Eskişehirspor aradan sonra hiç tat vermedi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor aradan sonra hiç tat vermedi!
A
a

Eskişehirspor, dünyayı kasıp kavuran koronavirüs nedeniyle liglere verilen 3 aylık aradan sonra oynanan 6 haftada hiç tat vermedi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Aradan sonra oynanan 6 haftada Eskişehirspor hiç tat vermedi. Siyah Kırmızılı ekip Adanaspor ile 6 maçta sadece 1 puan alabildi.

En fazla ADS topladı
Koronavirüs salgını nedeniyle liglere ara verilirken, 3 ay sonra takımlar tekrar yeşil sahaya çıkmıştı. Oynanan 6 haftada 16 puan toplayan Adana Demirspor, bu süre zarfında en fazla puanı toplayan ekip olmayı başardı. Koronavirüs sonrası oynana 6 maçta en başarılı ekip olan Adana Demirspor’u 15’er puan toplayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Keçiörengücü takip etti. Hatayspor ve Fatih Karagümrük 6 haftada 13’er puan toplarken Akhisarspor 12, Altay 11 ve Bursaspor ise 10 galibiyetle normal sezonu tamamladı. 6 haftada 1’er puan toplayan Adanaspor ve Eskişehirspor ise en başarısız takımlar oldu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nicola 4 Ağustos 2020 08:13

Teknik Direktör görevine devam ediyor? Nasıl oluyor bu iş? Bu teknik direktörün kazandığı puanları nasıl kazandığını, nasıl top oynadığımızı görmüyor galiba saygıdeğer başkan? 4 galibiyet aldı, dördü de şans ile.. maç boyunca birer şut attık onlar da gol oldu.. Rakipler onlarca gol kaçırdı o maçlarda.. Yenildiğimiz maçları söylemiyorum.. Haklı mağlubiyetlerdi.. Ligin en fazla gol yiyen takımı biziz yani averaj takımı olmuşuz ama yönetim teknik direktörden memnun.. Nasıl oluyor bu iş? Ben bu yönetime nasıl inanayım, güveneyim?

0 1 Cevap Yaz
bilek26 30 Temmuz 2020 21:22

inşallah bu gece k.gümrük süperlige çıkar seneye de ümraniye süper mahalle takımları olur mahalle maçı yapsınlar aralarında bayağı süper olur.

1 2 Cevap Yaz
gökhan çatal 30 Temmuz 2020 14:04

Bol bol antrenman yapılmalı maç oynadıkça takım iyiye gider. Bunun için bu sezon derhal kampa girilmesi. Her oyuncu degerlendirilmeli. Zenci oyuncuyu artık görmek istiyoruz.

2 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi