Eskişehirspor'a para kazandırıp gitmek isterim

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a para kazandırıp gitmek isterim
A
a

Eskişehirsporlu Mevlüt Çelik konuk olduğu bir programda önemli açıklamalar yaptı. 21 yaşındaki genç futbolcu, ilerde Eskişehirspor'a para kazandırarark Avrupa'ya gitmek istediğini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un başarılı stoperi Mevlüt Çelik önemli açıklamalarda bulundu. Kariyeri ve takımı hakkında önemli konulara değinen Mevlüt hedefini açıkladı. 21 yaşındaki futbolcu, “Bu takımla şampiyonluk yaşayarak Süper Lig'de Eskişehirspor formasını terletmek istiyorum” dedi.

Nasıl sevindiğimi hatırlamıyorum

“Şuan iyi bir sezon geçiriyorum” diyen Mevlüt, “Talihsiz bir sakatlık yaşadım. O olmasaydı çok daha iyi bir sezon geçirebilirdim. Allah'a şükür Ümraniyespor deplasmanında kariyerimin ilk golünü atmayı başardım. Altyapıda oynadığım günlerden itibaren bu golü atacağım günün hayalini kuruyordum. Golü attıktan sonra kendimi kaybettim. Nasıl sevindiğimi çok net hatırlamıyorum. Anlamadım yani. İnşallah gollerimin devamı gelir” dedi.

İdolüm Ramos

İdolünün Real Madridli Sergio Ramos olduğunu belirten Mevlüt şunları söyledi; “İdolüm Real Madrid forması giyen Sergio Ramos. Maçlara giderken otobüste internetten Sergio Ramos videoları izleyerek motive olmaya çalışıyorum. Ayak hareketlerine, pozisyon almalarına dikkat ediyorum ve videodan da olsa yeni bir şeyler kapmaya çalışıyorum. Onu izlerken tabir-i caizse gaza geliyorum. Maça daha iyi motive olarak hırslanıyorum."

Avrupa’ya gitmek isterim

Kulübe para kazandırarak Avrupa’ya gitmek istediğini söyleyen Mevlüt, “Beni izleyen ve isteyen takımların olduğunu biliyorum ancak benim önceliğim her zaman Eskişehirspor'da kalmak. Bu takımla şampiyon olmayı çok istiyorum. Eskişehirspor Süper Lig'de olmayı fazlasıyla hak eden bir camia. Bir gün bu kulüpten ayrılacak olursam kulübüme iyi paralar kazandırarak Avrupa'ya transfer olmak isterim” şeklinde konuştu.

1 yıl daha sözleşmem var

Mevlüt, “Eskişehirspor ile 1 yıl daha sözleşmem var. Gelecek sezon için bu kadro korunacaksa ben kalmayı çok isterim. Eskişehirspor forması ile Süper Lig'e çıkmayı çok istiyorum. Bu takımla şampiyonluk yaşayarak Süper Lig'de Eskişehirspor formasını terletmek istiyorum. İlerleyen yıllarda Avrupa'da formayı da çok isterim. İngiltere Premier Ligi çok beğeniyorum. O ligde forma giymek gibi bir hayalim var” dedi.

Hedefi Milli forma

Hedefinin milli takım forması giymek olduğunu söyleyen Es Es’in başarılı savunma oyuncusu Mevlüt, “Milli takımlarda forma giymeyi çok isterim. Ancak kısmet olmadı. Ümit Milli takıma çağrılabileceğim bir dönemde talihsiz bir sakatlık yaşadım. Ben kendi performansımı daha da geliştirerek bir gün o ay yıldızlı formayı giymeyi çok istiyorum. Bu yolda çok fazla çalışıyorum. Performansımı arttıramaya devam edeceğim” ifadelerine yer verdi.

Sıkı hazırlanıyoruz

Başarılı futbolcu “Stoper dışında sağ bek oynayabilirim. Belki ön liberoda da görev alabilirim. Erdal Akdari nasibi açık bir oyuncu. İleri çıktığı zaman top kendisine bir şekilde geliyor ve o da gollerini atıyor. Benimde bu pozisyonlara daha çok girmem gerekiyor. Ümraniyespor maçında bende böyle bir pozisyona girebildim ve golümü kaydettim. Afyonspor maçına sıkı hazırlanıyoruz. Rakibimizi yenersek matematiksel olarak çok rahatlayacağız” şeklinde konuştu

Taraftar inanılmaz

“Eskişehirspor taraftarını anlatmak çok zor” diyen Mevlüt, “İnanılmazlar diyebilirim. Gerçekten çok iyiler. Bize 'bizim çocuklar' diyerek sahip çıktılar. Hiç bir zaman bizi yalnız bırakmadılar. Zor günler geçiren köklü camiaların taraftarlarının sahip çıkamadığı için amatör liglere düştüğünü hepimiz biliyoruz. Ancak Eskişehirspor taraftarı buna asla izin vermez. En uzak deplasmanlarda bile tribünden bizi desteklediler. Bana Eskişehirspor taraftarlarının yapabileceklerinin sınırı yok gibi geliyor” dedi.

Fuat hocaya borçluyuz

​Fuat Çapa hakkında övgü dolu sözlerden bahseden Mevlüt, “Fuat Çapa'ya biz futbolcuların çok şey borçlu olduğunu düşünüyorum. Gelişimimiz açısından kendisinin çok büyük katkıları var. Bize güvendi ve bu formayı verdi. Sezon başındaki performansımız ile şimdiki performansımız arasında çok büyük farklılıklar varsa bunun sebebi Fuat hocamızdır. Eskişehirspor'a çok sahip çıktı. Cemali Başakşehir'e transfer olduysa, Mehmet Özcan ismi gündeme geliyorsa bunun mimarı Fuat hocamızdır” ifadelerine yer verdi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 26 Nisan 2019 16:28

helal olsun sana mevlüt kardeşim.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi