Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'a para kazandırarak gitmek istiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a para kazandırarak gitmek istiyor
A
a

Eskişehispor’da son iki sezondur gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Mehmet Özcan transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Mehmet, “Kulübüme gelecek teklifler değerlendirilecek. Eskişehirspor’u ve beni memnun edecek bir transfer teklifini değerlendirmek istiyoruz” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberiEskişehirsporlu Mehmet Özcan, Özgür Sancar’ın Radyospor’da sunduğu Spor Kazanı programına telefonla bağlanarak önemli açıklamalar yaptı. Özcan, “Karantina süreci sona erdi ve ligler yeniden oynanmaya başlandı. BB Erzurumspor ve Altay maçlarını oynadık. Bu maçlarda gerçekten çok iyi mücadele ettik. Böyle mücadele edeceğimizi rakipler düşünmemişler ki bizlere üzücü söylemlerde bulundular. Biz sadece sahaya çıkıp elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtmaya çalışıyoruz” dedi.

Puan silmeler düşürdü
Puan silmeler yüzünden küme düştüklerini söyleyen Mehmet,  “Eskişehirspor taraftarı yıllardır elinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyor. Bize ve kulübe sürekli sahip çıktılar. Ancak bu sene işler umduğumuz gibi gitmedi. Sahada mücadelemizi sonuna kadar versek de puan silme cezaları nedeniyle TFF 2. Lig’e düştük. Taraftarın bu konuda elinden gelecek bir şey yoktu. Eskişehirspor camiası olarak küme düştüğümüz için çok üzgünüz” ifadelerini kullandı.

Elimizden geleni yapacağız
Ligde artık hedefsiz kaldıklarını ancak kalan 4 maçta sahaya en iyi performansı yansıtacaklarını söyleyen Mehmet Özcan, “Önümüzde 4 maç daha var. Hedef olmadığı için konsantre olmak biraz daha zor ama biz kalan dört maçta da elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Çok büyük bir camiayı temsil ediyoruz. Bu sebeple her maça sıkı hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.

İlk golünü attı
“Sezona düşük bir performans ile başladığım doğru” diyen başarılı futbolcu, “Her hafta üzerine koyarak devam ettim. Daha çok ofansif oynamam gerektiğini biliyordum. Bu hafta kariyerimin ilk golünü kaydettim. Altay maçı bu sebepten benim için çok özel olacak. Ben 6 ve 8 numara oyuncusu olarak nitelendiriyorum. En başarılı olduğum mevkiler buralar” ifadelerine yer verdi.

Transferi hakkında konuştu
Transfer için Eskişehirspor’a gelen tekliflerin değerlendirileceğine parantez açan Özcan, “Transfer konusunda konuşmak için erken diye düşünüyorum. Transfer konusuna ligler sona erdikten sonra bakacağız. Kulübüme gelecek teklifler değerlendirilecek. Eskişehirspor’u ve beni memnun edecek bir transfer teklifini değerlendirmek istiyoruz. Transferim konusunda ismim çok fazla haberlere konu oluyor. Bu da beni olumlu anlamda motive ediyor” şeklinde konuştu.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet İlhan 2 Temmuz 2020 15:29

Mesutlla Halil transfer den gelen paraları iyi yonetselerdi zaten bu durumda olmazdık benim demek istediğim altyapıdan yetişen bir futbolcu kulübüne yetiştirme bedeli ödemesi gerekir öyle bedava başka bir kulübe gitmesi doğru değildir bir futbolcu öyle Zor yetişiyor ki onlara çok emek veriliyor örnek sendikaya beş kuruş alamadık es es gibi bir marka olmasa kim duyar sendikayı Cimbom bedava kaptı elimizden

0 0 Cevap Yaz
Dik Duruş 2 Temmuz 2020 01:38

Gitmeyin düşünülürken vardınız cikistada olun ayrıca başka klüpte paradan başka bişey alamazsınız futbol zevki Eskişehir dedir.

0 0 Cevap Yaz
Esesli 1 Temmuz 2020 23:03

Satmasina satalim ama paralar nedense kayboluyor.Satmasak daha iyi hic degilse gozumuzun onunde oynar. Transfer yasagimizda var iyi dusunmek lazim.

0 1 Cevap Yaz
ESES 1965 1 Temmuz 2020 15:39

Sayin Mehmet İlhan kardeşim geçmişte FB, GS, TS'e giden oyuncularımız kulübümüze milyonlar kazandırdı peki bu paralar nerede???????????????? Futbolcu ekmek yediği kulübünü düşündü. Yöneticiler ve taraftar başkanları neyi düşündü hiç hesap soran varmı.

0 5 Cevap Yaz
pompeo 1 Temmuz 2020 15:06

Avrupaya git cocuk ... kurtar kendini ... Bizans da Pontus da harcanirsin ...

0 9 Cevap Yaz
Mehmet İlhan 1 Temmuz 2020 14:53

Helal olsun işte profesyonellik bu hasan useyin Hasan ayaroglu gibi daha niceleri bunlardan kulüp para kazanamadı onun için Kendi yagimizla kavrulamadik önce futbolcuda bu ahlâk olacak önce kulübünü kazandıracak böyle olmazsa kulüpler ayakta duramaz onun için helal olsun mehmede bu da diğer futbolculara örnek davranış olur inşallah

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi