Eskişehirspor amatör kümeye düşüyor...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor amatör kümeye düşüyor...
A
a

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Eskişehirspor ilk yarıyı Nevşehir Belediyesi ile oynadığı ve 2-1 kaybettiği maçla noktaladı. Şimşekler 10 puanla son sırada ilk yarıyı tamamladı. Eğer şehir harekete geçmez ikinci yarıda transferi açamazsak Es Es amatör kümeye düşecek.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un da mücadele ettiği 3. Lig’de ilk yarı karşılaşmaları hafta sonu oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Siyah Kırmızılı ekip ligin ilk yarısının son karşılaşmasında sahasında Nevşehir Belediyesi’ni ağırladı. Kırmızı Şimşekler 1-0 öne geçtiği ve sayısız goller kaçırdığı maçtan 2-1 mağlup ayrılarak ilk yarıyı 10 puanla son sırada tamamladı.

11 MAĞLUBİYET ALDIK
Siyah Kırmızılı ekip için ilk yarı kabus gibi geçti. Şimşekler 2 galibiyet 4 beraberlik alırken sahadan tam 11 kez de mağlubiyetle ayrıldı. 10 puan toplayabilen Eskişehirspor’un küme düşme hattından uzak rakipleriyle 6 puan farkı var. Kendi evinde Nevşehir’e kaybeden Şimşekler yine bir fırsat haftasını elinin tersiyle itti.

Eskişehirspor amatör kümeye düşüyor... 20.12.2022
ÖZBAYET KATKI SUNDU
Özellikle Teknik Direktör Emre Özbayer’in gelişiyle galibiyetlerle tanışan ve puan toplayabilen Eskişehirspor ilk haftalara nazaran daha iyi bir performans sergiledi. Ancak son oynanan Nevşehir karşılaşmasında da görüldü ki takım da büyük bir özgüven sorunu var. Bu sorun da ikinci yarıda Eskişehirspor için yine büyük bir sorun oluşturacak.

İPLER İYİCE KOPTU
Eskişehirsporlu futbolcuların ilk yarıda gösterdiği kötü performans taraftarın sabrını son maçta taşırdı. Nevşehir maçının sonlarında Siyah Kırmızılı taraftarlar ile futbolcular arasında artık iplerin koptuğu net bir şekilde gözlendi. Futbolcuların bundan sonra toparlamaları artık imkansıza yakın.

YÖNETİM NEDEN SESSİZ?
Eskişehirspor’un kurtuluşu ise transfer yasağının kaldırılmasından geçiyor. Eğer Siyah Kırmızılı kulüp transfer yasağını kaldıramaz, kadrosunu güçlendirmezse Es Es amatör kümeye düşecek. Mehmet Şimşek yönetimi bunu başarabilecek mi camiaya merakla beklerken, yönetimin bu süreçte sessiz kalıp, yol haritasını açıklamaması tepkilere neden oluyor.

ARTIK SON ŞANS
Birçok kez şehrin harekete geçmesini istedik Eskişehirspor için… Belki son kez bu istediğimizi yeniliyoruz. Şehri yönetenler, şehrin iş adamları, siyasileri, bürokratları… Kısaca, herkes bu sefer harekete geçmez, Eskişehirspor için birleşmezse Siyah Kırmızılı kulüp amatör kümeye düşecek.

 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hasan Enis Özemir 21 Aralık 2022 18:46

Es-Es 1. Ligdeyken Alpay Özalan'ın takımı sahadan çekmesi sonun başlangıcı oldu.

0 2 Cevap Yaz
Esk26 21 Aralık 2022 12:14

Tek çözüm EtiEskisehirspor başka çözüm yok..!!

0 4 Cevap Yaz
Ekici26 20 Aralık 2022 13:53

Emre hocanın emre ısrarı 4-4-2 ye geç geçiş sonuçların sebebi tabi futbolculara verilmeyen paralar da futbolculara stres oldu golleri atamadılar.

0 5 Cevap Yaz
Batuhan cetin 20 Aralık 2022 12:11

Anadolu üniversitesi lider konumda desteklememiz ve ordan çıkarmamız şehrimizin kazanımı olacaktır.

7 14 Cevap Yaz
Sıtkı Sıyrılmış 20 Aralık 2022 11:48

Şehir harekete geçsinde,daha önce para yiyenlerle başkan olup alacağını tahsil edenler ne olacak

1 12 Cevap Yaz
Hakan 20 Aralık 2022 10:57

Düşüyor değil DÜŞTÜ

3 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi