Eskişehirspor Altınordu maçında oynamayacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Altınordu maçında oynamayacak!
A
a

Eskişehirspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında sadece 3 puan kaybetmedi. Son dakikada gelen sarı kart ile Semih Şentürk de cezalı duruma düştü. Semih Şentürk Altınordu maçında oynayamayacak. Eskişehirspor Altınordu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor 3 puan kaybettiği maçta forvetini de kaybetti. Spor Toto 1. Lig’in 26’ncı hafta karşılaşmasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a deplasmanda 2-1 yenilen Es Es’de Semih Şentürk oyuna sonradan girip 90’ıncı dakikada sarı kart gördü. Kart sınırında olan Semih bu sarı kartla cezalı duruma düştü. Deneyimli forvet oyuncusu, 12 Mart Pazartesi günü saat 18.00’de oynanacak Altınordu maçında sahada olmayacak.

Eskişehirspor Altınordu maçı ne zaman saat kaçta?

Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig’in 27'nci hafta karşılaşmasında İzmir temsilcisi Altınordu ile karşılaşacak. Eskişehirspor Altınordu maçı 12 Mart Pazartesi saat 18.00'da Eskişehir Yeni Atatürk Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı yönetecek hakem henüz TFF tarafından açıklanmadı. Eskişehirspor Altınordu maçını Beinsports yayınlayacak. Ligin ilk yarısında İzmir'de oynanan karşılaşmada Eskişehirspor ile Altınordu golsüz berabere kalmıştı.

Erzurumspor - Eskişehirspor: 2-1

Yücel İldiz'den ilginç hamle!

Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
mıstık 8 Mart 2018 11:57

Semih Şentürk ve Buruno Mezenga el frenlerini çektiler ..ne bir gol var nede bir icraat ..seneye bunlara güle güle...

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi