Eskişehirspor'a sürpriz sponsor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a sürpriz sponsor
A
a

ESGROUP Yöneticileri AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ile bir araya geldi. Buluşmada Zihni Çalışkan Eskişehirspor hakkında önemli açıklamalarda bulunurken, Es Es’in altyapısını yapacak olan firmayı kulübe sponsor yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Sütiş Eskişehir
Çalışkan Eskişehirspor ile ilgili de yeni yönetimin yeni bir başlangıç olacağına işaret ederek, “Eskişehirspor’da sevgili Erkan Başkanımıza tekrar hayırlı olmasını diliyorum. Mehmet Şimşek Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Mehmet Başkanımız çok zor bir dönemde takımı sırtladı. Birlikte uyumlu bir çalışma sergiledik. Mehmet Başkanımıza Sayın Bakanımızın çok ilgisi ve sevgisi vardı. Özellikle kulübün tesislerindeki altyapıya ilişkin sözü Mehmet Başkanımızın da girişimleri ve çabasıyla Sayın Bakanımız takdir etti” dedi.

SPONSOR OLMASINI İSTİYORUZ
Çalışkan son olarak Eskişehirspor’a altyapı tesislerini alan firmayı sponsor yapma gibi bir düşüncelerinin olduğunu söyledi. Çalışkan, Yine çabamız altyapı tesislerini alan firmayı da Eskişehirspor’a sponsor yapma gibi bir düşüncemiz var. Bu yönde de baskılamamız var. Umut ediyoruz ki bunun da Eskişehirspor’a bir katkısı olur” dedi.

KANATLI’YA TEŞEKKÜR ETTİ
Çalışkan son olarak ETİ ve Firuzhan Kanatlı’ya teşekkür ederek, “ETİ ve Firuzhan Bey Eskişehirspor’a ciddi anlamda katkı sağlıyor.  Ben sizin vasıtanızla Firuzhan Bey’e katkıları için çok teşekkür ediyorum.  Başta Firuzhan Bey olmak üzere, yönetim kurulundaki arkadaşlarımız da dahil olmak üzere gerek stadyumdaki reklam alanlarına ilan veren, gerek loca alan tüm girişimcilerimizi, iş insanlarına teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
RAMAZAN CAL 27 Ocak 2023 09:52

INSALLAH ESES DUSMEYECEK ESKI GUNLERINE DONECEK.

0 0 Cevap Yaz
Enes 26 Ocak 2023 21:55

Haydi inşallah Eses tekrar çıkışa geçecek

0 0 Cevap Yaz
AK ES ES 26 Ocak 2023 13:26

Yaptığı açıklamalar, reportajlar ve verilen sözlere bakılırsa Eskişehirspor başkanı ağzıyla konuşuyor!

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi