Eskişehirspor Altay maçı ne zaman saat kaçta CANLI hangi kanalda?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Altay maçı ne zaman saat kaçta CANLI hangi kanalda?
A
a

Eskişehirspor Altay maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı diyorsanız, Eskişehirspor Altay maçı bugün saat 19.00'da, Eskişehir Yeni Atatürk Stadı'nda oynanacak. Maç CANLI BeINSports kanalında yayınlanacak

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Altay ile Spor Toto 1. Lig 15. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Peki maç ne zaman ve saat kaçta? Maç 9 Aralık 2018 tarihinde, saat 19.00'da. Karşılaşma Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanacak ve BeINSports'tan canlı yayınlanacak.

Eskişehirspor ile Altay arasındaki 52. maç

Eskişehirspor ve Altay 53 yıllık tarihi rekabette bugün 52’nci karşılaşmalarına çıkıyor. Daha önce oynadıkları 1’i hazırlık 50’si resmi olmak üzere 51 maçtan Eskişehirspor 18 galibiyetle ayrılırken, Altay 14 kez güldü. 19 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.  Bu maçlarda atılan toplam 107 golün 62’si Siyah kırmızılılardan, 45’i de İzmir ekibinden geldi.  İki takım tarihlerinde ilk kez 18 Eylül 1966 tarihinde Eskişehir Atatürk Stadı’nda karşılaştı. Maçı Kırmızı Şimşekler Ayhan Aşut, Fethi Heper ve Necdet Yıldırım’ın golleriyle 3-1 kazandı.  İki takım son maçında ise Ziraat Türkiye Kupası’nda 13 Ocak 2010 tarihinde İzmir Alsancak Stadı’nda karşı karşıya geldi.  Eskişehirspor bu maçtan da 5-0 galip ayrıldı. 

Eskişehirspor Altay maçının hakemi Ramazan Keleş

Bugün saat 19.00’da Yeni Eskişehir Stadı’nda oynanacak olan Eskişehirspor – Altay karşılaşmasını Trabzon Bölgesi A- Klasmanı Hakemlerinden Ramazan Keleş yönetecek.  Keleş’in yardımcılıklarını ise Habip Tiryaki ve Burak Cengiz yapacak.  Ramazan Keleş son olarak 25 Şubat 2018 tarihinde Manisa’da oynanan ve 1-0 Eskişehirspor’un galibiyetiyle sonuçlanan maçı yönetmişti.  

Eskişehirspor Marco Paixao'ya dikkat etmeli!

Bugün Eskişehirspor’un rakibi olacak olan Altay’da forvet Marco Paixao bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine topladı. Sezon başında Polonya ekiplerinden Lechia Gdansk ekibinden transfer edilen Portekizli golcü Paixao, Altay formasıyla toplam 11 gol attı. Spor Toto 1. Lig’in gol krallığı listesinde birinci sırada yer alan 34 yaşındaki golcü oyuncunun ayrıca iki asisti var. Eskişehirspor’un bugün Paixao’ya dikkat etmesi gerekiyor.

Eskişehirspor'da Mevlüt dönüyor

Eskişehirspor’un başarısı savunma oyuncusu Mevlüt Çelik iki hafta önce Ümraniyespor ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart görmüştü. 21 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz hafta Afjet Afyon maçında cezası nedeniyle forma giyememişti. Cezası biten Mevlüt bugünkü Altay maçında forma giyebilecek. Teknik Direktör Fuat Çapa’nın savunmada Mevlüt ve Semih Güler ikilisini oynatması bekleniyor.

 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi