Eskişehirspor Altınordu maçı hangi kanalda CANLI izle

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Altınordu maçı hangi kanalda CANLI izle
A
a

Eskişehirspor Altınordu maçı CANLI izlemek isteyenler hangi kanaldan bu maçı takip edebilecek? Maç ne zaman, saat kaçta?

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Altınordu arasında oynanacak olan Spor Toto 1. Lig mücadelesi hangi kanalda canlı yayınlanacak? Maç saat kaçta ve nerede oynanacak? Bu soruların cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Eskişehirspor - Altınordu karşılaşması
Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda
15 Mart 2019 tarihinde oynanacak
Eskişehirspor - Altınordu maçı canlı yayını BeIN Sports kanallarında yer alacak
Karşılaşmanın hakemi Mert Güzenge 
 

Eskişehirspor ile Altınordu arasındaki 17. karşılaşma

Eskişehirspor ve Altınordu bugün tarihlerindeki 17’nci karşılaşmaya çıkıyor. Daha önce oynadıkları 16 maçın 8’ini Eskişehirspor, 5’ini Altınordu kazanırken, 3 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.  Bu maçlarda atılan toplam 42 golün 26’sı Siyah Kırmızılı ekipten 16’sı ise Altınordu’dan geldi.  İlk kez 20 Mart 1966 yılında Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanan maçı Eskişehirspor Nihat Atacan’ın attığı gol ile 1-0 kazanmıştı. Son karşılaşma ise 22 Ekim 2018 Tarihinde Bornova Stadı’nda oynandı ve Altınordu karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.    
 

Karşılaşmanın hakemi Mert Güzenge

Bugün saat 19. 00’da Yeni Eskişehir Stadı’nda oynanacak olan Eskişehirspor - Altınordu karşılaşmasını İstanbul Bölgesi A-Klasmanı hakemlerinden Mert Güzenge yönetecek.  Güzenge’nin yardımcılıklarını ise Özgür Ertem ve Erkan Akbulut yapacak.  Mert Güzenge, daha önce 4 Mayıs 2018 Tarihinde Adana’da oynanan ve Eskişehirspor’un 3-0 galip geldiği maçı da yönetmişti.



 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi