Eskişehirspor'a yeni sportif direktör

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a yeni sportif direktör
A
a

Eskişehirspor’da Özgür Tulun’un görevden ayrılmasının ardından Sportif Direktörlük görevine Murat Daldık’ı getirdi. Deneyimli isimle dün tesislerde sözleşme imzalandı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor yönetimi yeşil sahadaki değişikliğini sürdürüyor. Mustafa Özer ile yollarını ayıran Siyah Kırmızılı yönetim sportif direktörlük konusunda ise arayışlara girmişti. Eskişehirspor deneyimli isim Murat Daldık ile görüşmelere başladı. Adanaspor, Şanlıurfa, Sakaryaspor gibi takımlarda sportif direktörlük yapan Daldık ile dün yönetim anlaşma sağladı. Eskişehir’e gelen Murat Daldık ile sportif direktörlük sözleşmesi, imzaladı.
En son Şanlıurfaspor’da görev yapan Murat Daldık ile anlaşan Eskişehirspor, hem saha içinde hem de saha dışında Daldık’tan yararlanmaya çalışacak. FIFA ve TFF’deki dosyalarla da ilgilenecek olan Murat Daldık’ın bugün mesaiye başlaması bekleniyor. Eskişehirspor’da son olarak sportif direktör olarak görev yapan Özgür Tulun, sezon başında görevinden ayrılmıştı.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet Ceyhan 25 Ekim 2020 09:56

Kaç dosyayı çözecekmiş sportif direktörünüz? Kim bilir hangi kıramayacağınız bir insanın tavsiyesiyle geldi. Sanırım yeni hocanız Sakaryalı ya bu arkadaş Sakaryasporda da görev yaptığına göre İlhan hocanın tavsiyesiyle geldi sanırım. Aynı hataları sportif başarısı olmayan Mustafa Hocayı getirirken de yaptınız. Aile dostum dediniz her şeyine kefil oldunuz ama sonunda büyük bir başarısızlık ve boşa giden yarım sezon. Aynı hataları yapmaya devam ediyorsunuz. Bulabilirseniz siz dosyalara çözüm bulun. Bu işleri bırakın başkan. Başkanlığı i yapamadınız ve yapamayacaksınız. Dosya üzerine dosya açmaya devam. Borçlar katlanarak artsın. Sonra reklamlardan sponsorluklardan 3-5 kuruş gelsin . Onu da hocana yardımcılarına, Sportif direktörüne ver. Dosyalara para ödeme. Sonrada basın karşısına geçip parasızlıktan yakın. yardım iste. Böyle bir dünya yok başkan. İstifa edin. Gün geçtikçe Eskişehirspor'a kötülük ediyorsunuz. Özünüzde iyi bir insan olabilirsiniz ama başkanlıkta çok kötüsünüz.

0 10 Cevap Yaz
furemen 24 Ekim 2020 13:00

Bu durumdaki bir kulübe sportif direktör ne fayda sağlayacak aklım almıyor.

0 14 Cevap Yaz
Sipor tirektör 24 Ekim 2020 11:59

Başkan çok guzel bir karar alarak sipor traktörü getirmissiniz. Diride onaylamis . Bravo. Adana'ya Şanlıurfa'ya hiç sordunuz mu. Nasıl sanliurfanin kapısına kilit vurulan süreçte varsa engin tecrubesiyle Eskişehirsporun kapısına da kilit vurursunuz beraber. Yazıklar olsun hani Eskişehirspor bizim çocuklardı. Kendi küllerimizden doğacaktık. Böylemi doğacaktık. Hicbirseyi beceremediniz. Size çanak tutan yanınızdaki saksakcilari alarak gidin ve istifa edin

0 14 Cevap Yaz
bilek26 24 Ekim 2020 06:51

Para çok bu yönetimde demek ki, bu saçmalık , ne gerek var bu adama para ödemeye , YÖNETİM İSTİFA:

1 11 Cevap Yaz
Eseslii 23 Ekim 2020 21:19

Başkan, Sportif direktörümüz görev yaptigiŞanliurfasporu ne hale getirdiği belli. Şimdi sırada Eskişehirspor var.

0 14 Cevap Yaz
Tribün cocugu 23 Ekim 2020 19:12

YÖNETİM ISTIFA

0 18 Cevap Yaz
M.Ali Derin 23 Ekim 2020 16:49

Bay Başkan. Sanırım parayı buldunuz. Yeni sportif direktörle sözleşme yaptığınıza göre. sanırım bu işi Eskişehir'de yapacak kimse kalmadı. veya Eskişehirli spor adamlarına güvenmiyorsunuz. O zamanda ihtiyaç duyduğunuz parayı gerekli imzaları Eskişehir dışından toplarsınız artık. Ha sahi özür dilerim.7 yardımcılı hoca arkasına sportif direktörle anlaşma yaptığınıza göre kulübün paraya ihtiyacı yok demektir. Parayı bulduğunuza göre dosyaları halleder transfer tahtasını açarsınız. 7 yardımcılı antrenör ve sportif direktör. Kadro tamam. ligde kalır şampiyonluklar gelir artık. Oh ne ala siz hangi kafayı yaşıyorsunuz. kulübün harcayacak bir kuruşu olmadığına göre sizde borçlandırın kulübü. "Kuruluşunda Yoktuk, Kurtuluşunda Buradayız". sloganınız bu mu sizin? O zaman medya önüne çıkıp yok paramız yok, şuydu buydu diye ajitasyon yapmayın. Eskişehir tarihine geçen en kötü yönetimsiniz..Siz kulübü basiretsizce yönettiğiniz sürece biz alt liglere düşmeye adayız. İSTİFA EDİN bay Mustafa..

3 23 Cevap Yaz
es 23 Ekim 2020 15:09

yönetim istifa etsin yeni yönetimde dışarıdan olsun arkadaşlar. Eskişehirde bu işi yapacak arkadaş yok mu.. sayın yönetim siz başkanlık ve yönetim üyeliği yapıyorsunuz da eskişehirli bir kişi bu işi yapamaz mı herşeyi siz çok iyi mi yapıyorsunuzda bu insanları dışarıdan bulup getiriyorsunuz. bu külüp bu anlayışla batar arkadaşlar.. bu yönetim Eskişehirlilere karşı kurulmuş bir yönetim. o zaman yardımı paraları dışarıdan bulun Eskişehirden değil..taraftar da maşallah hiç tepki göstermiyor......

2 24 Cevap Yaz
pompeo 23 Ekim 2020 12:42

yavv ... nerden buluyolar bunun gibileri ... siportif direktörmüs .. öncekilerin ne faydasi oldu da bunun faydasi olucak .. para lazim paraaa ..

0 28 Cevap Yaz
mustafa 23 Ekim 2020 12:25

futbolculara yavrum demezler artık

0 26 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi