Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor Altınordu deplasmanına çıkıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Altınordu deplasmanına çıkıyor
A
a

Eskişehirspor, 9’uncu haftadan itibaren alt sıralarda yer alan ekiplerle karşı karşıya gelecek. Kendisi gibi küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen ekiplerle  karşılaşacak olan Es Es bu maçlardan iyi sonuçlar alarak taraftarının yüzünü güldürmek istiyor. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor kritik virajda... Ligde geride kalan 8 maçta sadece 5 puan toplayan Kırmızı Şimşekler, bu haftadan itibaren 4 maç boyunca kendisi gibi ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen takımlarla önemli maçlar oynayacak. Es Es 22 Ekim Pazartesi günü 9.haftada deplasmanda 7 puanı bulunan Altınordu ile karşılaşacak. 

Siyah Kırmızılı ekip 10.haftada ise sahasında 8 maçtan 7 puan çıkartan İstanbulspor’u ağırlayacak. Şimşekler bu maçın ardından fikstür gereği ligin 11.hafta maçanı da
sahasında 12 puanı bulunan Osmanlıspor’u ağırlayacak ve 12.hafta ise 8. Maçtan sadece 4 puan çıkartabilen Elazığ deplasmanına gidecek.

Devre arasına kadar önünde iyi bir fırsat bulunan Es Es’te Fuat Çapa, “Kadromuz belli. Sportif sakatlarımız var. Milli arada eksiklerimizi gidermek için önemli bir şans bulduk. Bireysel hataları azaltmak için çalışmalar yaptık. Puan kaybettiğimiz maçlara bakıldığında, bireysel hatalar ön plana çıkıyor” dedi. 

En az hata yaparak kalan haftaları iyi değerlendirmek istediklerini söyleyen Çapa, “Biliyoruz, oyuncularımızın üzerinde çok fazla yük var. Bu yüzden çok dikkatli davranıyoruz. Önümüzdeki maçlarda az hata yapan takımlar puan alır. Bizde bu 4 maçlık seriden en az hata ve en fazla puanla ayrılmak için mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Çalışmalar tam gaz!

Eskişehirspor, Spor Toto 1.Lig’in 9.haftasında karşılaşacağı, Altınordu maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde Vali Hanefi Demirkol tesislerinde gerçekleşen antrenman ile sürdürdü. Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleşen antrenman, yaklaşık 70 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, koordinasyon
çalışması, dar alan çalışması, dörtlü turnuva oyun ile son buldu. Öte yandan, sakatlıkları bulunan Sezgin Coşkun, Bedirhan Altunbaş, Erdal Akdari, Utku Kızılkaya,
Kıvanç Karakaş, Ferhat Kiraz ve Furgan Polat sağlık ekibi eşliğinde çalıştı.
Kaynak : Anadolu Gazetesi / AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet KILINÇ 19 Ekim 2018 21:43

🇹🇷HAYDİ E S E S GÖSTER KENDİNİ, TARAFTAR SANA GÜVENİYOR.🇹🇷

0 0 Cevap Yaz
Mehmet KILINÇ 19 Ekim 2018 21:43

🇹🇷HAYDİ E S E S GÖSTER KENDİNİ, TARAFTAR SANA GÜVENİYOR.🇹🇷

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi