Eskişehirspor Altınordu'ya bileniyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Altınordu'ya bileniyor!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Altınordu deplasmanı öncesinde oyuncularından Hatayspor maçını unutup tamamen rakibe odaklanmasını istedi. Rakibin güçlü ve zayıf yönlerini anlatan Çapa, öğrencilerine yoğun motivasyon uyguluyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor lige galibiyetle dönmek istiyor. Hatayspor yenilgisinin ardından gelen milli ara nedeniyle iki haftalık süreyi çok iyi değerlendiren Eskişehirspor, Afjet Afyonspor ile de bir hazırlık karşılaşması yaptı. Oyuncularının son durumlarını gören Teknik Direktör Çapa, takım üzerinde son rötuşları da yaparak Altınordu maçına çıkacak kadroyu belirlemeye çalışıyor. Futbolcuların İzmir deplasmanı öncesinde adeta hırs küpü olması Çapa’ya zorlu maç öncesinde umut veriyor.

Geçtiğimiz sezon yaptığı radikal değişimlerle kadrosunu gençleştiren İzmir’in köklü ekibi Altınordu, çoğunlukla altyapıdan yetiştirdiği oyunculardan kurulu ekiple takımı sahaya sürmeye başladı. Deneyimli Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile geçtiğimiz yıllarda başarılı sonuçlar alan İzmir ekibi ne yazı kki bu sezon lige oldukça başarısız bir giriş yaptı. Geride kalan 8 haftada 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi alan Altınordu halen 14. sırada bulunuyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi