Eskişehirspor'a TFF'den bu sezon da 1 kuruş gelir yok!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a TFF'den bu sezon da 1 kuruş gelir yok!
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, “TFF’den bu yıl da 1 kuruş gelir olmayacak. Tek derdimiz puan silme ve küme düşürme cezaları engellemek. Ceza gelmemesi için uğraş veriyoruz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

2 gündür İstanbul’da bulunan Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören ve yöneticiler önemli görüşmeler yaptı.  Önce sıkıntılı dosyalar için avukatlarla görüşen Akgören ve yöneticiler ardından da  TFF yetkilileriyle bir araya geldi. Yönetim ayrıca Aktif Bank yetkilileri ile de görüştü. Başkan Akgören “TFF’den bu yıl da 1 kuruş gelir olmayacak. Tek derdimiz puan silme ve küme düşürme cezaları engellemek. Ceza gelmemesi için uğraş veriyoruz” dedi.

İSTANBUL’DA ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER

Yönetim 2 gündür İstanbul’da önemli görüşmelerde bulundu.  Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, yöneticilerden Fatih Sezer, Fatih Baturaygil, Ömer Kurumehmetoğlu, Mete Yılmaz ve avukat Barış Koyuncu, İstanbul’da TFF, Akif Bank ve dosyalar konusunda avukatlarla görüşme yaptı. Başkan Mustafa Akgören “Sıkıntılı dosyalar konusunda avukatlarla görüştük. Hem FIFA hem TFF’de bulunan dosyalar için” dedi. 

 “YİNE 1 KURUŞ GELİR YOK”

İsitkbal Gazetesi'nin haberine göre, Başkan Akgören Akif Bank yetkilileriyle de görüştüklerini belirtip “Eskişehirspor’un borcunu sorduk. 12 milyon borcumuz bulunuyor. Bilgi aldık. TFF’den bu sezon da 1 kuruş gelir yok. Bu sezon ligde kalabilmemiz için 25 milyon gerekiyor. Tek derdimiz kulüp lisansı ve FIFA dosyalarından eksi puanlar yememek.  Ceza gelmemesi için büyük uğraş veriyoruz. Aynı zamanda küme düşürme tehlikelerini önlemek için uğraşıyoruz” dedi

“SIKINTILARI DİLE GETİRDİK”

Federasyondaki giderek sıkıntıları dile getirdiklerini belirten Başkan Akgören “Türkiye Futbol Federasyonuna gittik. Burada da görüşmeler yaptık. Yeni sezon planlaması konusunda. Aynı zamanda kulübümüzün sıkıntılarını da dile getirdik. TFF Başkanı Nihat Özdemir bugün Sağlık Bakanımızla da görüşme yapacak. TFF yeni sezonun yol haritasını belirleyecek. Eskişehirspor’a her yerde pozitif bakılıyor” dedi. 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kadir 18 Ağustos 2020 20:31

Esesi Buhalegetirenlerallahbilbigigdiyapsln

0 1 Cevap Yaz
EsEs2626 16 Ağustos 2020 20:25

Kulubün bütün gelirlerini ipotek yapmışlar.Elbette 5 kuruş geliri olmaz. Başkanlar dokunulmaz ya ...hiç soran ,karşı çıkan olmamış. Herkes nemalanma peşinde koşmuş..250 milyon borç bırakıp gittiler.Nasıl olsa kampanya yolu yapılır ,belediyeler var,şehrin zenginleri var, taraftar var...hepsi de keriz. borçları öderler..........Eski yöneticiler çıksınlar ortaya.... borçları ödesinler..Nasıl batırdılar sa şimdi de çıkarsınlar.Yeter artık.Rezil rüsva olduk aleme..

0 4 Cevap Yaz
sponsor lazım 14 Ağustos 2020 22:27

Eski başkanlar vede yöneticiler şehrimizin iş adamları ileri gelenleri bir futbolcunun alacağına yada yeni sezon alacağı paraya sponsor olsalarda eses biraz nefes alsa güzel olmazmıydı.

2 5 Cevap Yaz
LOVE ES ES 14 Ağustos 2020 21:50

Seçim döneminde Halil ve Diri İktidar vekillerimizle pazarlık yapıyorlardı. Ne hikmetse seçimlerden sonra ses seda çıkmaz oldu. Bazı Süper Liğ ve 1. Liğ takımlarının borçları ve vergileri silindi o kadar destek verdiniz nerede kaldı aldığınız sözler. Bakın TFF'deki paralarımızı bile ALAMIYORMUŞUZ. Siz yine bu takıma yıllardır destek olan, Paralarını BUHARLAŞTIRDIĞINIZ ETİ'ye müracaat edin. ETİ 12 milyon parayı harcamasını bilmiyordur.

1 8 Cevap Yaz
Yorumcu yorumluyor 14 Ağustos 2020 18:59

Madem olmayacak devredin gitsin kayyuma,hiç olmazsa eski toksin başkanlardan hesap sorulur

0 8 Cevap Yaz
Soru 14 Ağustos 2020 18:49

Eskişehirspor kulübünün başkanı varmı? Diri ve amigo kardeşleri kulübü sizce yönetebiliyormu? Tatar, sizce sürekli neden para verilmesini istiyor?

0 7 Cevap Yaz
Pozitif bakış nasılsa 14 Ağustos 2020 18:42

Tff den beş kuruş yok hemde pozitif bakılıyo diyorsun böyleyse başkan sizinle dalga geçmişler. Bakış değil içraat lazım tff gelirlerin bir kısmınıda takımın yaşaması için versin. İş adamları bilir ssk ile icralıksan malını götürmez sana yediemin yapar ki para kazan kapanma borcunu öde der.

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi