Eskişehirspor artık dilenmeyecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor artık dilenmeyecek!
A
a

Eskişehirspor Başkan Adayı Osman Taş basın toplantısı düzenledi, "Beni kimse tanımıyor ama ben zoru seven bir adamım. Eskişehirspor'u ve bu armayı dilencilik olayından çıkarmaya geliyoruz" dedi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'a başkan adayı olduğunu yineledi
Adalar’da yer alan Esstore’da basın toplantısı yapan Osman Taş, “Bildiğiniz üzere 8 Mayıs’ta kongre kararı aldık. Bunun üzerine başkan olduğumu açıkladım. Eski ve yeni katılan yönetici arkadaşlarımla beraber aday olduğumuzu açıkladık. Camiamızın bulunduğu noktayı daha iyi yerlere getirmek için aday olduğumuzu belirttik. Burada başkan adaylığımızı bir kez daha açıklıyoruz” diye konuştu.

3 hafta bekledik
Taş, “Biz bundan 3 hafta önce zaten hem belediyelerimizle hem büyüklerimizin yanına gidip, yanımızda bulunabilecek yöneticilerimiz olabilir iş adamı olabilir bize destek için onlardan rica ettik. 3 hafta boyunca bize bir şey gelmedi. Gelmediğini de açıkladık zaten. Listemin hazır olduğunu, söz verdiğim insanlardan da vazgeçmeyeceğimi, kimseyi de yarı yolda bırakmayacağımı açıkladım. Aday olduğumu söyledim. Karşımıza kim çakarsa da yolu açık olsun. Rakip çıkmasını ben çok isterim eğlenceli bir seçim olur. Tek aday soluk geçer” dedi.

Listemizi hazırladık
Taş ayrıca “Çok geç kalındığını, 3 haftadır beklediğimi, son gün olarak bunun gelmesi benim arkadaşlarıma karşı böyle bir yanlış yapamayacağımı söyledim. Biz 2 gün önce zaten listemizi hazırlamıştık. Düne kadar da kimse gelmedi. Geç kalındığı için dedik, bu iş maalesef böyle olmaz. Ama destek varsa biz tabii ki desteği isteriz. Yönetime değil de belki altlarda birileri varsa tabii ki alırız” şeklinde konuştu.

Oteli Eskişehirspor için devraldım
Eskişehirspor’a destek amaçlı bir hamle yaptığını belirten Taş, “Aslında bunu açıklamayacaktım ama... Zonguldak Devrek’te otel devraldım. Bunu Abant gibi bir tesis kurup Eskişehirspor’a katkı olsun istiyoruz. Kamp yerleri falan olacak…” diye konuştu.

İlk hedef kadroyu korumak
İlk hedeflerinin mevcut futbolcuların aidatlarını, primlerini, maaşlarını dağıtıp mevcut kadroyu elde tutmak olduğunu söyleyen Taş, “Çocukların hepsinin haberi var bundan ve sağ olsunlar bekliyorlar. Kadromuz aslında çok güzel. Eksiğimiz var illaki eksiğimiz var ama ilk etapta mevcut kadromuzu tutup borçlarını ödemek istiyoruz. Bunu da Allah’ın izni ile başkan olursak Cuma gününden itibaren söz verdiğimiz gibi sözümüzü yerine getireceğiz” dedi.

"Dilencilikten çıkaracağız"
“Eskişehirspor’u ve bu armayı dilencilik olayından çıkarmaya geliyoruz” diyen Taş, “Biz herkesi bekliyoruz. Bizde koltuk sevdası yok. Taraftar olarak giriyoruz buraya. Büyüklerimiz var. Ben şimdiye kadar kimseye saygısızlık yapmamışımdır. İsteyen çıksın yani. Bizi en çok kızdıran olay bu son dakikalarda çıkılmasına kızıyoruz. Sona kalırsa olmaz. Herkes gelsin yarın. Seçilemezsek de desteğimizi veririz” şeklinde konuştu.

Osman Taş kimdir?
“22 senedir ticaretle uğraşan birisiyim” diyen Taş, “İlk ticaretime Eskişehir’de başladım. Büyüğüm çok sevdiğim Cemalettin Sarar’dan Almanya temsilciliği vardı bende. 3 sene boyunca onu yaptım. 17 senedir de hava limanlarında yer hizmetlerinde görev yapıyoruz. 14 havalimanı ile beraber çalışıyoruz. Eskişehir’de insan kaynakları, istihdam ofislerimiz var. İstanbul, Ankara ve Antalya’da var. Esstore var” dedi

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Libero 30 Mayıs 2019 14:12

Kongre üyelerinden bu yeni oluşuma tam destek vermesini istiyorum.Basın toplantısında en çok hoşuma giden cümle ''Artık dilenmek yok'' cümlesiydi. Bursa'dan sevgi ve saygılar.

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi