Eskişehirspor'a Sinan Özeçoğlu'ndan dönüş sinyali

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a Sinan Özeçoğlu'ndan dönüş sinyali
A
a

Eskişehirspor yönetim krizini bir türlü aşamazken sürpriz bir gelişme yaşandı. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'da uzun süredir  devam eden yönetim krizi her gün başka bir boyut kazanırken bir yandan da camia Osman Taş ve yönetiminin yerine geçebilecek alternatifler üzerinde konuşmaya devam ediyor. 

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş'ın geçtiğimiz hafta yaptığı basın toplantısında Sinan Özeçoğlu'nu telefonla aradığını ve gerekirse Özeçoğlu'nun önünü açmak için görevi bırakacaklarını bildirdiğini açıklaması üzerine Sinan Özeçoğlu'nun adı daha yüksek sesle dile getirilmeye başlandı.

Eskişehirspor başkanlığı için eski başkan Sinan Özeçoğlu da başkanlığa sıcak bakıyor. Özellikle Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Eskişehirspor'un kara bulutları üzerinden dağıtması ve emin ellere teslim edilmesi için elinden geleni yapıyor. Eski Başkan Sinan Özeçoğlu ile temasa geçen Kazım Kurt'un ikna çabalarının sonuç verdiği öğrenildi. Kurt'un her türlü destek sözü verirken Özeçoğlu'nun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in destek vermesi halinde başkanlığı kabul edebileceiğini ilettiği belirtildi. Özeçoğlu'nun hafta içi Büyükerşen ile bir görişme yapacağı gelen bilgiler arasında.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ESES 1965 20 Eylül 2019 14:40

Hani seçim öncesi Belediye başkan adaylarının toplantılarına katılıp Paris turu sözü almış olan Diriler, Şimşekler haydi nerelerdesiniz. Seçimlerde destelediğiniz parti ve Belediye Başkan adaylarından Kulübün bütün borçlarını silmeleri için yardım isteyin. Sizin gibi adamlara her daim kapıları sonuna kadar açarlar. Hadi yapın bir adamlıkta bu şehir sizin adam gibi adam olduklarınızı görsünler......ADINIZ GİBİ DİRİ VE ŞİMŞEKSİNİZ SİZ BU İŞİ KIVIRIRSINIZ. HAYDİ ESES'LI PAŞALARIMIZ, SULTANLARIMIZ BİZİM OSMANLI TORUNLARIMIZ SİZİN KOLUNUZ UZUNDUR BEŞ TEPEYE BİR RİCA ETTİNİZ GEÇİCİ LEDLERİ YERLEŞTİRDİLER. BİR RİCA DAHA EDİN 180 MİLYON BORCUN ÜSTÜ SİLİNSİN BİRAZICIKTA PARA YARDIMI ALDINIZMI BU HALK, TARAFTAR SİZE MAÇ ÖNCESİ VE SONRASI ADAM GİBİ ADAMLAR DİYE TEZAHÜRAT YAPSINLAR OMUZLARDA TAŞISINLAR. ESKİŞEHİR HALKI, ESNAFI, ZENGİNİ, ŞİRKETLERİ, SPONSORLARINDAN BELEDİYELERDEN FAYDA YOK BUGÜNE KADAR HİÇ YARDIMDA BULUNMADILAR. HAYDİ ASLANLAR UTANDIRMAYIN YAPIN BİR İYİLİK GÖRELİM BAKALIM.

0 2 Cevap Yaz
Mustafa 20 Eylül 2019 14:31

bunlar bir an önce gitsinlerde kim gelirse gelsin bunlardan daha iyi yönetir

0 2 Cevap Yaz
ESESLEE 20 Eylül 2019 14:08

KAZIM BAŞKAN ZATEN VERİYO YILMAZ HOCA DA ÖZEÇOĞLUNA DESTEK VERİR ÇÜNKİ ÖZEÇOĞLU İLE ÇOK İYİ BİR DOSTLUKLARI VAR ONU SEVER SAYAR VE GÜVENİR.

0 2 Cevap Yaz
zihni sinir 20 Eylül 2019 13:22

Kazım Kurt yetmemiş demek ki.. Büyükerşen destek versin ben bile başkan adayı olurum..

3 1 Cevap Yaz
Sami samimi 20 Eylül 2019 13:06

Hoca bana destek olursa bende baskan olurum. Bence tek care Yilmaz Hoca kendi ekibini kurup klubu dernek statusunden cikarip gecmis yonetimlerden hukuk onunde hesabini sorduktan sonra bugune kadar Eskisehirspor yonetiminde olmayan yepyeni bir ekiple yeni eskisehirsporu olusturmalidir.

2 8 Cevap Yaz
pompeo 20 Eylül 2019 12:27

zamaninda acigin üstünü kapatmayan .... simdi di destek olucak ....

4 4 Cevap Yaz
vatandaş 20 Eylül 2019 12:26

bu kulübün önünde şu anda iki engel var. bir osman taş iki murat diri ve taifesi. bu ikisi giderse büyükerşen de destek verecektir emin olun.

1 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi