Eskişehirspor ateş hattında

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor ateş hattında
A
a

Sezon başından bu yana bir türlü çıkışa geçemeyen Eskişehirspor, ligin 13’üncü haftasında 52 Orduspor’u ağırladı. Hafta içi mesaisinde maçta silik bir performans sergileyen Es Es, ilk yarıda yediği iki golle rakibine teslim oldu. Şimşekler bu mağlubiyetle ateş hattında yer aldı.

Sütiş Eskişehir
Karşılaşmaya iyi başlayamayan Eskişehirspor 10’uncu dakikada kalesinde golü gördü. Orduspor kazandığı köşe vuruşunu paslaşarak kullandı. Ceza sahası içine gönderilen topa kafayla dokunan Özgen Erdem takımını 1-0 öne geçirdi. 14’üncü dakikada ise Orduspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Es Es’in kullandığı serbest vuruşta kontratağa iyi çıkan Orduspor’da Erhan Karayer ceza sahası içinde şutunu kaleye yolladı. Top direkten döndü. Topu önünde bulan Sefa Küpeli kaleyi düşündü ancak bu sefer Efehan Kaptan topu kornere çeldi. 

İLK YARIDA 2 GOL
Eskişehirspor 31’inci dakikada ilk kez gole yaklaştı. Kullanılan köşe vuruşunda top sol kanada açıldı. Cihangir’in ortasında Berkay Tanır arka direkte topa istediği gibi vuramadı ve top dışarıya çıktı. Es Es eşitlik golü için rakip kaleye yüklense de etkili olamadı. İlk yarının son dakikasında Orduspor farkı ikiye çıkardı. Defansın arasına atılan topa hareketlenen Nevzat Bilen kaleci ile karşı karşıya kaldı. Düzgün bir vuruş yapan Nevzat topu ağlarla buluşturdu. İlk yarıyı konuk ekip 2-0 önde kapattı.
Eskişehirspor ateş hattında 24.11.2022

ERAY’IN GOLÜ YETMEDİ
Es Es ikinci yarının başlarında gole çok yaklaştı. 52’de kullanılan köşe vuruşunda Bartu Göçmen kafayla topu kaleye yolladı. Savunma son anda topu çizgiden çıkardı. Oldukça temposuz geçen ikinci yarıda konuk ekip skoru korumaya odaklı bir oyun sergiledi. Eskişehirspor aradığı golü geç buldu. 90+3’te kullanılan köşe vuruşunda Eray Ertorun ceza sahası içinde kafa vuruşu yaptı ve skoru 2-1’e getirdi. Maçta başka gol olmadı ve Es Es sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

YÖNETİM KAHROLDU
Eskişehirspor ile 52 Orduspor arasında oynanan karşılaşmayı Siyah Kırmızılı yönetim protokol tribününden takip etti. Kritik karşılaşmadan galibiyet bekleyen yönetim kurulu alınan mağlubiyet sonrası büyük bir şok yaşadı. Maç sonunda Başkan Mehmet Şimşek ve kurmayları stadyumdan büyük üzüntüyle ayrıldı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eski es es li 24 Kasım 2022 21:29

Bala düşünce serinleriz.

0 0 Cevap Yaz
Serkan 24 Kasım 2022 16:31

EsEs li oyuncular..kendinize gelin..Eğer futbolcu iseniz bu ligde oynayamazsanız nerede oynayakasınız.

0 0 Cevap Yaz
Kaan 24 Kasım 2022 16:29

Burası 4.lig beyler.EsEs altyapısının bu ligde şampiyom olması gerekir...Ama kasaba takımlarından fark yiyiruz.

0 0 Cevap Yaz
Mustafa 24 Kasım 2022 16:26

Yazıklar olsun hepinize

0 0 Cevap Yaz
Dik duruş 24 Kasım 2022 11:44

Aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor.

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi