Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'a yeni forma sponsoru

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a yeni forma sponsoru
A
a

3. Lig’de mücadele edecek olan Eskişehirspor’da yeni forma sponsoru Lennas firması oldu. Kulübün yeni forma sponsoru ile imza töreni düzenlendi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da forma sponsoru belli oldu. 2022-2023 sezonunda Eskişehirspor’un forma sponsorluğunu Lennas firması yapacak. İmza töreninde Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, Altyapı Sorumlusu Selim Demircioğlu ve Lennas şirket sahibi Celalettin Kayahan katıldı. Başkan Şimşek yaptığı açıklamada “Lennas firmasına çok teşekkür ederiz. Maddi bir beklenti olmadan A takımımızın forma sponsoru oldular. Emeği geçen Demircioğlu’na ve firma sahibine teşekkür ediyorum. Sponsor firmamız Eskişehir firması değil. İstanbul ve İzmir’de faaliyetler yapıyorlar. Ürünler internet sitesinden ve maç günü stadyumda açılacak standlarda satılacak” dedi.
 
Tercih sebebimiz taraftar
Lennas firması sahibi Celalettin Kayahan yaptığı açıklamada ise “Eskişehirspor ile olmaktan çok mutluyuz. Eskişehirspor’u tercih etmemizin sebebi kuşkusuz taraftarı… Hikayesi olan bir kulüp. İkincisi Selim beyle olan muhabbetimiz. Bu kulübe bu şehrin sahip çıkması gerekiyor. Şehrin ileri gelenlerine buradan sesleniyorum. Bu kulübe yazık etmeyin sahip çıkın. Formalar önümüzdeki hafta tanıtılacak. 3 forma tasarlanıyor 4’üncü formayı taraftarımız belirleyebilir. Böyle bir anket açmayı düşünüyoruz” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Karaçaylı 3 Ağustos 2022 14:01

Esesimizin kurulduğu yılındaki formayı istyoz

2 8 Cevap Yaz
Çiftelerli 3 Ağustos 2022 14:00

İlk forma benden berbere :))

2 9 Cevap Yaz
berber

meşazını aldım kardeşim, ben de osman taşa gönderiyorum.

4 0
Okur

Şu yorumlara bak Allah aşkına gazete yorumumu çet sayfasımı belli değil. Kimlere kaldık.

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi