Eskişehirspor'a süresiz izin

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a süresiz izin
A
a

Eskişehirsporlu futbolculara koronavirüs nedeniyle liglerin ertelenmesinden sonra 30 Mart’a kadar izin verilmişti. Ancak virüsün ülkemizde yayılma hızının artması yüzünden liglerin Nisan ayında başlamasının zor olduğunu göz önünde bulunduran yönetim, futbolculara süresiz izin verdi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri...

30 Mart’a kadardı

Çin’in Wuhan kentinde Aralık 2019’da görülmeye başlayan ve şu an tüm dünyayı esir alan koronavirüs nedeniyle futbol olumsuz etkilenmişti. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de futbola ara verildi. Bu aranın ardından başta Eskişehirspor olmak üzere birçok spor kulübünde sporculara izinler verildi. Kırmızı Şimşekler bu kapsamda 30 Mart’a kadar izin verilmişti.

Evde antrenmanlara devam
Ancak ülkede yayılmaya başlayan koronavirüs yüzünden şu an liglerin nisan ayında da başlamasına ihtimal verilmiyor. Bu durumu göz önünde bulunduran Eskişehirspor yönetimi futbolculara süresiz izin verdi. Futbolcular bu süre zarfında teknik heyetin kendilerine verdiği bireysel antrenman metotlarını yerine getirecek.

Liglerin başlaması zor
Edinilen bilgilere göre Nihat Özdemir başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu kulüplere liglerin ne zaman başlayacağı konusunda belli bir tarih veremiyor. Hal böyle olunca kulüpler de futbolculara bu konuda net bir bilgi veremiyor. Verilen aranın epey uzayacağı öngörülürken, liglerin akıbetinin ne olacağı merak ediliyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi