Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor adına işler kötüye gidebilir

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor adına işler kötüye gidebilir
A
a

Eskişehirspor'da yaşanan yönetim krizinin sonu gelmiyor. Eskişehirspor taraftarları ise bu işin nereye gideceğini merak ediyor. Spor Hukuk Uzmanı Prof. Dr. Ufuk Aydın bu konuda bir açıklama yaptı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Spor Hukuk Uzmanı Prof. Dr. Ufuk Aydın, Esgroup Spor Servisi’ne Eskişehirspor’daki sancılı genel kurul kararı sürecini değerlendirdi. Prof. Dr. Ufuk Aydın, “8 üye usulüne uygun imza attıktan sonra hata, hile ve tehdit yoksa karar alınmış demektir. Bir karar alındıysa ve hukuka uygunsa tüzüğe göre 60 gün içinde uygulanmak zorundadır. Dernekler kanununa göre eğer Genel Kurul yapılmazsa kulüp yöneticilerine idari para cezası uygulanır” dedi. Mevcut Başkan Osman Taş’ın 8 imza toplayarak alınan kararı iptal ettirmek istemesi üzerine ise Aydın, “Böyle bir şeye hiç rastlamadım. Bu durumun bir benzeri dahi yok; yönetimin alınmış kararı uygulamak zorunda olduğunu düşünüyorum. Uygulamazlarsa sorumlulukları doğar” dedi. Aydın son olarak, “Kulüp adına iş çok kötü noktalara gidebilir. Kulübe mahkemenin müdahalesi dahi söz konusu olabilir” dedi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
esesfan 6 Eylül 2019 16:10

osman taş bırak tarftar istemiyor düşeceksek yeni gelenler düşürsün yeter yahu her dediğin boş çıktı hala direniyorsun yeter

0 3 Cevap Yaz
Dik Duruş 6 Eylül 2019 13:02

Diri gibi adamların arkasında bayramları alkışlıyorum güzel prim veriyosunuz gidin kale arkalarına adam gibi adam Erkan reis var

1 1 Cevap Yaz
diri 6 Eylül 2019 10:46

osman taş daha ne istiyosun mahvettın.TAraftar istemiyor senı

3 5 Cevap Yaz
ess 6 Eylül 2019 10:39

nasıl bir tribün liderimiz var ki bizim, bu tip adamı destekliyor. normalde dükkanlar basılır, istifası istenmez, gitmesi için daha münasip şeyler söylenirdi. belli ki murat diri de parasını almış. sus pus olmuş, kuyruğunu kıstırmış kedi gibi hesabını da korumaya almış. bakalım bir sonraki maçta tribünden nasıl kaçacaksın.

0 9 Cevap Yaz
Es 6 Eylül 2019 09:31

OSMAN TAŞ GİTTTT DİYORUZ.ANLA ARTIK BU CAMİA DA YERİN YOK.İSTEMİYORUZ SENİİ..

2 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi