Eskişehirspor aşkı kameraya böyle yansıdı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor aşkı kameraya böyle yansıdı!
A
a

Eskişehirspor'un Altınordu ile karşılaştığı maçı Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un davetlisi olarak locadan maçı izleyen bir taraftarın görüntüsü "Eskişehirspor aşkı işte böyle bir şey" dedirtti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'a sezon başından beri desteğini esirgemeyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt dün yine Eskişehirspor'u yalnız bırakmadı. Eskişehirspor'un Altınordu ile karşılaştığı ve 4-2 mağlup olduğu maçı 15 Eskişehirsporlu ile tribünde izleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt bir de video paylaştı. 

Eskişehirspor Altınordu maçında 31. dakikasında Semih Şentürk ile beraberlik golünü bulan eskişehirspor tribünleri dolduran taraftarları sevince boğmuştu. Maçı taraftarlarla izleyen Kazım Kurt da bu sevince ortak olmuş ve resmi Twitter hesabından o anları paylaşmıştı.

Eskişehirsporluların içini ısıtan görüntü

Kazım Kurt'un paylaştığı videoda izleyenlerin içini ısıtan ise kısa bir süre görüntüye giren yaşlı bir Eskişehirspor sevdalısıydı. Kazım Kurt'un davetlisi olarak Eskişehirspor Altınordu maçı için tribündekini yerini alan yaşlı taraftarımız Semih Şentürk'ün golüyle adeta kendinden geçti. Golden sonra stat hoparlöründen çalınan Eskişehirspor marşına eşlik eden Eskişehirspor sevdalısı yaşlı taraftarımız yumruğunu havaya kaldırım gol coşkusunu böyle yaşadı.


 

Eskişehirspor Altınordu maçında fotoğraflar

Eskişehirspor Altınordu maçında olay! Taraftarlar sahaya girdi!​

Eskişehirspor taraftarları Kazım Kurt'un kampanyasından memnun

Kaynak : www.sampiyoneses.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selçuk Kaya 14 Mart 2018 18:16

Es es aşkı bu işte....

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi