Eskişehirspor’a üst üste güzel haberler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’a üst üste güzel haberler!
A
a

Spor Toto 1. Lig’de küme düşme hattından kurtulmaya çalışan Eskişehirspor, art arda aldığı 2 galibiyetle alt sıralardaki takımlarla puan farkını açmayı başardı. Şimşekler, Afyonspor’a 6, Elazığspor ise 8 puan fark attı. Giresunspor ise 0 puanlı lig sonuncusu Karabükspor'u yenemedi ve Eskişehirspor'un 2 puan gerisine düştü.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor ligin 29’uncu haftasında çok önemli bir maça çıktı. Kırmızı Şimşekler sahasında alt sıralardan kurtulmaya çalışan Birevim Elazığspor’u konuk etti. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Osmanlıspor’u 4-2 mağlup etmeyi başaran Şimşekler, Elazığ karşısına büyük moralle çıktı. Ancak maçta işler hiçte istediğimiz gibi gitmedi. Maçın ilk yarısında tek kale top oynayan Es Es, şansız kalesinde şansız bir gol görerek ilk yarıyı 1-0 geride kapattı.

İkinci yarıda ise sahadan bambaşka bir Eskişehirspor vardı. Önce Sissoko ile eşitliği yakalayan Es Es, daha sonra Jesse’nin golüyle öne geçti. Şimşekler, Emre Güral’ın son dakikada penaltıdan bulduğu golle maçı 3-1 kazanarak çok önemli bir galibiyete imza atmayı başardı. Eskişehirspor bu galibiyetle 28 olan puanını 31’e yükselterek alt sıralardan uzaklaşma adına büyük avantaj yakaladı.

Eskişehirspor rakiplerle puan farkını açtı

Eskişehirspor’da Elazığspor karşılaşması öncesi gözler Afyonspor’un Hatayspor ile oynadığı karşılaşmaya çevrilmişti. Afyonspor, Hatayspor’a 2-0 mağlup oldu. Bir maçta hem Elazığ’a hem de Afyonspor’a karşı puan farkını açma fırsatı yakalayan Es Es bunu başardı. Elazığ karşısında hanesine 3 puanı yazdıran Şimşekler, Afyon’a 6, Elazığspor’a ise 8 puan fark attı. Eskişehirspor'un diğer rakibi Giresunspor ise büyük bir şok yaşadı. Ligde 0 puan ile son sırada bulunun ve artık küme düşmesi kesinleşen, bu maça kadar tam 88 gol yemiş Karabükspor ile karşılaşan Giresunspor maçtan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Bu skor ile Eskişehirspor, Giresunspor'a da 2 puan fark atmış oldu. Eskişehirspor için karabulutlar biraz olsun dağıldı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi