Eskişehirspor Asbaşkanı Şimşek'ten sert sözler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Asbaşkanı Şimşek'ten sert sözler
A
a

Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Mehmet Şimşek bazı futbolcular hakkında çıkan transfer dedikodularına isyan etti. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri

Transfer dönemi boyunca Sissosko, Emre Güral, Kamal Issah, Jesse, Marko Milinkoviç’in başka takımları gideceği yönünde çıkan dedikodulara isyan eden Şimşek, “Sissosko X takıma gitti. Emre Güral paylaşım yaptı X takımına gitti.  Kamal X takımla anlaştı,  federasyona başvurdu. Jesse ve Marko gelmeyecek.  Mehmet Özcan’ı bedava X takıma veren şerefsizdir” dedi.  Galatasaray’ın ilgilendiği Mehmet Özcan hakkında sarı kırmızılı taraftarlara da göndermede bulunan Şimşek, “Ha bir de bırak futbolcuyu istersek donunuzu bile alırız diyen arslan parçaları online mı?” diyerek tepkisini dile getirdi. 
 
Kaynak : Esgündem26
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es2635Es 4 Eylül 2019 17:40

İstarsek donunuzu alırız diyen Cinconlar ..karşınızda sıradan bir camia yok.EsEs yerine başka camia olsaydı çoktan yok olurdu. İstanbul takımlarının taraftarı başarıya bakar.takım 1-2 hafta yenildi mi stada bile gelmez. EsEs camiası bütün zorlukları yaşamış kemik camiadır.İşte fark bu.....Hadi işinize..

0 1 Cevap Yaz
AD 3 Eylül 2019 16:35

Bırakın kardeşim demogojiyi.En kısa ne zamansa genel kurul tarihini açıklayın.Sen ve Mustafa Topkaya'da yeni listede yer almaya baķın.Milli maçlar arası genel kurul yapılırsa takımın kurtulma şansı var.Siz 11 Eylül de genel kurul kararı alın.Altınordu maçıyla çıkışa geçelim.Bu Es Es in son şansı

0 13 Cevap Yaz
EsEs 3 Eylül 2019 16:23

Cinconların trilyon borçları var.Suyun nerden geldiğini herkes tahmin ediyor..Değirmenin suyu bir gün kesilir.

3 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi