Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor altın avına çıkıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor altın avına çıkıyor
A
a

Eskişehirspor TFF 3. Lig 1. Grup’ta yarın Yomraspor ile 6 puanlık bir maça çıkacak. Es Es, Trabzon deplasmanında kaybetmediği takdirde ligde kalma umutlarını diri tutacak. Kazanması halinde ise Yomraspor’un ligde kalması iyice zorlaşacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yarınki kritik maçtaYomraspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta sahasında 1954 Kelkit Belediyespor’u mağlup ederek çok önemli bir galibiyete imza atan Siyah Kırmızılı ekip puanını 22 yaparak ligde 17’nci sıraya yükselmişti. Henüz ateş hattından kurtulamayan Eskişehirspor, yarın çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Es Es’in deplasmanda kazanması halinde Yomraspor’un ligde kalması iyice zorlaşacak.
 

KAZANIRSAK RAHATLARIZ

Es Es’in bir basamak altındaki Yomraspor ise 20 puanla son sırada yer alıyor. Eskişehirspor’un yarınki maçta kaybetmemesi oldukça önemli. Es Es eğer bu maçta rakibini yenerse, Yomraspor’un ligde kalması iyice zorlaşacak. Siyah Kırmızılı ekip bu maçın hazırlıklarını tamamlarken, bugün saat 07.00 gibi tesislerden takım otobüsüyle Ankara’ya gidecek ve Ankara’dan Trabzon’a uçarak maç saatini bekleyecek.
 

ESKİŞEHİRSPOR İÇİN 6 PUAN DEĞERİNDE BİR MAÇ

Yarın Eskişehirspor’u konuk edecek olan Yomraspor’da Başkan Davut Atmaca yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor ligdeki direkt rakibimiz. Bu bakımdan 6 puan değerinde bir maç olacak. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Belki geride kalan haftalar istediğimiz gibi geçmedi ama iyi bir takımız. Teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. Galibiyetlere Eskişehirspor maçıyla başlamak istiyoruz. İnşallah bu takım ligde kalacak” dedi. Trabzonlu futbolseverlere seslenen Atmaca, “Eskişehirspor ile ilk oynadığımız karşılaşmada doğrusunu söylemek gerekirse hiç iyi karşılanmamıştık. Çok çirkin davranışlara maruz kalmıştık. Yönetim, taraftar ve emniyet olsun bize yapılmayan kalmamıştı. Ancak biz bu yapılanlara rağmen centilmenliğimizden ödün vermeyeceğiz. Diğer takımları nasıl karşılamışsak Eskişehirspor’u da aynı şekilde centilmence ağırlayacağız. Trabzonlu futbolseverleri bu maça bekliyoruz. Bizi bu kritik maçımızda yalnız bırakmasınlar” dedi.

 
DÜDÜK KANPARA’DA OLACAK

Eskişehirspor’un 1 Nisan Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Yomraspor maçında düdük çalacak hakemler belli oldu. Maçı Kocaeli bölgesi hakemi Enes Kanpara yönetecek. Yardımcı hakemler ise Kağan Yıldızlar ve Furkan Ata. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi ise Okan Kayataş. Hakem Kanpara, bir süredir 2. Lig maçlarında düdük çalıyor. 1. Lig maçlarına ise 4’üncü hakem olarak gidiyor.
 
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi