Eskişehirspor'a Osmanlıspor karşılaşması öncesi destek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a Osmanlıspor karşılaşması öncesi destek
A
a

Eskişehirspor'un resmi sitesinden yapılan açıklamalara göre dört isim Osmanlı maçı öncesinde kulübe farklı alanlarda katkıda bulundu

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un kurucu başkanlarından ve aynı zamanda Yüksek Divan Kurulu Başkanı Aydın Begiter, kulübün mutfak ve doğalgaz ihtiyacını karşıladı. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kulübümüzün kurucu başkanlarından, yüksek divan kurulu başkanı Aydın Begiter, yine her zaman olduğu gibi zor zamanlarımızda  Eskişehirsporumuzun en büyük destekçilerinden biri olmuştur. Kulübümüze Osmanlıspor Futbol Kulübü maçı öncesi destek amaçlı mutfak masrafları ve doğalgaz ihtiyacını karşılamıştır. Kadirşinas davranışlarından ötürü, Begiter ailesine teşekkür ederiz.”

Eskişehirspor'dan üç isme daha teşekkür

Kötü bir dönem geçen Eskişehirspor’a Osmanlıspor maçı öncesi çeşitli destekler geldi. Bu desteklerden dolayı kulüp bir teşekkür mesajı yayınlandı. Mesajda şu ifadelere yer verildi; “Emniyet Müdürü Engin Dinç’e, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler'e ve eski Başkanlarımızdan Halil Ünal'a Osmanlıspor Futbol Kulübü maçı öncesi Eskişehirspor’umuza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederiz.”


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi