Eskişehirspor Ankaragücü bilet fiyatları belli oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Ankaragücü bilet fiyatları belli oldu
A
a

Eskişehirspor'un MKE Ankaragücü ile oynayacağı TFF 1. Lig maçının biletleri hakkında Eskişehirspor resmi sitesinden açıklama geldi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un TFF 1.Lig'in 11.haftasında oynayacağı MKE Ankaragücü maçının bilet satış programı belli oldu. 5 Kasım 2017 Pazar günü saat 15:30'da Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynayacak maçın bilet fiyatları şöyle;

Kale arkası: 11 TL

Maraton: 22 TL

Vip: 76 TL

Misafir: 13,50 TL

Biletler, Atatürk Stadı gişelerinden ve PassoLig kanallarında satışa sunulmuştur.

Eskişehirspor antrenmanından fotoğraflar için tıklayın

Eskişehirspor, taraftar gruplarıyla toplandı

Öte yandan Eskişehirspor'da yönetim, teknik heyet ve futbolcular taraftarla bir araya geldi. Eskişehirspor resmi sitesinde yayınlanan haber şöyle;

Yöneticilerimiz, Teknik heyetimiz, futbolcularımız MKE Ankaragücü maçı öncesi taraftar grupları ile öğle yemeğinde biraraya geldi.

Teknik Asbaşkanımız Ersin Tekgöz,Taraftardan Sorumlu Asbaşkanımız Murat Yıldız, Teknik Direktörümüz Yücel ildiz, Yardımcı Antrenörümüz Metin İlhan,futbolcularımız Erkan Zengin,Hürriyet, Kaan Kanak, Uğur İnceman,Bilal Aziz Özer, Hasan Hüseyin Acar, Hasan Ayaroğlu, MKE Ankaragücü maçı öncesi taraftar grupları ile öğle yemeğinde biraraya geldi.  

Yemekte konuşan Teknik Direktörümüz Yücel İldiz, “Taraftarımıza, çok teşekkür ediyoruz. Zor günlerimizde bizlere her zaman, her koşulda destek veriyorlar. Takımımızda, sahada gösterdikleri performans ve aldığımız neticeler ile, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Bugün burada gösterilen birlik ve beraberlik başarıyı getirecektir.” dedi.

Teknik Asbaşkanımız Ersin Tekgöz, bizlerde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, ancak şehrin bu kadar duyarsız kalmasına da anlam veremiyoruz. Bu bir sitem değil, sadece bir kaç kişinin adım atması ile oluşabilecek artıları gözardı ediyoruz.

Bizler elimizden geleni yaptık tekrar bir takım oluşturduk. Bazı şeylerin altyapısını oluşturduk.Bunun üstüne birde maddi konular ile boğuşmak, futbolcu arkadaşlarımızı bu konuda üzmek istemiyoruz.Şehrimizin önde gelen isimlerinin bu konuda her zaman olduğu gibi bizlere destek olacağını düşünüyoruz.

MKE Ankaragücü maçı ve sonrasında oynayacağımız, Balıkesirspor maçını kazandığımız zaman şehrin dinamitlerinin de duyarsız kalmayacağını düşünüyoruz.

Taraftardan Sorumlu Asbaşkanımız Murat Yıldız ise, “Bizler de, MKE Ankaragücü taraftarını  misafir etmek isterdik.” dedi.

Eskişehirspor, taraftar gruplarıyla toplandı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi