Eskişehirspor'a yeni sponsor! İmzalar atıldı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a yeni sponsor! İmzalar atıldı...
A
a

Eskişehirspor maddi sıkıntıları aşmak için sponsorluk görüşmelerine devam ediyor. Yönetim son olarak Espark AVM ile spornsorluk anlaşması yaptı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Yönetim Kurulu, şehrin önemli alışveriş merkezlerinden Espark Ece Grup ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Mali Asbaşkan Mehmet Şimşek konuyla ilgili attığı tweette, “Şehrimizin gözde alışveriş merkezlerinden Espark Ece Grup ile Eskişehirsporumuz arasında anlaşma imzalanmıştır. Artık belli bir süreden sonra ücretli olan otoparklarından kulübümüze 5 bin TL aylık gelir gelecektir. Ece Grup yönetimine teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

“Bu şehir bunu haketmiyor”

Futbol oynadığı yıllarda 4 sezon Eskişehirspor’da başarıyla forma giyen, bir sezon da yardımcı antrenör olarak görev alan Bülent Ertuğrul, Es Es’in Altınordu’ya 4-2 kaybetmesinin ardından sosyal medyada paylaşım yaptı. Ertuğrul, “Eskişehirspor Altınordu maçını canlı izledim. Eskişehirsporlu futbolcu kardeşlerim; 4 yıl bu şehirde forma giymek nasip oldu bana. Yapmayın bu şehirde herkesin kalbi Eskişehirspor’la atıyor. Ruhunuzu sahaya koyun. Bu şehir bunu haketmiyor benim canım acıdı...” ifadelerini kullandı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi