Eskişehirspor'a Pinto'dan ek süre

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a Pinto'dan ek süre
A
a

Eskişehirspor’u küme düşürme yetkisine sahip olan Sebastian Pinto yönetime 1 hafta daha süre verdi. Eğer Pinto’ya ödeme yapılmaz ise Şimşekler, 2. Lig’i göremeden 3. Lig’e düşecek.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Süre uzadı
Siyah kırmızılı kulüpten kalan 500 bin Avro alacağı ödenmediği için FIFA’dan küme düşürme talebi ile yazı gönderen ve geçtiğimiz Cuma günü alacağı ödenmediği için küme düşürme yetkisini kazan Sebastian Pinto, ödemenin yapılması için Eskişehirspor yönetimine bir hafta süre verdi. Cuma akşamı geç saatlere kadar oyuncuyu ikna etmeye çalışan Eskişehirspor yönetimi, bu görüşmeler sonunda bir hafta daha süre kazandı.

Şimdilik kullanmayacak
Önümüzdeki Cuma gününe kadar oyuncuya yeni bir ödeme planı sunmak için çalışmalara başladıklarını belirten Başkan Mustafa Akgören, “Pinto şimdilik küme düşürme hakkını kullanmayacak. Tüm imkanlarımızı bir kez daha zorlayarak oyuncuyu hafta sonuna kadar ikna etmeye çalışacağız” dedi. Eğer Pinto’ya ödeme yapılmaz ise Eskişehirspor, 2. Lig’i görmeden 3. Lig’e düşecek.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mevlüt ATAK 21 Mayıs 2020 16:08

ne pin toymuş ya Mesut Hoşcan .Halil Ünal Neredesiniz hiç mi vicdanınız sıyrılamıyor

0 0 Cevap Yaz
Hakan 13 Mayıs 2020 00:36

Özelikle Pinto ve avukatına beş para vermeyin.Bizi amatöre yolladılar mı.Şimdi avuçlarını yalasınlar. Pinto Efendi.... sende utanma olsa takımı biz düşürdük diye özür dilerdin.Hatta düşürdük çıkarmadan gitmeyiz derdin.Taraftar mı gol atacak.. Güya kurtarıcı diye alındın,kabüs çıktın.Düşerse bana ne ben paramı isterim mantığı ile hareket ettin. Yani paranı alamadıysan sadece kulup suçlu değil.Biraz da biz ne verdik ki diye düşünün.Şimdi para diye çok bekleyeceksin.Sana akıl veren cumhur da beklesin.Düşün EsEs in yakasında.Defolun gidin. İstediğiniz cezayı da verdirin.Adama bak bir hafta süre vermiş. Sen kimsin Koskoca EsEs süre veriyorsun Size ödeme yapan şerf.....siz olsun

1 0 Cevap Yaz
Herke parasını istiyecek sonra 12 Mayıs 2020 16:34

Vermeyin para o ve avukatı avuçlarını yalasınlar. Yeni takım kuralım bir an önce. Osman başkanın takımı bizi bekliyor. Yunusemresporla devam ederiz. A. Ş. Yaparız. İsmini değiştirip seneye 3.liğdeyiz.

0 1 Cevap Yaz
serdar 12 Mayıs 2020 08:47

Pintoya ödeme yaparsanız bakın daha kaç kişi paramızı verin deyip çıkacak.

0 1 Cevap Yaz
1970 lerin es-es lisi 11 Mayıs 2020 23:21

Pinto seni kim transfer ettiyse paranı ödesin..lakin sen bu parayı hak edecek futbol oynamadın...alacağın para haram olsun desek ... yanlış olmaz herhalde!

0 3 Cevap Yaz
Ercan özen 11 Mayıs 2020 17:56

Koskoca anadolu yıldızını üç büyüklerin korkulu rüyasını bir topcunun iki dudağına mahkum edip ,küme düşmesine sebep olanlar Allahindan bulsunlar, iki yakaları bir araya gelmesin...

0 8 Cevap Yaz
Bayram 11 Mayıs 2020 14:30

Vermeyin para zaten düştük nezaman düşmüştük süperligte 2. Yarı başlarken yapılan kongrede Mesut hoşcanı seçerek panikle yapılan transferler bu yapacak bir şey yok Mesut hoşcanı seçen o kongre üyeleri tespit edilip kulübün bütün haklarından yoksun edilmeli kurtlar sofrasına kurt olarak girdiniz maymun olarak hep beraber ligten düşerek çıktık

1 6 Cevap Yaz
Eses 11 Mayıs 2020 12:56

İnşallah bir çözüm bulunur yönetim ve Başkan bu sürede eğer bir çözüm üretemezlerse bence bırakmalılar

0 4 Cevap Yaz
eses 11 Mayıs 2020 12:55

Başkan sana bir soru şerefin üzerine eskişehir spora gelen paralardan eski yönetimlerin alacaklarına varmı ki zannetmiyorum şaşırıpta alamıyan varsa ödeme yaptınızmı kimlere merak ettim. Eski başkanlardan kimlerin kulüpten ne kadar alacağı var her kes bilsin. Anadolu gazetesi sizlerde araştırıp haberleştirseniz bi zahmet. Görürüz önce kendi paralarınımı kurtarmışlar. Kimsenin günahını almayalım .

1 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi