Eskişehirspor'a veda etti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a veda etti!
A
a

Eskişehirspor'da Mehmet Feyzi Yıldırım, kulüpten ayrıldığını sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla açıkladı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'un altyapısından yetişen Mehmet Feyzi Yıldırım, Eskişehirspor'dan ayrıldığını duyurdu.

Feyzi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Eskişehirspor Kulübü kapısından 10 yaşında küçücük, ürkek bir çocuk olarak girdim. Ailemi ve sevdiklerimi hayallerim uğruna geride bırakmıştım, ama Eskişehirspor camiası benim öz ailem oldu. Şanlı Eskişehirspor formasını yıllarca tüm kategoriler de hakkını vererek gururla terlettiğime inanıyorum. Öncelikle bana bu büyük camianın bir parçası olduğumu hissettiren vefakâr Eskişehirspor taraftarına sonsuz teşekkürlerlerimi sunmayı bir borç bilirim. Üzerimde emeği geçen tüm kulüp çalışanlarına, değerli hocalarıma, saygıdeğer yöneticilerime ve başkanlarıma bana inanıp destek oldukları için müteşekkirim. Söylenecek çok şey var… Ama artık yeni bir hayalin peşinde koşmaya karar verdim. Bundan sonraki kariyerimde de tüm Eskişehirspor camiasını gururla temsil edeceğim. Bu güzel camianın şanlı günlerine döneceğine tüm yüreğimle inanıyorum. Artık ayrılık vakti… Eskişehirspor kapısından ilk girdiğim zamanki heyecanı hissediyorum. Benden yana herkese hakkım helal olsun. Her şey için teşekkürler."

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nicola 12 Ağustos 2020 08:22

Feyzi'ye kızıp sinirlenenleri anlamak mümkün değil.. Çocuk napsın çorba parasına top oynadı yıllardır.. Çoğu zaman o parayı da alamadı veya almadı.. Mesut, Halil gibi kenelerin ceremesini mi çeksin? Para kazanması lazım adamın.. Vefa borcu bilmem ne diyenler gidipte adamın cebine 5 krş para mı koyuyor? Hayır.. Neymiş Halil barda pavyonda para ezecek, Mesut paraları çarçur edecek Feyzi gibiler de bedavaya top oynayacak ve bunun adı "vefa borcu ödemek" olacak.. Geçin bunları beyler.. Herkes ekmeğinin peşinde..

0 7 Cevap Yaz
Furkan 12 Ağustos 2020 02:18

Şey meraktan soruyorum yetiştirme parası (emin değilim 75.000 TL olması lazım ) kimim cebine ama eline verilecek genelde verilmez lafları olur ama Alt yapıdan çıkan oyunculara verilir. Neden merak ettin derseniz yaklaşık 9 Bin Euro para bazı oyuncular için 1 taksit falan filan ödemesi acil ödemeler için falan filan hani verilir. Ama yalan olmazsa o para lazım bize gerçi biz Dernektik dimi yöneten de Hoş... Neyse hep ayni şeyler biz oturalim onlar soysun devam.

0 1 Cevap Yaz
ahmet çelebi 11 Ağustos 2020 11:18

Teşekkür ederiz. Umarım eskişehirspordan alacağı para kalmamıştır.

4 13 Cevap Yaz
Taraftar 11 Ağustos 2020 11:01

Sende bu takımı yüzüstü hayellerin peşinde gidenlere bir bak bakalım kacı oynuyo kaybolup gittiler kac mac oynadılar. Koyun keciyi bilirsin eses de oyuncu yoktu bircok kişi kendini apdurrahman celebi sandı.

7 6 Cevap Yaz
Hakan 11 Ağustos 2020 10:28

EsEs geçen sezon eldeki oyuncularla küme düştü.Yeni oyuncu alınamayacak. Transfer açılmayacak.Eldeki oyunculardan bazıları da gitti. O zaman niye kümede kaldı diye teşekkür edilir.Bu sezon EsEs daha ilk yarıda 2-3 beraberlikle küme düşer.......Küme düşse daha iyiydi.

0 11 Cevap Yaz
Eses 11 Ağustos 2020 03:28

Yolun açık olsun güzel hizmetlerin oldu

4 6 Cevap Yaz
ali bey 11 Ağustos 2020 01:17

iyi olmuş.çok kötü futbolcuydun.hangi takımla anlaştın bilmem ama şunu çok iyi biliyorum.1-2 yıl içinde urfaspor,çankırıspor,buğsaşspor gibi takımlardan birinde soluğu alırsın.ha şuraya yazdım.

7 6 Cevap Yaz
Tarık26 10 Ağustos 2020 19:45

Eskişehirspor 'da boşa çıkarak gidenler futbolun hayrını görmediler..gittiğin takımda inşallah ilk 18 'e falan girersin..

5 6 Cevap Yaz
bilek26 10 Ağustos 2020 19:25

İnşallah iyi bir takıma gidiyordur takımın gerçek emektarlarındandı ayrıca son zamanlarda kendini çok geliştirmişti. Başarılar dilerim Mehmet feyzi kardeşim.

5 7 Cevap Yaz
Es 10 Ağustos 2020 17:32

10 yaşında cok büyük bir heyecanla Eskişehirspor’a girmişsin iyi çok güzel ama,bu zor günde gemiyi ilk terk edenlerden Olup vefanı cok güzel gösterdin.İnsallah gittiğin Külüp’te yedek kulübesi oyuncusu olmazsın. Bazı kişiler’in düşüncenizi etkilemesi ile ve yükselme umuduyla aceleci davranmanız umarım hayallerinizin kısa sürede hüsranla sonuclanmasına sebep olmaz.

4 4 Cevap Yaz
esesli 10 Ağustos 2020 17:29

yolun açık olsun.. profesyonel hayat ..

2 7 Cevap Yaz
ess 10 Ağustos 2020 17:24

yolun açık olsun. başarılar

2 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi