Eskişehirspor'a Pinto'dan şok hamle!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a Pinto'dan şok hamle!
A
a

Eskişehirspor’u küme düşürme yetkisine sahip olan Sebastian Pinto’ya ödeme yapılması için dün son gündü. Futbolcu önce kulübe 3 aylık süre verdi, sonra karar değiştirip para istediğini belirtti. Pinto her an Es Es’i küme düşürebilir

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor eski futbolcusu Sebastian Pinto’ya dün bir ödeme yapması gerekiyordu. Ancak Siyah Kırmızılı ekip Pinto’ya ödeme yapamadı. Küme düşürme yetkisini elinde bulunduran Sebastian Pinto kulübe 3 ay daha süre verdi yönetimin iyi niyet çerçevesinde olduğunu belirtti. Ancak, Pinto 2 saat sonra kararını değiştirdi ve para istediğini belirtti. Pinto her an Es Es için küme düşürme yetkisini kullanabilir.
Eskişehirspor yönetimi Pinto’nun önce ödemeyi protokolünü 3 ay ertelendiğini açıkladı. Hatta resmi siteden Siyah Kırmızılı yönetim, “Karşılıklı iyi niyet çerçevesinde eski futbolcumuz Sebastián Pinto ve avukatı ile kulübümüz hakkında açmış oldukları davayı Ağustos ayına kadar erteleme kararında uzlaşmış bulunmaktayız” ifadelerine yer verdi. Daha sonra bu açıklama resmi siteden kaldırıldı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yeni takım kurun artik 9 Mayıs 2020 01:22

5 para vermeyelim.maskara etti kulübü.alamasin parasını.başkan hala ödemeye çalışıyor.ne gerek var olan olmuş dusmusuz zaten ha 2.lig ha 3.lig transferde yapamayiz oyuncuların bir kismi da başka takıma gidecek çıkamayız asla.oynasak ne olur oynamasak ne olur.zaten seyircide yok maçlarında tadı yok.haksız yere giden puanlarimiz haksız yere yediğimiz cezalar.tadı yok artık.düştük 4 yıl oldu gram ileri gidemedik.10 sene daha gidemeyiz.tarihi başarılarla dolu kulübümüzün son 4 yılı ve bundan sonraki 10 yılı hep puan silmeler küme dusurmelerle geçecek.tarih başarı kadar basarisizliklarida yazacaktır.o yüzden her gün değil bir kere ölelim yeniden dogalim.sahi unutmadan efsaneler ölmez şekil değiştirir.

4 5 Cevap Yaz
EKREM DOGRU

ictigin haplari biraksan iyi olur ,haksiz yere giden puan ? haksiz yere yenilen cezalar,sen hangi kulubun taraftarisin? Sutlucespor.???????ucan kusa borcumuz var,bir kurus para odememisiz, haksiz yere!!!!!!!! ,acil haplari birak!!!

1 2
Yeni takım şart 8 Mayıs 2020 23:22

Takımı derhal yeni takıma kaydiralim yoksa elimizde oyuncuda kalmayacak.

2 6 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 8 Mayıs 2020 10:21

Düşelim artık uzatmayinnnn

0 6 Cevap Yaz
selçuk 8 Mayıs 2020 09:16

sıkı tutunun düşüyoruz. kırmızı-beyaz grupları bile göremeden.

1 5 Cevap Yaz
serdar 8 Mayıs 2020 08:07

Hep aynı yalan.Farzedinki ağustosa kadar süre verse 2.ligde bir sezonu top oynamadan 3.lige düşeceğiz.1yıl kayıp olacak.Gelin Bal liginden takım alın adını değiştirin. Örneğin 26Eskişehirspor mevcut topçuları kaydırın yeni kulube ozaman yardımda gelir.Bu taraftarla her yıl bir lig atlarız.Yoksa bu borcun altından kimse kalkamaz

3 12 Cevap Yaz
bilek26 8 Mayıs 2020 02:05

bu pinto kendi aklıyla mı hareket ediyor artık sorgulamanın zamanı gelmedi mi ?

2 7 Cevap Yaz
EKREM DOGRU 7 Mayıs 2020 22:46

yine YALAN!!!!!!!! PINTO HIC BIR ZAMAN EVET DEMEDI.

0 12 Cevap Yaz
Es 7 Mayıs 2020 21:51

Düşüreceksen düsür.Kulüp kapanmanın Eşiğine gelince alabilecekmisin paranı😡

3 3 Cevap Yaz
EsEs 2626 7 Mayıs 2020 21:46

Başkan bu iside elinize yüzünüze bulastirdiniz. Siz neyi halledeceksiniz daha. Yazık çok yazık. Hala hangi yüzle o kulüpte başkanım diye basın onune cikabiliyorsunuz. Yeter bırakın artık. Bizleri uyuttuguniz yeter lafontien masallariyla

1 8 Cevap Yaz
Eseslii 7 Mayıs 2020 21:43

Adam güvenmediği için normal.

0 5 Cevap Yaz
Ülkü Hoca

Helal olsun Yönetime takımı ele aldı ve iki lig birden aşağı düşürerek rekor kırdı. Arkasından amatör ligler kaçınılmaz zaten. Elimizde kalan bir kaç yetenekli genç de mecburen ayrılacak. Artık Es Es efsanesi vardı bir zamanlar deyip, torunlarımıza anlatacağız.

0 7
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi