sizin? Sizi seçenler sizde hangi cevheri gördü de seçti ? Bu borçları nasıl ödeyeceksiniz? Transfer hala neden açılmıyor?

1 3 Cevap Yaz
inşallah 23 Ocak 2019 09:59

inşallah herhangi bir yönetim ve başkanın devamı değilsinizdir. bugüne kadar işleyen süreç aksini gösteriyor olsa da zamanla öyle olmadığını gösterirsiniz umarım. halil ünal edebiyatından vazgeçerek kulübü sahipsiz bırakmadık ama yapamadık esnaf sanayiciler seçilmişler vs destek olmadı gibi demeçlerden uzak kalarak kulübü kendine yetebilir hale getirerek adımlar ve projeler üretirsiniz. bir şehrin sanayici esnaf ve siyasilerinin işi spor kulübünü kalkındırmak başkan ve yöneticileri kalkındırmak değildir. spor kulübünü ayakta tutacak olan başkan ve yöneticilerin başarısıdır. transfer tahtası açılsa ne olacak??? daha da borçlanmaya sebebiyet verecek transfere kapalı olan bir takımda halil ünal'ın yaptığı transferlere harcanan parayı kim karşılayacak??? sanayiciler mi üstlenecek siyasiler mi? halil ünal'ı ibra eden üyeler nasıl bir zihniyetle ibra ediyorlar ve o kişilerin içerisinde sizlerde varmısınız merak ediyorum!!!

0 4 Cevap Yaz
Kartallı ESES 23 Ocak 2019 09:26

Eee SONUÇ ? Hoca üç gün sonra istifa edeceğini açıkladı. Transfer tahtası açılmadı. Önce acil olanları çözmek gerekmiyor mu?

0 4 Cevap Yaz
Mehmet EMİR 22 Ocak 2019 20:33

Bu yönetim tüm bu söylediklerinde samimi ise işe temizlikle başlamalı. Öncelikle ortamı bir temizleyin, kulübün kıt kaynaklarını sömüren ne kadar asalak varsa kapı dışarı edin, şeffaf bir yönetim oluşturun, her kuruşun net hesabını ortaya koyun o zaman göreceksiniz ki gerçek es es sevdalıları size her türlü maddi, manevi desteği sonuna kadar verecek, hiç ümit etmediğiniz kadar kısa zamanda es es düzlüğe çıkacaktır. YETER Kİ SAMİMİ VE DÜRÜST OLUN.

0 6 Cevap Yaz
Kadir 22 Ocak 2019 18:04

Genç arkadaşlar alacaklılarla anlaşın...Hepsini bir anda ödeyemezsiniz ama odeyeceğiniz kadar söz verin EsEs e kendi ayakları üzerinde duracak seviyeye getirin.Eski yöneticilerimizin hatası söz verdiler yapamadılar.Bol keseden harcadılar sonuç malım.

0 7 Cevap Yaz
Hakan 22 Ocak 2019 18:01

Öncelikle imza vermeyen iki eski oyuncumuza gidin yalvarın yakarın razı edin anlaşın.Transferi açın kardeşim.Taraftarın bir nebze yüzü gülsün .EsEs 'in yolu açılsın..

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi