Eskişehirspor artık gösterdi ki...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor artık gösterdi ki...
A
a

Eskişehirspor, deplasmanda Bandırmaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından iki takımın da teknik sorumluları açıklamalarda bulundu

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
TFF 1. Lig'in 5. haftasında Bandırma 17 Eylül Stadı'nda oynanan RH Bandırmaspor-Eskişehirspor maçının ardından her iki takımın da teknik sorumluları açıklamalarda bulundu.
TFF 1. Lig'in 5. haftasında Bandırma 17 Eylül Stadı'nda oynanan RH Bandırmaspor - Eskişehirspor maçının ardından açıklamalarda bulunan RH Bandırmaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, alınan skorun takım üzerinde ciddi bir baskı oluşturacağını ama salı günü oynanacak Keçirörenspor maçına kadar bu baskıyı atlatmaları gerektiğini ifade etti. Bozkurt, "Oyunun ilk dakikalarında çok düştük. 35 ve 45. dakikalar arasında biraz daha farklı bir oyun ortaya koyduk. Rakip kalede daha fazla pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. İkinci yarıda zaten çift forvete döndük. Yani bütün gerekli hamleleri yaptık ama maalesef topu kaleye sokamadık. Tabii topu kaleye sokamayınca da ister istemez maçtan netice alamıyorsunuz. Tabii Eskişehir takımı çok genç ve yüksek bir enerji ile oynadılar. Onları da kutlamak gerekiyor. Salı günü bir maçımız var. Bu beraberlik bizim için çok üzücü. Psikolojik olarak da çok ciddi baskı oluşturacak takımın üzerinde. Bunu bir an önce atlatıp Keçiören maçına odaklanmamız gerekiyor" dedi.

Sayhan: "Her türlü takımla oynayabileceğimizi gösterdik"
1-1 beraberlikle biten maçın sonunda açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Sorumlusu Fahrettin Sayhan ise, "Kazanamayan bir takımla gelmiştik. Bir sistem kurup o sistem üzerine taktik disiplinlerle aldığımız yüksek oyuncularımızla her türlü takımla oynayabileceğimizi gösterdik burada. Bizim takımımız genç bir takım. Daha iyi olacak. Hocamızın taktiği ve disiplini ile daha iyi olacağını düşünüyorum. Geliştirebileceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es 19 Ekim 2020 08:13

bir tane maç oynadınız hemen havaya girdiniz... ikinci yarı bir şutun dışında kaleye gidemedik taktik bu mu acaba... üç pas yapamıyor takım... bu taktikle bu lig bitmez hoca haberiniz olsun..

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi