Eskişehirspor'a son veda eden o oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a son veda eden o oldu!
A
a

Eskişehirspor'da futbolcular kulüpten ayrılmayı sürdürüyor. En son veda eden isim Kamal Issah oldu

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son dakika haberi: Eskişehirspor oyuncuları takımdan ayrılmayı sürdürüyor. Dün akşam yapılan açıklamaya göre, kulüpten son ayrılan isim Kamal Issah oldu. Kulüpten alacaklarını alamadığı için FIFA'ya başvuran ve sözleşmesini fesih hakkı da bulunan Kamal Issah, İstanbulspor ile anlaşmaya vardı. 
İstanbulspor Kulübü, dün akşam yaptığı açıklama ile Kamal Issah'ı 1.5 yıllık anlaşma ile kadrosuna kattığını duyurdu. Kamal Issah da, İstanbulspor formasını giyip bu pozu verdi...
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Haydi hayırlısı.. 19 Ocak 2020 01:11

4-5 oyuncu elde tutulsaydı EsEs düşmeyebilirdi.Şimdi durum çok zor.

0 3 Cevap Yaz
ahmet cengiz 18 Ocak 2020 13:33

Anladığım kadarıyla maliyeti yüksek oyuncuların gitmesine bilerek engel olmuyor. Eskişehirin kendi oyuncularıyla liğde kalmasını istiyor. Borç yükünü çevirmeye çalışıyor yüksek maliyetlerle bu borç çevrilmez

4 6 Cevap Yaz
vatandaş 18 Ocak 2020 13:12

şimdi konumuz bu mu? bizim için önemli olan eymen kardeşimizi sevindirmek. yönetim, gazeteciler, taraftar derhal harekete geçip bu küçük kardeşimizi maça yollayalım. böyle haber değeri taşımayan şeyleri de (örn, stadın kullanılamaması, elden bedavaya kaçan oyuncular, jesse, hikmeti bilinmeyen projeler gibi) yazmayın. asıl önemli olan, eymen kardeşimiz ve taraftarımızın maçlarda ne renk giyeceği. burası çok önemli.

2 3 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 18 Ocak 2020 12:58

Günler öncesinde söylemiştim kampa katılmayan herkes gidecek diye...

1 3 Cevap Yaz
Eses 18 Ocak 2020 12:12

Baskan sen ne is yapiyorsun? Baskansiz kalsak ta bunlar olacakti zaten. Her gelen proje diyor sonrasi yok . Birakin kayyum alsin kardesim gecmisin hesabini versinler.

3 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi